סקר אמ"ל

natali2007

New member
עונהה../images/Emo26.gif

1. האם אתה צופה מכור של אמ"ל? בטח
2. האם אתה מחכה כל יום לשבע ורבע בערב לאמ"ל? כן!! אני מסדרת לי לפעמים סדר יום רק בשביל לא להפסיד אמ''ל 3. בעד עונה רביעית? תלוי.. כי אם ימרחו וזה אז לא אבל אם יעשו עונה יפה מושקעת מותחת מצחיקה וכו'ו אז כן
4. איזה עונה הכי אהבתי?ראשונה
5. איזה שחקן הכי אהבתי מהעונה הראשונה? מהעונה השניה? ומהעונה השלישית? ראשונה->אלונה (איה קורן)ואגם
שנייה--> קרן (רננה רז) וליאור
שלישית--> ליאור ואגםם
6. איזה קטע בעונה השלישית הכי אהבתי? שהציגו ת'שיר הראשון שגולן חיבר
7. האם למדת משהו מאמ"ל או סתם אתה צופה? למדתי הרבה!! סידרה חינוכית

שיוש 12

New member
עונה ../images/Emo9.gif

1. האם אתה צופה מכור של אמ"ל? ברור 2. האם אתה מחכה כל יום לשבע ורבע בערב לאמ"ל? כאילו דההההההההה 3. בעד עונה רביעית?
4. איזה עונה הכי אהבתי? שלישית 5. איזה שחקן הכי אהבתי מהעונה הראשונה? מהעונה השניה? ומהעונה השלישית? אממ עונה ראשונה והשאר זה גולי ושרלי אליאן ושאול
6. איזה קטע בעונה השלישית הכי אהבתי? את כל הקטעים...
7. האם למדת משהו מאמ"ל או סתם אתה צופה?

a b u y a

New member
עונה

1. האם אתה צופה מכור של אמ"ל? ברור
...כל יום מתייצב
2. האם אתה מחכה כל יום לשבע ורבע בערב לאמ"ל?ברור....שום תכניות לפני זה
3. בעד עונה רביעית?לא...אני רוצה להשקיע בלימודים...ואמ"ל תופסת שלושת רבעי שעה...בחופש סבבה
5. איזה שחקן הכי אהבתי מהעונה הראשונה? מהעונה השניה? ומהעונה השלישית?את אלונה, שירלי
, שירלי
6. איזה קטע בעונה השלישית הכי אהבתי?ששירלי הייתה שמחה ורקדה עם אליאן...זה מה שזכור לי מהפרקים האחרונים לפחות
7. האם למדת משהו מאמ"ל או סתם אתה צופה?כן...הסדרה ממש עשתה את שלה...למדתי שלא להתקרב לסמים
גם לא לנסות

../images/Emo39.gifעונה../images/Emo9.gif

1. האם אתה צופה מכור של אמ"ל? 2. האם אתה מחכה כל יום לשבע ורבע בערב לאמ"ל?יאפ
3. בעד עונה רביעית?הלואאאאאי
5. איזה שחקן הכי אהבתי מהעונה הראשונה? מהעונה השניה? ומהעונה השלישית?יהההההההההההההההההווווווווווודדדדדדדדהההההההה(ליאור)
6. איזה קטע בעונה השלישית הכי אהבתי?הנשיקה של ליאור ושירלי..
הם כ"כ מושלמים ביחד
7. האם למדת משהו מאמ"ל או סתם אתה צופה?למדתי אמממ לוידעת מה אבל למדתי
תודעעעעע על השאלוןן

LiRooZ

New member
עונהה ../images/Emo27.gif../images/Emo27.gif

1. האם אתה צופה מכור של אמ"ל? בטח 2. האם אתה מחכה כל יום לשבע ורבע בערב לאמ"ל? בטח 3. בעד עונה רביעית? בטח 4. איזה עונה הכי אהבתי? שלישית 5. איזה שחקן הכי אהבתי מהעונה הראשונה?יהודההההההה 6. איזה קטע בעונה השלישית הכי אהבתי? יהודה והציצים 7. האם למדת משהו מאמ"ל או סתם אתה צופה?למדתי שיהודה הוא הבנאדם הכי מצחיק ובאלגניסט שישש...חחחחחח

למעלה