סקר אישה עצמאית!

גליאל

New member
תודה על התשובות.

עכשיו אני עונה לעצמי. 1) את עובדת? עמצאית או שכירה? מי מרוויח יותר - את או זוגך?
אני עובדת שכירה. בעלי מרוויח פי 2 ממני. 2) יש לך רישיון נהיגה? אם כן,
כן. זה הדבר ההכי חכם שעשיתי בחיים שלי - רישיוןן בגיל 18. א. אצל מי נמצא הרכב בד"כ?
אצלי. בעלי נהג באגד - הוא לא צריך אוטו. יש לו נסיעות חינם/אוטובוס צמוד. ב. מי אחראי על טיפולים שוטפים של הרכב?
לרוב, כשיש תקלה, אני מודיעה לו והוא אומר לי לאיזה מוסך לפנות (הוא מכונאי לשעבר ומבין ברכבים). טסט הוא עושה. ג. כשמגיע זמן לחדש ביטוח - מי דואג לכך?
אני ד. בדרך לעבודה את מגלה שיש לך תקר בגלגל. מה תעשי?
אחנה בצד ואסע באוטובוס. או שיתפוס מישהו שיחליף לי. אין לי מושג אפילו איפה הגלגל הרזרבי נמצא. ה. מי מחליט כשהגיע הזמן להחליף אוטו?
אני ורק אני! ומי מחפש/בוחר/בודק רכב חדש?
לא מחפשים. הולכים למגרש ישן וידוע ועושים החלפות. 3) את ובן זוגך חושבים להחליף מקרר. ואז יום אחד את נתקלת במקרר מושלם במבצע אדיר עבורך כשבן זוגך לא לידך. מה תעשי? בדיוק לפני 10 חודשים אח שלי התקשר שנשארו להם 4 מקררים מדגם ישן של אמקור ומוכרים אותם בחצי מחיר. קניתי! שכחתי להגיד לבעלי. כאשר הביאו את המקרר החדש - הוא בקושי שם לב שמשהו השתנה. הוא רק שאל למה הזזתי את המקרר (הוא לא נכנס למקום שהישן עמד, אז נאלצתי לשים אותו בקיר אחר
). 4) נגיד, אבל רק נגיד שיש לך מינוס בבנק. יום אחד יפה מתקשרים מהבנק ומציעים לך אשראי לסגירת המינוס בריבית הנמוכה יותר ממה שאתם משלמים על יתרת החובה (הבחור לא בסביבתך כמובן). מה תעשי?
אבדוק מה אחוזי הריבית ואחתום בלי ידיעת בעלי. הוא לא מתעסק עם החשבונות (חוץ מהלכניס משכורת חודשית
) 5) יש לך ילדים? אם התשובה חיובית:
בטח מי החליט על מספר הילדים במשפחה - ביחד? את? זוגך? חמתך? במקרה יצא ככה?
בעלי רצה שניים, אני רציתי ארבעה - אז יצא באמצע. מי החליט על שמות הילדים?
ראשון - אני, שני - ביחד, שלישי - הוא. מי הולך לימי הורים?
אני! בעלי בקושי יודע איפה נמצא בית הספר/הגן. כששואלים מי מתנדב להיות בועד הורים - את מתנדבת או שעושה את עצמך מחפשת עפרון שנפל?
אחרי שהתנדבתי פעם אחת ועכשיו מנדבים אותי בכח - עושה את עצמי מחפשת עפרון. מי לוקח את הילדים לרופא כשהם חולים? ומי לוקח חופשות מחלת ילד?
אני, אני, אני............................ האם זוגך לקח חופשת לידה - לפחות חלק ממנה?
חסר לו! לא מוכנה לתת אפילו שעה מחופשת לידה. 6) מי במשפחה דואג לתשלומים חודשיים שוטפים?
הוראות קבע ואני (רק חשמל לא בהוראת קבע) 7) את מחליטה לעשות ניתוח פלסטי/קעקוע/..................האם תשאלי לדעתו של זוגך?
אאדכן אותו מה אני עושה, באיזה מכון וכמה זה עולה. ההחלטה על הגוף שלי היא ההחלטה שלי בלבד! 8) כשצריך "לצעוק" - בעירייה -
הלוואי והוא היה קצת צועק. גם עלי הוא לא מסוגל לצעוק!

ronanit

New member
יוצאת מהמחבוא ועונה..

