סקר-אנשים להצביע!!!

• פותח הנושא t-man
  • פורסם בתאריך
ממש אכפת לי מה הוא לובש

מצידי שילבש טוגה ויגיד שהוא אנדרטייקר יווני

שאנדרטייקר החליף בגדים אז הוא סימן

שהוא "נולד מחדש" אחרי שקברו אותו בחול ואז הדמות שלו שונה קצת(פניו נראו יותר מול המצלמות, הוא נהיה יותר אפל מאשר קובר, וגם "אחיו" הופיע אחר כך)

HBK

New member
שון מייקלס

וגם שון מייקלס היה מתחילת שנות ה90 לא רק אנדרטייקר, וגם הוא הפך במהלכם מטירון לאלוף ולסופרסטאר הכי גדול בWWF

Crossface

New member
ברט הארט

נתן 2 פיודים בין הגדולים ב90, נגד אוון ונגד מייקלס (פעם ידעו לעשות פיודים)

גלשדה

New member
טייקר ללא ספק הינה סיבות

ברט הארט ומייקלס 96-97 וקצת ב 94 93 אוסטין סוף 97-99 רוק 98-99 טריפל אייץ 99 טייקר 91 92 93 95 96 97 98 99 תמיד היה במרכז תמיד עינין אפילו היציג קצת היאבקות והביא הרבה רייטינג לוינס

rshamir

New member
דווקא לא כל כך מעניין

עד 1998 אף אחד לא שם קצוץ על רוק, כך שאי אפשר לבחור בו למתאבק של שנות ה-90. הבחירה שלי מתחלקת בין שניים. מייקלס ואוסטין.

t-man

New member
אבל בתוך שנתיים הרוק ביסס את

המעמד שלו כאחד האגדות בתעשיית ההיאבקות והוא ללא ספק אחד המתאבקים המרכזיים בשנות ה-90´

DDN

New member
וזו מילת המפתח

תוך שנתיים. הרוק הופיע והיה גדול שנתיים מתוך שנות ה90. אנדרטייקר היה בכולן.

rshamir

New member
לא רק זה

לרוק לא היתה השפעה כמו לאחרים. מייקלס למשל, הוביל מגמה בה נתנו תשומת לב מרובה גם למתאבקים קטנים יותר ולאו דווקא למגודלים כמו הוגאן, ווריור או אחרים. אוסטין (יחד עם מייקלס) היה הכח שהוביל את מהפכת האטיטיוד, ששינתה את פני ההיאבקות לתמיד. עם כל הכבוד לאחרים, וביחוד לטייקר, ההשפעה שלו על העסק היתה די מצומצמת - הוא היה שחקן מרכזי בתקופות השונות (כאשר הכיוון היה קומיקס - הדמות שלו היתה בהתאם, בעידן האטיטיוד הדמות היתה אפלה יותר) אבל הוא עקב אחרי המגמות, ולא הוביל אותן.

t-man

New member
רפי אני מסכים איתך

אם תסתכל על הבחירה שלי יש לי את אותה דעה שלך לגבי האייקונים של שנות ה-90´ אבל להגיד שלרוק לא היתה השפעה כמו לאחרים זה פשוט לא נכון גם למיייקל פולי(שאגב באמת שכחתי אותו ברשימת המועמדים)לקח זמן להשפיע ורק ב-98´ הוא הגיע למעמד הראוי לו כך שבשנתיים אפשר להשפיע בגדול

rshamir

New member
אני עושה הפרדה...

בין פופולריות לבין השפעה. אין ספק שמבחינת פופולריות גם פולי וגם רוק שייכים לטופ, אבל אני לא רואה איזו השפעה חשובה היתה להם על העסק, ולכן לא בחרתי בהם.

כן T MAN....

