סקר אמ"ל

סקר אמ"ל

1. האם אתה צופה מכור של אמ"ל? 2. האם אתה מחכה כל יום לשבע ורבע בערב לאמ"ל? 3. בעד עונה רביעית? 4. איזה עונה הכי אהבתי? 5. איזה שחקן הכי אהבתי מהעונה הראשונה? מהעונה השניה? ומהעונה השלישית? 6. איזה קטע בעונה השלישית הכי אהבתי? 7. האם למדת משהו מאמ"ל או סתם אתה צופה?

../images/Emo110.gif

1. האם אתה צופה מכור של אמ"ל?
2. האם אתה מחכה כל יום לשבע ורבע בערב לאמ"ל?
3. בעד עונה רביעית?
4. איזה עונה הכי אהבתי? ראשונה
5. איזה שחקן הכי אהבתי מהעונה הראשונה? מהעונה השניה? ומהעונה השלישית? מכולם את אגמי 6. איזה קטע בעונה השלישית הכי אהבתי? לא זוכרת
7. האם למדת משהו מאמ"ל או סתם אתה צופה? מה אפשר ללמוד?

ady18

Well-known member
תשובות

. האם אתה צופה מכור של אמ"ל?כן 2. האם אתה מחכה כל יום לשבע ורבע בערב לאמ"ל?כן 3. בעד עונה רביעית?כן 4. איזה עונה הכי אהבתי?כולם 5. איזה שחקן הכי אהבתי מהעונה הראשונה? מהעונה השניה? ומהעונה השלישית? בעונה הראשונה אלונה בעונה השניה שירלי ומיקי ובעונה שלישית גולן ושירלי וליאור ודנה 6. איזה קטע בעונה השלישית הכי אהבתי?אמממ שהביאו את גאיה 7. האם למדת משהו מאמ"ל או סתם אתה צופה?אמממ לא לברוח מדברים להגיע לפתרון כי אז הדברים מסתבכים וכמובן שבגידה זה לא דבר טוב וזהו בערך

עונה

1. האם אתה צופה מכור של אמ"ל?ברור 2. האם אתה מחכה כל יום לשבע ורבע בערב לאמ"ל? כןןןןן 3. בעד עונה רביעית?ברורררר 4. איזה עונה הכי אהבתי?1 5. איזה שחקן הכי אהבתי מהעונה הראשונה? מהעונה השניה? ומהעונה השלישית? איה,יהודה ורוני 6. איזה קטע בעונה השלישית הכי אהבתי?יש המון אין אחד 7. האם למדת משהו מאמ"ל או סתם אתה צופה?למדתי המון דברים

עונהה

3. בעד עונה רביעית?
4. איזה עונה הכי אהבתי? את כל העונות 5. איזה שחקן הכי אהבתי מהעונה הראשונה? מהעונה השניה? ומהעונה השלישית? יהודה לוי בכל העונות 6. איזה קטע בעונה השלישית הכי אהבתי? אמממ... שאלה קשהה.. 7. האם למדת משהו מאמ"ל או סתם אתה צופה? סתם..

היללי 2

New member
עונה...../images/Emo26.gif

1. האם אתה צופה מכור של אמ"ל?ברורררר 2. האם אתה מחכה כל יום לשבע ורבע בערב לאמ"ל?כןןןן בטח 3. בעד עונה רביעית?כןןןן 4. איזה עונה הכי אהבתי?שניה 5. איזה שחקן הכי אהבתי מהעונה הראשונה? מהעונה השניה? ומהעונה השלישית? הראשונה-יהודה לוי שניה-אגם שלישית-אגם ומורן גרוס וגם קצת סמי הורי. 6. איזה קטע בעונה השלישית הכי אהבתי? אממ....ניראה לי את מה שיקרה בסוף..... זה ספוילר אז אי אפשר לכתוב פה..... אבל בטח כבר כולם יודעים..... 7. האם למדת משהו מאמ"ל או סתם אתה צופה?סתם...

