סקר-אנשים להצביע!!!

t-man

New member
סקר-אנשים להצביע!!!

השאלה:איזו תקופה של אנדרטייקר הכי מוצלחת לדעתכם? (אם אתם צריכים להיזכר באפשרויות תסתכלו בלוגו של הסקר) האפשרויות: *אנדרטייקר הקלאסי-אם הבגדים האפורים-שחורים-1991-1994 *אנדרטייקר אם הבגדים הסגולים שחורים-1994 *אנדרטייקר אם המסיכה-1995 *אנדרטייקר אם השינוי המוחלט ב-1997 *אנדרטייקר בתור המנהיג של Ministry of Darkness *אנדרטייקר חוזר בשנת 2000 בתור BAD ASS *הגימיק משתנה יותר מאוחר ל-DEAD MAN INC *אנדרטייקר הופך להייל,מסתפר ומקבל לוק שונה לחלוטין הצבעה נעימה

t-man

New member
גם הבחירה שלי היא אנדרטייקר הקלאסי

אני חושב ש-WWF(לא מעניין אותי בשבילי היא תישאר WWF)עשתה טעות גדולה כאשר שינתה את הגימיק של אנדרטייקר ב-2000 ועדיין יש לי את התקווה בלב שהם יחזירו אותו לגימיק הישן וטוב

rshamir

New member
האם יש הבדל

בין American Bad Ass ל Dead Man Inc? פשוט הוסיפו עוד כינוי אבל לא שינו שום דבר אחר. זה כמו שתגיד ש-rattlesnake ו-stone cold הם שני דברים שונים.

t-man

New member
לא נכון ,כי הביגוד בשתנה

ב-2000 הוא בא אם מעיל שחור ומתחת חולצת ג´ינס ולפעמים גם התאבק אם ג´ינס בהמשך זה השתנה בתור Dead Man Inc לחולצה שונה אם כתפיות ולמכנסי עור בשביל ההשוואה-בתור BAD ASS

זה............

זה יותר נכון DEAD MAN WALKING עם תשימו לב לשיר החדש שלו ששם הוא אומר DEAD MAN WALKING אבל גם DEAD MAN INC שזה כתוב בעיקר על החולצות מכנסיים בנדנות יעני פתח לעצמו חברה "איש מת בע"מ"

t-man

New member
גם rshamir וגם דד מן

אתם יכולים גם להעיר הערות וגם להצביע

אני.........

אני לא יכול להצביע פה, אני חושב שזה כבר ברור שבשבילי כל התקופות של טייקר הם הכי מוצלחות , כך שפה אני נמנע

אנדרטייקר עם הבגדים הסגולים

לדעתי הקרבות היותר מעניינות שלו קרו כשהוא חזר בסאמר סלאם 94

DDN

New member
אנדרטייקר עם הסגול, אחרי שחזר

מהחופשה ועד האליפות שלו.

HBK

New member
ברור שאנדרטייקר הקלאסי

הצעיר האתלט המוכשר ועם הגימיק המדהים

Bad Ass IL

New member
Ministry Darkness + בקשה מטי מן

הפרומו שהוא היה עושה עם החבורה שלו, ושהוא תלה את אוסטין על הצלב שלו, פשוט ענק! דרך אגב, אם למישהו יש בעיה להחליט, תורידו את Undertaker : It´s My Yardשמסקר את כל התקופות של אנדרטייקר... טי מאן, אתה יכול לעלות את כל התמונות ששמת בלוגו בגודל המקורי שלהם ולחוד? ובבקשה תעלה עוד תמונות כאלה... לא משנה מאיזו תקופה...

סקר, המשך לאותו נושא......

מה המוזיקה שהייתה הכי טובה לאנדרטייקר ? המוסיקה הראשונה שלו של הלוויות המוסיקה שלו LORD OF DARKNESS המוסיקה של AMERICAN BAD ASS המוסיקה של ROLLIN´ והמזוקה העכשוית החדשה

Sid

New member
יש 2-3 גרסאות למוסיקה של ההלוויות

הכי אהבתי את המוסיקה שלו שעם הברקים והווקלים בהתחלה זה היה מאוד מצמרר ויחד עם הכניסה המרשימה שלו זה היה ממש ייחודי ומרשים

אין.אין ולא יהיה כמו הקברן הישן

המקורי והטוב. השער הארוך, הקעקועים, החולצה הקרועה. אני פשוט נזכר בצמרמורת שהיה כל פעם שהאורות היו כבים ופתאום הושמעה המנגינת הפתיחה שלו - פעמונים ונדמה לי נגינת עוגב. היום הוא צל של עצמו.תשימו לב שהוא צולע בקביעות על רגל שמאל.מקריח.עם גופיה כל כך מגעילה שחושפת חזה לבן שלא שייך לגוף המקועקע (ולכן חולצה היתה עוזרת לו הרבה יותר) והכי רע.... גימיק שלא לוקח אותו לשום מקום! חבל. אני עדיין חושב שהקברן הישן היה הגימיק המוצלח ביותר בהיסטוריה של ההאבקות.

למעלה