רוק השפיע על שנות ה 90 אבל כבר ההשפעה שלו החלה ב 99, ב 98 כשרוק היה אלוף עולם הוא לא כל כך זהר כי עדיין הוא היה תחת חסותו של מקמהון ולא ממש השפיע ב 98 אבל ב 99 הוא התחיל לצאת יותר ולהשפיע יותר כבר לקראת סוף 99. לעומת זאת אנדרטייקר ההשפעה שלו הייתה כל שנות התשעים מ1990 ועד 2000 יותר נכון טייקר התחיל להשפיע ב 1991 כשהוא לקח את האליפות מהוגן לקח לו שנה להגיע למעמד הזה ומאותו רגע הוא במרכז העיניינים הפיודים שלו היו עם מתאבקים גדולים של WWF בכל שנות ה90 לעומת זאת לרוק לאוסטין מנקינד לקח הרבה זמן להתחיל להשפיע, כך שהם השפיעו על שנות התשעים קצת מאוד לא בסדר גודל של אנדרטייקר. גם שון מייקלס התחיל רק להשפיע על WWF ב96 כשהוא לקח את האליפות לפני זה הוא היה סך הכל אלוף בין יבשתי ההשפעה שלו לא הייתה גדולה כאלוף בין יבשתי זה ממש אותו דבר כשכריס ג´ריקו היה אלוף הבין יבשתי ב 99 הוא בכלל לא השפיע על WWF אבל כשכריס ג´ריקו לקח אליפות הוא התחיל להשפיע קצת בתקופה הזאת בתקופת ה 2000-.... אבל בראט הארט כן השפיע הרבה על WWF אבל בכל זאת אנדרטייקר יותר כי בראט לא היה בכל שנות התשעים ההשפעה של בראט התחילה ב93 והסתיימה ב 97 \. אפשר להגיד שאנדרטייקר השפיע הכי הרבה על WWF אחרי זה בראט הארט ואחרי זה שון מייקלס ......

rshamir

New member
איך בדיוק הוא השפיע?

הוא היה במרכז העניינים, אבל לא הוביל שום מגמה ולא הביא שום שינוי גדול.

על האש

New member
הבחירה שלי מתחלקת בין שלושה

אוסטין (What)?! למרות שהרבה כאן לא אוהבים אותו. שון מייקלס וכמובן המתאבק שהכי אהבתי באירגון בעודי בגיל קטן יותר ברט HitMan הארט אלה שלושת המתאבקים שלי לשנות ה90

DDN

New member
לא כ"כ מסכים איתך

בראט הארט היה גם לפני 93, קודם כל. דבר שני, אוסטין התחיל להשפיע מהרגע שהוא זרק את טד דיביאסי. מנקיינד ישר הגיע ונתן אימפקט לתעשייה, מאז שהוא הגיע הכל נהייה אלים יותר. והוא מסמל לדעתי את עידן הATTITUDE. אבל, כמו שאמרתי מההתחלה - אנדרטייקר הגיע בתחילת שנות ה90, המשיך, ונשאר, התפתח, הפך לאגדה, נלחם בכל אחד, בכמעט כל סוגי קרב קשה (נראה לי חוץ מקרבות סולם) ואולי הוא לא הוביל מגמות שינוי, אבל הוא היה המתאבק של שנות ה90.

דעתי

עשר שנים הם הרבה מאוד זמן כדי לתת אותם למתאבק אחד היו כמה מתאבקים שעשו את העשור ובראשם היטמן ואנדרטייקר היטמן מסמל את התמימות של תחילת ה90 ועם זאת את השינוי בשלהי ה90 כשהיו נהיה היל אבל טייקר בכל זאת זו דמות שעברה הרבה שינויים והוא נלחם עם כל סוגי המתאבקים ובשבילי הוא מסמל את שנות ה90

Con

New member
לא נעים להודות

אבל הוגאן המשיך לייצג את ההיאבקות גם בשנות התשעים. כל עוד הדמות שלו היתה תמימה ההיאבקות ככלל היתה תמימה. כשהוגאן בגד באוהדים והצטרף לNWO All Hell Broke Loose אז החילו להופיע הדמויות המרדניות כמו אוסטין, DX, רוק וכו´. נכון שבסביבות 98 הוגאן איבד את המושכות בתקופת ההארדקור אבל נראה לי שאת זה כבר יחשיבו כחלק מההיאבקות של שנות האלפיים.

למעלה