עונה../images/Emo9.gif

1. האם אתה צופה מכור של אמ"ל
אהאה
יותר מידי... 2. האם אתה מחכה כל יום לשבע ורבע בערב לאמ"ל
אהאה
3. בעד עונה רביעית
בעד... אבל בתנאי שזה יהיה בערוץ 2... 4. איזה עונה הכי אהבתי
ראשונההה... 5. איזה שחקן הכי אהבתי מהעונה הראשונה
יהודה ואיה.. מהעונה השניה
ישי גולן, יהודה, מורן ורן... ומהעונה השלישית
יהודה, מורן, מלי וזאתי ששיחקה את תמר
ברח לי איך קוראים לה פתאום... 6. איזה קטע בעונה השלישית הכי אהבתי
שדניאלה הביאה את גאיה והציגה אותם בפני שירלי וליאור... 7. האם למדת משהו מאמ"ל או סתם אתה צופה
לא יודעת אם למדתי..

../images/Emo113.gifעונהה

1. האם אתה צופה מכור של אמ"ל? אממ.. כן 2. האם אתה מחכה כל יום לשבע ורבע בערב לאמ"ל? כןןן... 3. בעד עונה רביעית? ברור שבעדד.. 4. איזה עונה הכי אהבתי? ראשונה 5. איזה שחקן הכי אהבתי מהעונה הראשונה? מהעונה השניה? ומהעונה השלישית? ראשונה- מעיין הרוש, שניהה- רן בכור, שלישית- מורן גרוס 6. איזה קטע בעונה השלישית הכי אהבתי? הנשיקה של ליאור ושירלי (השניה) 7. האם למדת משהו מאמ"ל או סתם אתה צופה? אממ.. אולי.. לא זכור לי משו..

אביחי 33

New member
עונה../images/Emo9.gif../images/Emo60.gif

3. בעד עונה רביעית?
4. איזה עונה הכי אהבתי?
חחח סתם נסחפתי
אמממ עונה ראשונה
5. איזה שחקן הכי אהבתי מהעונה הראשונה? מהעונה השניה? ומהעונה השלישית? אגם,אגם,אגם
6. איזה קטע בעונה השלישית הכי אהבתי?אמממממממממ, שאלונה מתה.. מרגש
7. האם למדת משהו מאמ"ל או סתם אתה צופה?אמממ למדתי הרבה לחיים. כמו למשל, שאסור למכור כדורי מרץ
תודה

חחח אביחי(סתם ניסחפתי)עונהההההההההה

1.האם אתה צופה מכור של אמ"ל?ב=ר=ו=ר
2. האם אתה מחכה כל יום לשבע ורבע בערב לאמ"ל?"לא" 3.בעד עונה רביעית?אמממממ ניראה לי שכן 4.איזה עונה הכי אהבתי?ראשונהההההההההההההה 5. איזה שחקן הכי אהבתי מהעונה הראשונה?אלונהההההההההההה
מהעונה השניה?אגםםםםםםםםם
ומהעונה השלישית?יהודההההההההה 6.איזה קטע בעונה השלישית הכי אהבתי?שששששש אמממ ששששש אמממ הודעיו לשירלי שאלונה מתה
7. האם למדת משהו מאמ"ל או סתם אתה צופה? חחחחחחחחח למדתי כמו אביחי שאסור לימכור כדורי מרץ חחחחחחחחחחחחחחחחחח שאלון יפה

עונההההה../images/Emo26.gif

1. כעעעעעע
2. כן
3. כןןןןן 4. ראשונה 5. מכול העונות אהבתי את אלונה ליאור וגולי ואליאן 6. כל הקטעים שיהודה עושה המצחיקים הורגגגגגג אותייייייי מצחוקקקקק
וגם בכללי כול הקטעים המצחיקים ..
7. למדתי הרבה

א2ישג

New member
../images/Emo73.gifכסל|עונהה!!משעמםם לי.....