1) עובדת - שכירה - בעלי מרוויח יותר ממני.. 2) יש רישיון נהיגה א. לכל אחד אוטו משלו, הרכב הפרטי אצלי ולבלי רכב מהעבודה ב. אני אחראית על כל הטיפול של האוטו ג. אני אחראית על הביטוח של האוטו ד. תקר בגלגל עוצרת בצד ובודקת מי פנוי לעזור לי.. ה. נכון להיום אנחנו לא מחליפים אותו כי בעלי חושב שאני צריכה לחפש ואני חושבת שהוא צריך לחפש..
ו. גם שהיינו רווקים ולכל אחד היה רכב פרטי משלו.. אני טיפלתי בשניהם... 3) מצאתי משהו הביתה (מקרר, תנור, וכו) אני בוחרת.. אני מתייעצת איתו .. בסופו של דבר עושה וקונה מה שאני בוחרת.. (לא תמיד אני אוהבת את זה) 4) עניניי בנקים אני משאירה לו.. פשוט ככה יותר נוח.. כשהוא לא היה בתמונה הייתי אחראית על הכל.. (שגם הוא יהיה אחראי על משהו.. למה רק אני..) 5) יש לנו ילד אחד א. בינתיים .. מקווה שזה לא מספר סופי.. ב. בעלי ואני בחרנו את השם (גם אחותי ) ג. ימי הורים.. בגן בינתיים וזה רק אני.. גם בבחירת גן.. ד. ילד חולה / רופא.. אני אני אני... ה. חופשת לידה.. ברור שאני 6) תשלומים שוטפים.. אני דואגת לתשלום 7) ניתוח פלסטי.. אני אתייעץ אבל ההחלטה הסופית היא רק שלי.. וזה היה רק שהיינו אז זוג לא נשוי 8) כשצריך "לצעוק" זאת אני שצריך "להרביץ" זה בעלי.. (ועדיין לא הגענו למצב של להרביץ)

ronanit

New member
בקריאה מרופרפת של התגובה שלי

אני שמה לב שאני הרבה יותר עצמאית ממה שחשבתי..

אורזיגל

New member
אצלנו...

שכירה. בדר"כ בעלי מרוויח יותר ממני (עצמאי), היו גם תקופות שההיפך. יש רשיון (איך אפשר בלי?), יש לנו 2 רכבים. חידוש ביטוחים - בטיפולי. טסט, תיקונים, מוסכים - בטיפולו. תקר - קוראת לו. החלטה לקנות רכב חדש, בדר"כ ביחד, היו פעמיים שהוא הפתיע אותי, פעם אחת לי והשניה לו. הוא מחפש/בודק ובוחר רכב. ת'אמת, לא מבינה בזה כלום. החלפת מקרר - קונה באותו רגע. מקסימום מודיעה לו טלפונית. אנחנו מנהלים חשבונות נפרדים, במכוון, ככה יותר קל לנו לעקוב אחרי התנועות בחשבון. משתפים אחד את השני במה שקורה בחשבון. במקרה שתיארת, הייתי מתייעצת איתו לפני, כדי לדעת מה הצפי שלו לגבי ההכנסות (כעצמאי, אין משכורת סדירה, אלא תשלומים לפי פרויקטים שהוא מבצע). 3 ילדים, לגבי הראשון החלטנו שנינו, השני - פנצ'ר, השלישי - היה אמביוולנטי, הודעתי שאני מוציאה את הטבעת. היתה החלטה גם לגבי רביעי, שנינו רצינו בתקופה מסויימת, בסופו של דבר הוחלט שלא. על שמות הילדים החלטנו ביחד. ועד הורים - אני. אחרי כמה 4 שנים בועד של הגדול ובמקביל (חלק מהזמן) 3 שנים בועד של הגן של האמצעי+4 שנים בועד בי"ס שלו. פרשתי מהועדים השונים. נגמר לי הכוח. אסיפות הורים - בדר"כ אני אבל לפעמים גם הוא. עכשיו למשל, נמצא באסיפת הורים של הגדול. חופשת לידה - רק אני. לא פראיירית לוותר על התענוג. חופשות מחלה - שנינו (מלבד השנים הראשונות, בהן לא התאפשר לו בגלל אופי העבודה, אשר השתנה בינתיים). אנו מתחלקים בהתאם לצרכי העבודה של כל אחד מאיתנו. יש בהחלט תקופות בהן החלק הארי נופל עליו. החופש הזה למשל היה איתם יותר מאשר אני. תשלומים חודשיים שונים - אני, כולל כל מה שקשור לסדר, ארגון, אדמיניסטרציה, מזכירות, תיאומים. ניתוח פלסטי - אשתף ואתיעץ, אך ההחלטה הסופית תהיה שלי. צעקות -
כאן החלוקה ממש ברורה. אני הרעה והוא הטוב. אני עושה את הצעקות, הוא קוטף את הפירוץ ועל הדרך מתלונן שאני צועקת...

