סקר - ארצנו הקטנטונת

passioneta

New member
סקר - ארצנו הקטנטונת

באיזה איזור בארץ אתם גרים? באיזה איזור הייתם רוצים לגור? איפה בעולם הייתם רוצים לגור? למה? מה הכי נעים בארץ? מה הכי כף בארץ? מה הדבר שאתם הכי מתגעגעים אליו כשאתם בחו"ל? איזה דיסק תקחו איתכם לנסיעה (כן, אני יודעת שזה כבר לא רלוונטי)? איזה ספר תקחו איתכם? כשאתם בחו"ל, אתם מחפשים עתונים מהארץ? חדשות מהארץ? כשאתם בחו"ל, אתם משתדלים להסתיר שאתם ישראלים? כשאתם בחו"ל ויש שם ישראלים אחרים, האם תזדהו בפניהם? לאן תקחו אורח מחו"ל לטייל? לאן תקחו אורח מחו"ל לאכול? לאן תקחו אורח מחו"ל לבלות? אתם יכולים לראות את עצמכם עם בן-זוג לא ישראלי?

../images/Emo104.gifארצינו הקטנטונת....

*באיזה איזור בארץ אתם גרים? בקריות
*באיזה איזור הייתם רוצים לגור? בגליל העליון! ללא ספק בכלל! *איפה בעולם הייתם רוצים לגור? בארץ. *למה? כי אני לא רואה את עצמי גרה בשומקום אחר... *מה הכי נעים בארץ? נעימת הפתיחה של רשת ג' (בין ברושים יורד הערב...) ביום שישי בארבע. *מה הכי כיף בארץ? הקירבה בין אילת למטולה *מה הדבר שאתם הכי מתגעגעים אליו כשאתם בחו"ל? החומוס של סעיד. *איזה דיסק תקחו איתכם לנסיעה (כן, אני יודעת שזה כבר לא רלוונטי)? בטח *שלמה ארצי ואוסף שירי הלהקות הצבאיות. *איזה ספר תקחו איתכם? להיות פלצנית ולכתוב תנ"ך?
*כשאתם בחו"ל, אתם מחפשים עתונים מהארץ? לא! *חדשות מהארץ? לא! *כשאתם בחו"ל, אתם משתדלים להסתיר שאתם ישראלים? ממש לא. *כשאתם בחו"ל ויש שם ישראלים אחרים, האם תזדהו בפניהם? דפנטלי לא! *לאן תקחו אורח מחו"ל לטייל? לעין תינא. *לאן תקחו אורח מחו"ל לאכול? לסעיד בעכו. מנסיון זאת אטרקציה מדהימה וחוויה קסומה לאמריקאים... *לאן תקחו אורח מחו"ל לבלות? לחיפה. ציר מוריה. *אתם יכולים לראות את עצמכם עם בן-זוג לא ישראלי? לא יודעת. מכירה זוגות מעורבים שהצליח להם ומכירה גם כאלה שלא. לא תמיד אפשר להסתדר עם הבדלי המנטאליות. יופי.

magenta73

New member
ארץ ישראל יפה...

באיזה איזור בארץ אתם גרים? > מרכז ת"א באיזה איזור הייתם רוצים לגור? > בצפון. עם בן זוג וילדים. עד אז>מרכז ת"א. איפה בעולם הייתם רוצים לגור? לונדון!!!!!!!! למה? כי זה לונדון!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! מה הכי נעים בארץ? שחם. מה הכי כף בארץ? שחם... ושיש אחלה אוכל. מה הדבר שאתם הכי מתגעגעים אליו כשאתם בחו"ל? נובלס. גולסטאר. במבה. קוטג'. טוסט של הפאב השכונתי. נטורל פורמולה. איזה דיסק תקחו איתכם לנסיעה (כן, אני יודעת שזה כבר לא רלוונטי)? ליאונרד כהן. איזה ספר תקחו איתכם? שלא קראתי עוד... כשאתם בחו"ל, אתם מחפשים עתונים מהארץ? חדשות מהארץ? כבר לא ממש... כשאתם בחו"ל, אתם משתדלים להסתיר שאתם ישראלים? לא כשאתם בחו"ל ויש שם ישראלים אחרים, האם תזדהו בפניהם? תלוי... לרוב קולטים... לאן תקחו אורח מחו"ל לטייל? לכל הארץ, מזותומרת. לתל אביב, יפו, צפון, דרום, ים המלח, סיני... לאן תקחו אורח מחו"ל לאכול? טוסט בפאב השכונתי. חומוס טוב. פלאפל. לאן תקחו אורח מחו"ל לבלות? בפאב השכונתי!!!! אתם יכולים לראות את עצמכם עם בן-זוג לא ישראלי? כן. למרות שזה בעייתי.

magenta73

New member
בכיף! ואני לכבודך!../images/Emo120.gif

מאיזה קיבוץ את? אה, לא קיבוצניקית? נח"ל... נכון? גם לא?
אז למה נובלס??? (>>> (שיחה שיש לי לפחות 3 פעמים ביום)

מה למה?

