סקר אנשי סגל

lilithmm

New member
סקר אנשי סגל ../images/Emo58.gif

מי הם אנשי הסגל הכי אהובים עלינו? עם מי כדאי להתייעץ? ומי הם אנשי הסגל הכי פחות אהובים עלינו? ממי כדאי לשמור מרחק?

lilithmm

New member
אנשי הסגל שלי

הטובים הם: ישראל פרידמן דפנה שחק ליאת פרידלנדר חנה שרה מייברג הרעים: ג´אק וינברג (ג´אק דה ריפר) מקבל ממני את התואר "הרשע של האו"פ" יוסי קאופמן (דואג לתקוע את ראשי התיבות שלו בכל מקום אפשרי) סתם אדם קטנוני.
סליחה אם יצא פוגע

Deathatred

New member
איתי הראבן ../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

הטוב ביותר שנתקלתי בו...

אולי הכוונה לג´ק וינשטיין ?

הידוע בכינויו ג´ק המרטש. מרכז מבני נתונים ומבוא לאלגוריתמים יחד עם איל משיח.

Fingertip

New member
ובכן...

לא הייתי קורה להם "צריך לשמור מרחק", אבל: הטובים: שרה מייברג פרידה חינקס-ורבין ד"ר ג´ק וינשטיין היותר טובים: ודים גרינשטיין (מקום ראשון - אין עליו!) איתי הראבן ליאת פרידלנדר אייל משיח (הוא איש טוב) הכלים: (דהיינו, לא בקטגוריה של "היותר טובים" אבל בהחלט כלים) יוסי קאופמן (הבנאדם שרוט על כל הראש! (בצורה חיובית...)) נעמי מילאנו-רוזנטל (כל מי שמסכימה לעכב את משלוח הפתרונות בשבוע בשביל שאוכל עוד לשלוח את המטלה נחשב כלי) חזי ניימן שמואל ברגר (אף פעם לא הייתי בשיעור שלו, אבל הוא אדם נורא נחמד) אלי לוין (הוא ממש ניסה למדוד את החולצה שהבאנו לו!) מצטער אם שכחתי מישהו...
אהד.

Fingertip

New member
אוי וויזמיר! איך יכלתי לשכוח את...

דביר לנצברג! לשים אותו בשתי הקטגוריות האחרונות! יש גם את יוסי שלוסברג שהוא מנחה פיצוץ! ואירנה ליבסטר - מנחה מצויינת לספרתיות. ובקשר לחזי ניימן - אכן, הוא באמת בא לקראת הסטודנט, לא סתם הוא ברשימת הכלים. אהד.

lilithmm

New member
יש מנחה טוב יותר מדביר?

לא נראה לי. כמה רמות מעל כולם....
יוסי שלוסברג - כל מי שלמד אצלו זכה.

Fingertip

New member
ובכן...

ודים הוא גם מנחה מדהים... אבל אני לא משער שאפשר להשוות ביניהם. דביר במדעי המחשב וודים במתמטיקה... אהד.

eyalap

New member
לא מסכים איתך

דביר לנצברג הוא לדעתי מנחה טוב אבל להחשיב אותו בתור אחד מההכי טובים הוא כלים או משהו כזה ? לא יודע , לא התחברתי ממש. הבן אדם משעשע נכון , אבל מבחינת חומר הלימוד לא הרשים אותי בצורה ניכרת. בקשר לרונית זגה - התנהגות ארגונית , אכן מנחה מצוינת . העבירה את החומר בצורה מצוינת חזרה לבחינה כמו שצריך ויותר מכל קשר עם הסטודנטים עד היום יש לי גלויה שהיא נתנה לי עם הקדשה אישית ממנה , היא נתנה גלויה לכל אחד שהיה איתנו בקבוצה עם איזה טקסט מיוחד אליו.

sunset*

New member
רכזים ומנחים....

חזי נוימן - פשוט מלך. בן אדם זהב. כל כך בא לקראת הסטונטים.... פשוט זהב. (חדו"א) עדי טמיר - מה לא נאמר על האיש והאגדה , לא רק מנחה מצוין,אלא גם רכז טוב, תמיד מצ´פר ועוזר. (מיקרו-רכז ומנחה, תורת המחירים א´ ב´ ג´ -מנחה ) שי ליבוביץ´ - מנחה מס´ 1 בארץ בסטטיסטיקה. אין עליו. רונית זגה - מלכה ! (מנחה - ה. ארגונית , ונדמה לי שגם נ. השיווק) ורציתי לציין את ליאור לב, הרכז של ה. ארגונית - שכמה שהפחידו אותי לגביו, פניתי אליו בבעיה..... והוא ממש עזר לי. (התברר שבטעות שלחתי את כל הממ"נים בדואר למנחה...אבל...לעיר אחרת... והם לא הגיעו אליה....ובכל זאת הוא נתן לי להבחן ונתן לי להגיש מטלות חלופיות).

מצטרף למחמאות לחזי

מרכז אגדתי. אפילו זכיתי ללמוד איתו שיעור אחד. הוא ממש מעולה !!!

למעלה