סקר בין חברי הפורום.

רון98

New member
סקר בין חברי הפורום.

זהו רעיון מעניין לראות מה דעתכם, המעריצים האמיתיים של עמיר. הנה מספר שאלות בנוגע לעמיר בניון. הנכם מתבקשים לענות. תשובותיכם ירשמו ותוצאות הסקר ישוקללו ויפורסמו. 1.מהו הדיסק הטוב ביותר של עמיר? 1.רק את 2. אותו מקום אותה הרוח 3. שלכת 4.ניצחת איתי הכל 5. הכל עד לכאן. 2. מהו השיר הטוב ביותר? 1. כשאת עצובה 2. מורה לחיים 3. יהללו 4. שלכת 5. געגועים לדמיון 6. החולם 7. ניצחת איתי הכל 8. הכל עד לכאן 9. עיניה 10. בחייאת 3.מיהו הפרטנר המוצלח ביותר? 1. אבי בניון 2. מיכה שטרית 3. גידי גוב 4. יהודה פוליקר

לדעתי..............

הדיסק הכי טוב : שלכת השיר הכי טוב : מבין כל אלה לדעתי זה שלכת וניצחת איתי הכל אבל לדעתי הכי יפה זה את אינך יחד עם אבי כמובן וגם אבל לא רק בגלל זה ... הפרטנר הכי טוב : אבי....

iCp

New member
תשובות

אלבום: רק את, ללא שום כל צל של ספק. השיר זה יש לי חלום. והפרטנר, אבי בניון, האחד והיחיד.

ו ר ד ב

New member
עכשיו אני../images/Emo9.gif

1- אותו מקום אותה הרוח 2- אולי הפעם (בושה שזה לא אופציה.) 3- אבי בניון

חן חפץ 16

New member
גילי!!!!

איזה ררעה מה את לא זוכרת אותי זאת חן אחות של מושיקו עלאק לא יודעת על מה אני מדברת דיברנו כשהייתי חולה

../images/Emo140.gif נחמד....

הדיסק הטוב ביותר לטעמי - הכל עד לכאן השיר הטוב ביותר מהרשימה שפורסמה - מורה לחיים (זה השיר שלי) הפרטנר הטוב ביותר הוא ברור לדעתי - אבי חודש טוב ומלא חיוכים

nigger22

New member
שלי .... (אגב רון אחלה רעיון../images/Emo13.gif )

הדיסק: ניצחת איתי הכל השיר: כולם היו בניו של עמיר ולכולם אני מכור! הפרטנר: מיכה שיטרית (אבי מצויין אבל אהבתי ת'ניגוד ביניהם)

למעלה