כי זאת הסיגריה היחידה שכשאת מציעה אותה לאנשים (ועוד מכל הלב) את נתקלת בסירוב מיידי... חוצמזה שהיא מבין הזולות שיש וחוצמזה שאני כן נח"לאווית
אגב, אני חושבת שאני היחידה שקונה בדיוטי פרי נובלס
(אם לא היחידה אז בין הבודדים...)
ויוה לה-נובלס! יופי.

P u s s i c a t

New member
../images/Emo6.gif

פולניה? תוציא לעצמה עין אם השניה תוציא גם... ונסי פעם להציע Time...
החתולה - מעדיפה להתאבד בסטייל

P u s s i c a t

New member
ברור. זה הכי סטייל ../images/Emo99.gif

נראה לך????????????????
התכוונתי שזו הסיגריה שאני לעולם לא אעשן. על נובלס עוד אתפשר בעתות מצוקה. אבל טיים?.. ניסיתי 3 פעמים. ראשונה, אחרונה ואחת יותר מדי... אם למות - אז בסטייל...

חופשי !!!!!

על נובלס גם אני למדתי להתפשר אבל 2 סגריות בשבילי לא נחשבות סגריות גם אם אני תקועה קשות ללא סגריה וזה טיימ ומונטנה בעעעעעעעע
הומור שחור בדרך: ובקשר ל-למות אומרים שעדיף לעשן כל פעם סגריה אחרת כדי לבלבל את הסרטן

P u s s i c a t

New member
אם כבר הומור שחור....

השבוע שמעתי על מישהו שקונה סיגריות במכונה... כשאת קונה במכונה את יכולה לבחור מה יהיה הכיתוב עליה.. כל האזהרות הדפוקות... אז הוא אמר שהוא לעולם לא לוקח את אלה שרשום שעישון עלול לגרום לאימפוטנציה... ומעדיף תמיד את אלו שרשום עליהם : "סיגריות פוגעות במי שסובב אותך" או משו בסגנון... ובנימה אופטימית זו... רק נחתום ב
טפו טפו טפו - שיתבלבל

תראי מה עשיתי בגללך....../images/Emo3.gif

אחרי שראיתי הבוקר את השרשורון שנולד פה בעקבות הנובלס, זה מה שיצא לי...
יופי. והנובלס. כמובן.

magenta73

New member
בואי תראי את זה....

זה מאיזה עיתון הזוי שקיבלתי בפאב השכונתי, הגרפיקה, דרך אגב זהה לגרפיקה של ההזהרות: הבהרה! עם סיגריה ביד אתה מזכיר את מרלון ברנדו! הבהרה! כולם מתים בסוף... הבהרה! הדלקת סיגריה הפוך תגרום לתחושת מיאוס ותסכול הבהרה! בין האירנים לרעידות אדמה, מה כבר סיגריה יכולה להזיק? הבהרה! עזוב'תך, תזרום... הבהרה! מחקרים מדעיים מוכיחים כי העישון מזיק לסיגריות הבהרה! ניקוטין ואלכוהול זה שילוב מנצח! :)

תשובות

באיזה איזור בארץ אתם גרים?
חיפה באיזה איזור הייתם רוצים לגור?
נכון להיום באיזור חיפה איפה בעולם הייתם רוצים לגור?
בארץ למה?
כי למרות הכל אין על הארץ מה הכי נעים בארץ?
קשה לענות על זה לצערי מה הכי כף בארץ?
ההרגשה שאתה בבית מה הדבר שאתם הכי מתגעגעים אליו כשאתם בחו"ל? איזה דיסק תקחו איתכם לנסיעה (כן, אני יודעת שזה כבר לא רלוונטי)?
אוספים צרובים שאני אוהבת איזה ספר תקחו איתכם?
משהו שעוד לא קראתי כשאתם בחו"ל, אתם מחפשים עתונים מהארץ? חדשות מהארץ?
לא כשאתם בחו"ל, אתם משתדלים להסתיר שאתם ישראלים?
כן, לא , תלוי, אבל יותר לא כשאתם בחו"ל ויש שם ישראלים אחרים, האם תזדהו בפניהם?
ללא מטרה? לא לאן תקחו אורח מחו"ל לטייל?
פחחחחחח אני אכין לו שנביץ לדרך לאן תקחו אורח מחו"ל לאכול?
הכנתי לו שנביץ :) לאן תקחו אורח מחו"ל לבלות?
למסעדה תאילנדית או סינית או יפנית
סתם, נו, תלוי באורח, איזה שאלות מעפנות אתם יכולים לראות את עצמכם עם בן-זוג לא ישראלי?
כן, אם הוא יהודי ובעל מנטליות דומה ומדבר עברית ונראה ישראלי

למעלה