סקר - ארצנו הקטנטונת

בת מלכה

New member
התשובות שלי

באיזה איזור בארץ אתם גרים? ירושלים. עוברת לת"א
באיזה איזור הייתם רוצים לגור? ת"א
איפה בעולם הייתם רוצים לגור? ספרד
למה? אנשים טובים, מקום יפה (גרתי 3 שנים בארה"ב. חזרתי לפני 3 חודשים) והמבטא שלהם... אחח...
מה הכי נעים בארץ? האוכל של אמא
מה הכי כיף בארץ? לשבת על חוף הים בת"א, יום שישי בצהריים, עם סיגריה ביד אחת ובירה ביד השניה.
מה הדבר שאתם הכי מתגעגעים אליו כשאתם בחו"ל? לאוכל של אמא, לים של ת"א בשישי
איזה דיסק תקחו איתכם לנסיעה (כן, אני יודעת שזה כבר לא רלוונטי)? חוה אלברשטיין "משירי ארץ אהבתי"
איזה ספר תקחו איתכם? "פרא" של גבי ניצן
כשאתם בחו"ל, אתם מחפשים עתונים מהארץ? חדשות מהארץ? לא. גם כשאני בארץ אני לא קוראת חדשות.
כשאתם בחו"ל, אתם משתדלים להסתיר שאתם ישראלים? לא צריכה, זה טבעי
כשאתם בחו"ל ויש שם ישראלים אחרים, האם תזדהו בפניהם? אם יש לי על מה לדבר איתם, אז כן
לאן תקחו אורח מחו"ל לטייל? הרי אילת
לאן תקחו אורח מחו"ל לאכול? חומוס "פינתי"
לאן תקחו אורח מחו"ל לבלות? סביר להניח שלאיזה פאב. שיראה כמה הישראליות יפות...
אתם יכולים לראות את עצמכם עם בן-זוג לא ישראלי? לא. ניסיתי. זה לא ועבד לי (איך אפשר בכלל לתרגם את אלתרמן??)

תשובות

באיזה איזור בארץ אתם גרים?
חיפה באיזה איזור הייתם רוצים לגור?
חיפה איפה בעולם הייתם רוצים לגור?
חיפה למה?
home is where the heart is. מה הכי נעים בארץ?
סקס. מה הכי כף בארץ?
סקס מה הדבר שאתם הכי מתגעגעים אליו כשאתם בחו"ל?
הביתה. איזה דיסק תקחו איתכם לנסיעה (כן, אני יודעת שזה כבר לא רלוונטי)?
גלי עטרי "חבק אותי לאט". איזה ספר תקחו איתכם?
"אהבה זה לא סכין" כשאתם בחו"ל, אתם מחפשים עתונים מהארץ? חדשות מהארץ?
לא כשאתם בחו"ל, אתם משתדלים להסתיר שאתם ישראלים?
ברוב המקומות זה לא תלוי בנו לבחור. כשאתם בחו"ל ויש שם ישראלים אחרים, האם תזדהו בפניהם?
רוב הסיכויים שלו, בדיוק כפיע שאיני עושה בארץ (ניגשת לזרים ואומרת 'שלום'). לאן תקחו אורח מחו"ל לטייל?
למשרד התיירות הקרוב, שיעסיקו אותו שם. לאן תקחו אורח מחו"ל לאכול?
איפה שבא לי. לאן תקחו אורח מחו"ל לבלות?
איפה שבא לי. אתם יכולים לראות את עצמכם עם בן-זוג לא ישראלי?
לא.

יובל 33

New member
אז ככה:

באיזה איזור בארץ אתם גרים: לב תל אביב באיזה איזור הייתם רוצים לגור : לב תל אביב או מצפה בגליל. איפה בעולם הייתם רוצים לגור : וארנסי או רישיקיש או סיני למה: בגלל השלווה מה הכי נעים בארץ: החמימות של האנשים מה הכי כף בארץ: החמימות של האנשים מה הדבר שאתם הכי מתגעגעים אליו כשאתם בחו"ל: שאני בחו"ל אני לא מתגעדע אולי למשפחה בעצם. איזה דיסק תקחו איתכם לנסיעה (כן, אני יודעת שזה כבר לא רלוונטי):אריק איינשיין איזה ספר תקחו איתכם: מה זאת אהבה ( אני פשוט חייב לסיים אותו) כשאתם בחו"ל, אתם מחפשים עתונים מהארץ? חדשות מהארץ: מעט רק שאני גם ככה כותב מייל. כשאתם בחו"ל, אתם משתדלים להסתיר שאתם ישראלים: לא! כשאתם בחו"ל ויש שם ישראלים אחרים, האם תזדהו בפניהם: אם יוצא אז למה לא. לאן תקחו אורח מחו"ל לטייל: ירושלים לאן תקחו אורח מחו"ל לאכול: פול ביפו לאן תקחו אורח מחו"ל לבלות: לסילון בקינג ג'ורג אתם יכולים לראות את עצמכם עם בן-זוג לא ישראלי: כן אבל היא תתגייר (-:

למעלה