תשובות:

1) את עובדת? עמצאית או שכירה? מי מרוויח יותר - את או זוגך? תשובה: אני עובדת, שכירה. משתכרים פחות או יותר אותו דבר. 2) יש לך רישיון נהיגה? אם כן, - יש לי רישיון נהיגה. א. אצל מי נמצא הרכב בד"כ? - אצלי. ב. מי אחראי על טיפולים שוטפים של הרכב? האיש. ג. כשמגיע זמן לחדש ביטוח - מי דואג לכך? - אני. ד. בדרך לעבודה את מגלה שיש לך תקר בגלגל. מה תעשי? - בפעם האחרונה שקרה לי, רק יצאתי מהחניה ושכן הסב את תשומת ליבי לתקר. בקושי הגעתי לתחנת דלק קרובה שיש בה מוסך קטן, ושם טיפלו לי בתקר. אין סיכוי שאחליף תקר לבד. ה. מי מחליט כשהגיע הזמן להחליף אוטו? ומי מחפש/בוחר/בודק רכב חדש? - תשובה: ההחלטה להחליף רכב משותפת, כנ"ל גם לגבי הדגם ושאר הבדיקות. 3) את ובן זוגך חושבים להחליף מקרר. ואז יום אחד את נתקלת במקרר מושלם במבצע אדיר עבורך כשבן זוגך לא לידך. מה תעשי? - תשובה: לא סוגרת עסקאות כאלה לבד. 4) נגיד, אבל רק נגיד שיש לך מינוס בבנק. יום אחד יפה מתקשרים מהבנק ומציעים לך אשראי לסגירת המינוס בריבית הנמוכה יותר ממה שאתם משלמים על יתרת החובה (הבחור לא בסביבתך כמובן). מה תעשי? תשובה: לא סוגרת שום עסקה כספית כזאת בלי להתייעץ איתו. 5) יש לך ילדים? אם התשובה חיובית: - שתי בנות. מי החליט על מספר הילדים במשפחה - ביחד? את? זוגך? חמתך? במקרה יצא ככה? תשובה: ביחד. מי החליט על שמות הילדים? - תשובה: ביחד. מי הולך לימי הורים? כששואלים מי מתנדב להיות בועד הורים - את מתנדבת או שעושה את עצמך מחפשת עפרון שנפל? תשובה: אני הולכת לימי הורים וגם מתנדבת להיות בוועד ההורים. אותו לא מעניין להיות בימי ההורים, רק לקבל עדכון כשאני חוזרת הביתה. מי לוקח את הילדים לרופא כשהם חולים? ומי לוקח חופשות מחלת ילד? תשובה: בד"כ אני לוקחת לרופאה כשהן חולות, ימי מחלת ילד - משתדלים להישאר בתורנות (משתפים גם את הסבתות בתורנות). האם זוגך לקח חופשת לידה - לפחות חלק ממנה? - תשובה: לא. 6) מי במשפחה דואג לתשלומים חודשיים שוטפים? - תשובה: אני. 7) את מחליטה לעשות ניתוח פלסטי/קעקוע/..................האם תשאלי לדעתו של זוגך? תשובה: כן. 8) כשצריך "לצעוק" - בעירייה, בבנק, בבית ספר.....................מי עושה את זה? את או זוגך? - תשובה: אני.

