סקר-אנשים להצביע!!!

• פותח הנושא t-man
  • פורסם בתאריך

t-man

New member
סקר-אנשים להצביע!!!

כמו שאתם בטח יודעים אלק הוגן הוא המתאבק שמייצג את שנות ה-80´,אז השאלה שלי היא: איזה מתאבק לדעתכם מייצג את שנות ה-90´? *סטיב אוסטין *הרוק *אנדרטייקר *טריפל איץ´ *ברט הרט *אלק הוגן *קווין נאש *שון מייקלס *סיד *כריס ג´ריקו *קיין *קורט אנגל

DDN

New member
אנדרטייקר

מהסיבה שהוא היה מתחילת שנות ה90 ועד סופן (ועדיין ממשיך) ובמהלכן ראינו התקדמות שלו מטירון לאלוף ולאגדה. רוק, ג´ריקו, קיין, אנגל, HHH, ואוסטין הגיעו לגדולה לקראת סוף שנות ה90, לא בצורה דומיננטית כמו האנדרטייקר. * האלק הוגאן, שלט בשנות ה90, ואפילו הפתיע כשהפך להיל באמצע. * קווין נאש שלט בשנת 95 בWWF, ואחרי זה היה יחסית מוצלח בWCW * שון מייקלס עלה לגדולה החל משנת 96 ועד שנת 98 * לסיד היו כמה רגעי חסד. אם מישהו יכול (מהרשימה שלך) להתחרות באנדרטייקר על תואר: המתאבק של שנות ה90 זה ברט הארט. אבל אני בוחר באנדרטייקר.

אנדרטייקר.......

ואני מסכים עם DDN שטייקר הוא הגיע בשנת 90 והגיע עד סופה. הולק הוגן שלט ב שנות ה90 אבל כבר לא ב WWF רק זמן קצר והשאר הוא היה ב WCW . כמו ש DDN אמר רוק, אוסטין, ג´ריקו, אנגל, טריפל אייץ´ הגיעו לקראת אמצע, סוף שנות התשעים מ 95 ועד 98 (כל אחד מהם). לכל המתאבקים האלה כמו סיד,ב WCW סיד לא היה ממש מוצלח, קוין נאש היו לו רגעים טובים בWWF ב WCW אבל לא תמיד רק ברגעים האלה שהוא היה אלוף והשנים המוצלחות של קוין נאש היו כבר ב 98-99, שון מייקלס הצליח יותר הרבה מסיד וקוין נאש. בראט הארט לא כל כך כי עוד פעם הבגידה הזאת, אבל בכל זאת השנים לפני הבגידה היו טובות בשבילו אבל כל זה היה עד שנת 97 ואחרי שנת 97 לא הלך לו כל כך טוב בכל הארגונים שהוא היה בהם גם ב WCW למרות שהוא היה אלוף הוא לא ממש זהר שם.

סטון קולד ומייקלס

אנדרטייקר לא התפתח בשנות ה90, כבר ב91 הוא היה אלוף ומוכר לכל. מייקלס מייצג את השנים הראשונות של שנות ה90 ככה עד 96 ומשם אוסטין מסמל את עידן ה additude החדש

The Great One

New member
בוקר טוב לכולם......

טוב לפחות בוקר טוב בשבילי
אני מסכים אם DDN, אנדרטייקר הוא בהחלט מתאבק של שנות ה-90.

t-man

New member
אני מסכים במאה אחוז אם בן

בעניין מייקלס ואוסטין-שניהם מיצגים את שתי התקופות בשנות ה-90´

ברט הארט

ואני במקום אנגל הייתי שם ברשימה או את מנקייד או יוקוזונה עוד מתאבקים שאולי מתאימים להיות ברשימה: לקס לוגר מיסטר פרפקט סטינג רייבן(מלך ההארדקור שלי) 1-2-3 קיד(אקס פאק, ששינה גימיק בצורה מדהימה והמון לא זיהו אותו שהגיע ל-WCW. אומנם לא לקח אליפות עולם אבל הרשים בזירה)

נו באמת

יוקוזונה כהמשפיע הגדול של שנות ה90?? למה? כי היה לו שנה אחת טובה?(רסלמניה 9 עד רסלמניה 10) ואז אחריה הוא ירד וירד בדרגות? מיסטר פרפקט? לקס לוגר? נו באמת. ולפי דעתי אמרו בWWF אז סטינג ורייבן ואקס פאק עפים מהאופציות) אני לא חושב שטייקר הוא זה שהשפיע על שנות ה90 בצורה מוחלטת, הוא כיכב בכולם זה נכון, אבל לא היה לו השפעה על הליגה, לעומת שון מייקלס שפשוט השפיע על הליגה בימי די אקס וגם בימי ה"דודס ווית´ אדיטיוד" וכדו´ אוסטין עשה את כל עידן ההאבקות אחרי שנת 97, ושינה את כולה. ברט הארט? הוא לא שינה כלום. נשאר אותו מתאבק טכני של שנות ה80.

בכל מקרה

אנגל לא מתאים להיות ברשימה ובמקומו צריך להיות מנקייד(ובגלל זה רשמתי אותו ראשון בהודעה הקודמת שלי)

מנקינד? שינוי?

הוא התאבק בטופ, היה נגד הטובים, נתן קרבות טובים אבל הוא לא הכריז על שום שינוי אתם סתם בוחרים מתאבקים טובים עוד מעט תגידו קיווין נאש וקיין.

שינוי? על מה אתה מדבר?

אני התכוונתי מנקייד עדיף על אנגל ב-WWF בשנות ה-90 1. גם בגלל שמנקייד היה יותר זמן ב-WWF מאשר אנגל בשנים האלה 2. הוא היה הראשון שעשה איזה שינוי בדמות של טייקר(לקח לו את פול ברר, עשה איתו קרבות מאוד טובים כמו הקרב "נולד מחדש", אני חודש שטייקר שינה את הבגדים שלו לבגדים שחורים לגמרי אחרי שהוא "נולד מחדש") 3. מנקייד עשה 3 דמויות לעומת אנגל שרק הגיע בסוף שנות ה-90 טוב אני הולך לראות רוקי

קרא את השאלה

השאלה היא:איזה מתאבק לדעתכם מייצג את שנות ה-90´? האם מנקינד מייצג את שנות ה90 כי הוא שיחק 3 דמויות ושינה את הדמות של אנדרטייקר?

מנקינד....

מנקינד לא שינה שום דמות של אנדרטייקר, טייקר הוא היה אותו טייקר רק שינה את הבגדים זה לא קשור לשום מנקינד וגם ההנהלה לא קשורה פה הוא בוחר בעצמו את הלבוש כל עוד הוא מגלם אותה הדמות. בהתחלה אמרו לו שהוא יהיה אנדרטייקר ואלו הבגדים שהוא יצטרך אבל בהמשך הוא כבר קבע לעצמו איך להיות. אבל עכשיו אני לא בטוח, טייקר קבע שהוא רוצה לחזור בבגדים שהוא עכשיו או שעוד פעם ההנהלה קבעה ככה ? ואני חושב שהקרב הזה "ברייד הלייב" = להקבר בחיים, לא ? בגלל זה בתמונה היה קבר, לא ?

אנדרטייקר ניצח את הקרב הזה

אבל אחר כך האקסקיושינר ומנקינד הכניסו את אנדרטייקר פנימה וקברו אותו בחול הקרב נגמר שרואים את היד של טייקר יוצאת מתוך החול בתנועה פתאומית.

למעלה