1. האם אתה צופה מכור של אמ"ל? כן מא!ד בשבילי זה..כל החיים בערך..
2. האם אתה מחכה כל יום לשבע ורבע בערב לאמ"ל?כן! כן! כן!
3. בעד עונה רביעית?אמ..לא יודעת!...אני בעד שזה יהיה בחופש הגדול אם יהיה אני יצפה..!
4. איזה עונה הכי אהבתי? השלישית !!
5. איזה שחקן הכי אהבתי מהעונה הראשונה? מהעונה השניה? ומהעונה השלישית? עדן ! עדן! ושוב...עדן!!...חח..אני אוהבת גם את גולי!...הם מקסימים ביחד...
6. איזה קטע בעונה השלישית הכי אהבתי?את כל הקטעים של הקוצי מוצי של עדן וגולי בתחילת העונה ושל ליאור ודנה..
7. האם למדת משהו מאמ"ל או סתם אתה צופה?כן..שיש בשביל מה לחיות עד מחר ב7 ורבע
..חח..סתם זה באמת מלמד המון נגיד כמו שעדיף לומר תאמת ולא לחיות בשקר..ואם אתה עושה טעות אתה צריך לחשוב שאחר כך אתה תשלם על זה... אבל חוץ מהכל ...
אהבה מעבר לפינה זה באמת עשה אותי מכורה לאללה זה אף פעם לא קרה לי פשוט התוכנית הזאת עושה לי כיף,ואושר שאני רואה אותה!.. חחח...

עונה../images/Emo20.gif../images/Emo26.gif

1. האם אתה צופה מכור של אמ"ל? ב-ר-ו-ר
2. האם אתה מחכה כל יום לשבע ורבע בערב לאמ"ל? ב-ר-ו-ר
3. בעד עונה רביעית? ב-ר-ו-ר
4. איזה עונה הכי אהבתי? ראשונה
5. איזה שחקן הכי אהבתי מהעונה הראשונה?אלונה
מהעונה השניה? ליאור
ומהעונה השלישית? ליאור
6. איזה קטע בעונה השלישית הכי אהבתי? את הקטע של הציצים של ליאור + הקטע של שירלי ואליאן שהם שרו את השיר: "16 מלאו לנער
7. האם למדת משהו מאמ"ל או סתם אתה צופה? למדתי
שחייבים לאהוב את יהודה לוי

limor132

New member
עונהה....:)../images/Emo26.gif

1. האם אתה צופה מכור של אמ"ל?ב-ר-ו-ר-! 2. האם אתה מחכה כל יום לשבע ורבע בערב לאמ"ל?כןן...
3. בעד עונה רביעית?בטחח..!! 4. איזה עונה הכי אהבתי?אמממ את כולםםם...קשה לבחור... 5. איזה שחקן הכי אהבתי מהעונה הראשונה? מהעונה השניה? ומהעונה השלישית? אגם אגם ואגם חחחחח היא כזאת חמודהה...:) 6. איזה קטע בעונה השלישית הכי אהבתי?שהביאו את גאיה...:) 7. האם למדת משהו מאמ"ל או סתם אתה צופה?אממ לא ממש...סתם זאת פשוט אחלה סדרה לדעתייי....:):)

עונהנהנהנהנה ../images/Emo6.gif ../images/Emo108.gif

1. האם אתה צופה מכור של אמ"ל
למה לא...
2. האם אתה מחכה כל יום לשבע ורבע בערב לאמ"ל
למה לא..
3. בעד עונה רביעית
למה לא
4. איזה עונה הכי אהבתי
למה לא..
ח סתם ממ עונה ראשונהה
5. איזה שחקן הכי אהבתי מהעונה הראשונה השניה והשלישית
שחקן
אפשר גם שחקנית
אלונה, גולי , ושאולל
6. איזה קטע בעונה השלישית הכי אהבת
ממ שגולי הרביץ למוסקונה
(זה מה שאני זוכרת.. ) 7. האם למדת מש'ו מאמל
או שאתה סתם צופה
למדתי שבחיים אבל בחיים לא להיות חברה של מיש'ו שהיתה לו חברה ושהיא מתה בהודו כי אז יכולים לצוץ כמה גאיות קטנות
תודה על השאלוןןןן

עינב את נעל../images/Emo35.gif

למה לא
חחחחחחחחחחחחחחחח נעל גאיות קטנותתתתתתת חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

למעלה