אימם

New member
אם הסקר היה קצר יותר...הייתי עונה

כמה שאלות...אני נכנסת לזמנים קצרים מידי פעם

shiraz027

New member
אני עונה

עובדת שכירה אין לי רישיון נהיגה לצערי הרב מאוד מאוד וברור שאם אין רשיון הבעל מטפל בכל הקטע של הרכב טיפולים , ביטוח וכ"ו ואני בדרך כלל מחליטה אם להחליף לקנות ולהתקדם מה אעשה אקנה מקרר יש לשנינו כרטיס אשראי ברור שאקח לא נראה לי שאני אשאל אני אח"כ יגיד לקחתי הלוואה יש לי ילדה 1 בת 5 ועוד 1 אנחנו רוצים החלטנו ביחד שמות הילדים גם ביחד בדר"כ זה מתחלק אני נולכת לאסיפת הורים והוא שומר עליה אני בוועד ההורים הוא יותר לוקח לקופת חולים וחופשת מחלה מבחינה כספית יותר משתלם כי משלמים לו מלא מהיום הראשון

עצמאית? מאוד ... אבל הרבה פחות ממה שהייתי

הייתי רווקה עד גיל 30 כך שלפני שהכרתי את בעלי עשיתי הכל לבד, ופתאום יש מישו שצריך להתחשב בדעתו... קצת מסובך. מבינה (או מנסה להבין) בכל מה שנוגע לחיים שלי, כולל ביטוחים, אוטו - מוסכים ודגמים לקנייה, בנקים / כספים. כשהתחתנו פתאום קלטתי שיש פרטנר שאפשר לסמוך עליו כשלא בא לי להתעמק וכשבא לי להתעצל קצת. יודעת שיש על מי לסמוך - הוא פשוט אחד האנשים הכי פדנטים וקפדנים שיש בעולם... (כמעט כמוני, קרציה... ) ולתשובות: 1. שכירה וחלטוריסטית ולמזלי הרב הוא מרויח הרבה הרבה יותר ממני!! (כלומר הוא מספיק להרוויח את מה שאני מבזבזת) 2) יש לך רישיון נהיגה? - כן א. אצל מי נמצא הרכב בד"כ? - רכב לי (שלנו) ורכב לו (מהעבודה) ב. מי אחראי על טיפולים שוטפים של הרכב?- כשיש לי זמן אני משתדלת... מבינה ויודעת הרבה גם שכהמנוע משמיע קולות מוזרים אני יודעת בדרך כלל 'לשמוע' מה לא בסדר. ג. כשמגיע זמן לחדש ביטוח - מי דואג לכך? - ביטוחים זה הוא בשנתיים האחרונות, אין לי זמן לטלפונים ולברורים. ד. בדרך לעבודה את מגלה שיש לך תקר בגלגל. מה תעשי? - אם אני מגלה את הפנצ'ר בזמן ... לוקחת לו ת'מפתחות של האוטו ומשאירה אותו עם הפנצ'ר... מסכן שלי !!! ה. מי מחליט כשהגיע הזמן להחליף אוטו? ומי מחפש/בוחר/בודק רכב חדש? - מחפשים עכשיו רכב חדש בשבילי ומעלים יחד סוגים ודגמים בהתאם לתקציב. מזל שיש לנו טעם דומה !! מאוד מסונכרנים על מה שרוצים. 3. מבצעי מקרר... אני דוגמת בודקת עושה סקרים ובדרך כלל גם נמצאת בפומביות באינטרנט כדי לקנות. אני תמיד אתקשר אליו לעדכן, להתייעץ ולהודיע "אופס קניתי" 4. לא עושים שום דבר פזיז, ואם הוא לא בסביבה כדי להתייעץ אחד עם השני, הבנק יכול לחכות ולהציע את הצעתו גם בעוד 4 שעות. (הוא יעשה דברים בלעדי - אני מרגישה צורך לעדכן אותו ולהתייעץ) 5) יש לך ילדים? - 2 בינתיים... מי החליט על מספר הילדים במשפחה - את הילד הראשון החלטנו ביחד (ביחד עם החתונה, ביחד עם הבית, ביחד עם הביחד... הכל ביחד באותה השנה!!! קרה מהר מאוד ואופס אנחנו משפחה עם ילד בית אוטו ומשכנתא), השנייה הגיעה כשהתחלנו לצחוק על הנושא (כן, זה נושא מצחיק לפעמים) והוא היה בין עבודות והחלטנו לחכות קצת שהוא יקבע את מעמדו בתפקיד החדש... לא הצלחנו לחכות. מי החליט על שמות הילדים? - שמות הילדים היו החלטה / דיונים / לבטים / ויכוחים / צחוקים / דיבורים - חודשיים בערך מי הולך לימי הורים? כששואלים מי מתנדב להיות בועד הורים - את מתנדבת או שעושה את עצמך מחפשת עפרון שנפל? - מתנדבת בשמחה להיות בועד (הייתי עד השנה - הוא השביע אותי שאני השנה בחופש) ימי הורים - מי שיכול ומי שעירני מי לוקח את הילדים לרופא כשהם חולים? ומי לוקח חופשות מחלת ילד? - לרופא פעם אני פעם הוא, חופשות מחלה - חצי חצי האם זוגך לקח חופשת לידה - לפחות חלק ממנה? - לא, אין סיכוי שהוא יהיה איתי יותר מהשבוע הראשון, עדיף למען השקט בבית שילך לעבודה, הוא נרגע שם!! 6) מי במשפחה דואג לתשלומים חודשיים שוטפים? - אני מזכירה לו לשלם בדרך כלל ביום האחרון. רשום לי ביומן. זה יורד מהחשבון שלו בדרך כלל, כי הוא עם המשכורת היותר גדולה. וממני יורדת המשכנתא. 7) את מחליטה לעשות ניתוח פלסטי/קעקוע/..................האם תשאלי לדעתו של זוגך? - בטח!! 8) כשצריך "לצעוק" - בעירייה, בבנק, בבית ספר.....................מי עושה את זה? את או זוגך? - מתחלקים. הוא הרבה יותר קשוח אז כשצריך לצעוק חלש - אני מתנדבת...

