סקר-אנשים להצביע!!!

זה כמו.......

זה כמו שלהגיד עכשיו "אין כמו הוגן הישן", שימו לב שגם הוגן השתנה מספר פעמים מהתחתונים עבר לבגד יותר נורמלי של NWO, הכי פאתטי זה כשאנשים שעברו את התקופה המסוימת הזאת רוצים לחזור אליה בחזרה אחרי זמן ממשוך מאוד שהם לא היו בה, מה שמציל פה את הוגן עכשיו מההולקומניה מ 1980 - 1993 ב WWF וההולקומניה שלו ב WCW משנת 99 - 2000 נראה לי, ועכשיו ההולקומניה חזרה 2002 - .... ומה ששונה פה בהולקמניה 2002 הוא הבגד שלו, המכנס הנוצות הבנדנה ההגופיה היא אותה גופיה תמיד קורע אותה הכל שונה , אפילו מבחינתו של הוגן זה יהיה עלוב עם הוא יחזור לתחתונים האלה שלו , ככה גם טייקר הוא עבר את השלב הזה וממשיך קדימה זה יהיה פאתטי עם יחזור עכשיו לאותו טייקר שהיה לפני 10 שנים, אותו דבר גם טריפל אייץ´ הוא לא יוכל לחזור כפי שהוא היה לפני 6 7 שנים הבן אצולה הסנוב

DDN

New member
בטח שהם יכולים.

הם תמיד יכולים להמציא עוד ישויות כמו מיק פולי. סתם - בצחוק. אבל, למען האמת, דווקא האנדרטייקר לדעתי כן יכול לחזור לדמות שלו, ואז לתרץ את זה בכך שהדמות חוזרת להיות אפלה ואגדתית כמו פעם, כוחות או משהו. . . דווקא בנושא של טייקר אני לא מסכים איתך, וזה יהיה ממש לא פטאתי. (לדעתי) דוגמא למה שאני אומר - בסיפור של הניו בלוד בWCW, האלק הוגאן היה צריך להילחם נגד הוראס הוגאן (בן דוד שלו), אבל אמר שהאלק הוגאן לא יכול להלחם בבן משפחה, אז הוא הפך חזרה להוליווד הוגאן, ויענו היה יותר אלים וכו´.

bralon

New member
אני ילך אל....

אנדרטייקר הקלאסי 91-94 אבל גם אהבתי את תקופת המסיכה95

למעלה