סקר בין חברי הפורום.

טל טל 20

New member
דעתי...

1.מהו הדיסק הטוב ביותר של עמיר? "הכל עד לכאן " 2. מהו השיר הטוב ביותר? "געגוע" ו "ניצחת איתי הכל" 3.מיהו הפרטנר המוצלח ביותר? אבי. ללא ספק

גרציה פ

New member
אז כך, זה דיי קשה אבל אנסה...

1. הדיסק האהוב עלי: "אותו מקום אותה הרוח" 2. השיר האהוב: קשה קשה.... "שלכת" 3. הפרטנר הכי מוצלח: אבי בניון!

אתי Z

New member
התשובות שלי..../images/Emo9.gif

הדיסק: שלכת השיר: ניצחת איתי הכל הפרטנר: נו, ברור שאבי

רון98

New member
כמה מילים בנוגע לסקר.

דבר ראשון, כל הכבוד על ההשתתפות. דבר שני, גם שירים שלא הזכרתי ורשמתם (כמו יחד, יש לי חלום ואולי הפעם) יכללו בסקר. יש לו כ"כ הרבה שירים טובים שפשוט קשה לזכור את כולם... ומי שעדיין לא רשם את דעתו אז קדימה!!!

אם ככה, אז אני רוצה לשנות תשובה

בנוגע לשיר הכי הכי של עמיר - י - ח - ד הדיסק הכי הכי הוא כמו שכתבתי בתשובה המקורית שלי - הכל עד לכאן הפרטנר הטוב ביותר הוא ללא כל ספק כמו שכתבתי וכמו שכעט כולם כתבו ויכתבו - אבי בניון התותח

רון98

New member
גם אני בחרתי.

הדיסק הטוב ביותר- שלכת. השיר - הכל עד לכאן (המשמעות יותר מהלחן). פרטנר - זה יישמע מוזר, אבל אני חולה על הדואט של עמיר וגידי גוב "מי תרצי".

A m i r D

New member
עונה

1) אותו מקום אותה הרוח 2) קצת לבד (נ.ב. לשיר 3 ברשימה קוראים שמחות קטנות ולא יהללו) 3) מיכה שיטרית.

מיטל52

New member
../images/Emo152.gif זה יהיה קשה

1. הדיסק האהוב עלי: "ניצחת איתי הכל" 2. השיר האהוב:"ניצחת איתי הכל" (למרות שאני מכורה קשות למי בא אליך) 3. הפרטנר הכי מוצלח: אבי המקסים

ספיר 2

New member
ואוו איזה קשה...

הדיסק : רק את.. (ברור.. כמו שאומרים בשבילי זה נקרא שירי ילדות...) שיר : געגועים לדימיון פרטנר: אבי.. אין חולה עליו.. הם כל כך מושלמים ביחד

פזית 1

New member
התשובות שלי.... ../images/Emo4.gif

קשה... קשה...
הדיסק הטוב של עמיר - ניצחת איתי הכל (למרות שהייתי משלבת גם את שלכת) השיר הטוב ביותר - געגוע הפרנטנר - ברור שאבי!!!! זו השאלה הכי קלה

taliban2

New member
תשובות...ועוד כמה דברים!!!

לדעתי הדיסק הכי טוב ללא ספק זה דווקא הדיסק שהביא את עמיר לתודעה של האנשים...כמובן שזה הדיסק הראשון "רק את". לגבי השיר אני חושב שממה שהציגו פה ניצחת איתי הכול ללא ספק לוקח אבל מבחינתי יש שירים שלא הוצגו כאן בכלל! איך אפשר לשכוח את השיר הכי מדהים שלו אולי הפעם...ללא ספק השיר הכי גדול!! ויש גם שירים כמו שיגרה מהדיסק האחרון והשירים געגוע,יחד וכמובן את אינך שאי אפשר לשכוח!! בקיצור אני קצת חולק על הרשימה הזאת אבל אפשר להבין כי יש כל כך הרבה שירים מדהימים שלו... לגבי הפרטנר זה באמת הכי קל לבחור ועד כמה ששמעתי ביצוע מדהים של עמיר ופוליקר ל"דברים שרציתי לומר" עדיין אין ספק שעמיר ואבי ביחד זה הדבר הכי טוב שיש...!

אין באפשרותי לענות...

על השאלה הראשונה בצורה שלמה משום שלצערי שמעתי רק שלושה והם: "רק את", "נצחת איתי הכל", ו"הכל עד לכאן". בכל אופן משלושתם אבחר ב"הכל עד לכאן". השירים הכי יפים לעניות דעתי: "עיניה", ו"בת מלך". וכמובן השילוב המנצח הוא עם מי אם לא: אברהם בניון!

מוריאל5

New member
וואי וואי כמה קשה...

הדיסק -שלכת [הביצוע לאת אינך הורס ! ] השיר- מי בא אלייך פרטנר מהרשימה- מיכה שטרית

duduarviv

New member
חבר'ה חבר'ה..

אפחד לא בחר באותו מקום אותה הרוח?? הדיסק הכי מיוחד ויפה ואישי לדעתי של עמיר.. השיר?? מאוד קשה.. רק את? ניצחת איתי הכל? פעם? תבחר מאלה... ופרטנר - אחשלו גיבור אבי!

odelia8

New member
קשה לבחור ובכל זאת...

1. הדיסק רק את (יש לו משמעות רגשית עמוקה בשבילי...) 2. השיר מורה לחיים 3. הפרטנר הוא כמובן אבי בניון

למעלה