שלי
זה די בלתי אפשרי... אבל אני ינסה. אני גם לא ידרג, אני יביא פשוט חמישה. ההופעה ב-Mama Kin's Hall, סט ליסט נהדר, איכות מעולה וביצועים מצויינים, אחד הבוטלגים המפורסמים והטובים שלהם. 12 ליולי 2007- הופעה במוסקווה.. הופעה אדירה, הבוטלג באיכות ממש טובה יחסית... ההופעה כוללת את S.O.S, What It Takes ו- Train בהדרן (השיר לפני האחרון)... בוטלג מדהים. 10 ליולי 2004- הופעה ב-Sapporo שביפן מהסיבוב של BOBO, הופעה מדהימה לא רק בגלל האיכות המדהימה והביצועים, גם בגלל שיש בו (מן הסתם) הרבה שירים מבובו... The Grind מבוצע מדהים, נשמע הרבה יותר טוב מגרסת הסטודיו... Back Back Train גם כן גדול, Never Loved A Girl מצויין וסיום אדיר עם Train. 14 לספטמבר 2007, Mansfield- ההופעה שהיתה לפני כמה שבועות במנספילד פשוט הפסד גדול למי שעדיין לא שמע את ההופעה הזאת... כולל בתוכו את S.O.S, Movin' Out, Rats... Cryin' גם בוצע בצורה ממש ממש יפה! 12 לאפריל 2007, סאו פאולו, ברזיל... הבוטלג ברובו באיכות טובה... מדי פעם יש רעשים אבל זה לא מפריע להנות ממנו, מופע אדיר והראשון בסיבוב ההופעות העולמי ל-2007, למרות שזאת הופעה של כמעט אך ורק להיטים אני ממש אהבתי אותה. כמעט נכנסו: 7 לספטמבר 2002, ניו ג'רזי. מהסיבוב של JPP, בוטלג גדול, איכות כמו של אלבום לייב, נראה לי זה הבוטלג עם האיכות הכי טובה ששמעתי מהם... 3 למרץ 98, אוסקה, יפן... מהסיבוב של NL. הופעה שכוללת את Nine Lives כפתיחה, Taste Of India, Nobody's Fault, Kiss Your Past Good-bye, ו..... Sick As A Dog... משהו טוב!! וגם האיכות מצויינת 30 לספטמבר 1973, University Of Maine ,Orono... הופעה ב-Orono שכוללת את One Way Street, Make It וגם את Rattlesnake כשיר סיום. הרשימה עוד תהיה מאוד ארוכה כי קשה להחליט... פשוט שלפתי עכשיו מה שעלה לי, אף פעם לא יהיו חמישה מועדפים.