RonnieKa5

New member
עונה אבל מפאת השעה המאוחרת רק על מספר שאלות

עכשיו חזרתי לעבוד אחרי חופשת לידה של חצי שנה. אני שכירה ומרוויחה מעט יותר מבעלי. יש לי רשיון והרכב היחיד נמצא אצלי רוב הזמן (בעלי מעדיף לנסוע באוטובוס לעבודה) אני אחראית לטיפולים השוטפים אני מחדשת ביטוח במקרה של פנצ'ר אני מתקשרת לממסי יש לי בת אחת שנינו רוצים רק שני ילדים כך שאין ויכוח היה ויכוח על השם אבל בסוף ניצחתי (תוך הבטחה שאת השם הבא הוא בוחר ולי אין זכות וטו...) בן זוגי לא לקח חופשת לידה אבל הוא עובד באוניברסיטה כך שיש לו הרבה חופשות גם ככה בעלי דואג לתשלומים החודשיים השוטפים לא יודעת לגבי קעקוע או ניתוח פלסטי אבל עשיתי לא מזמן החלקה יפנית למרות התנגדותו בגלל המחיר הגבוה (אני לא שואלת אותו לגבי דברים מסוג זה)

בנענע2

New member
מצטרפת לסקר ולפורום - מותר?

1) עובדת, שכירה, מרוויחה יותר מהחצי... 2) יש לי רשיון ורכב מהעבודה שמטופל שם... החצי אחראי לטיפולים שוטפים, אבל אני אחראית לביטוח מחליטים ביחד על החלפת אוטו 3) לא אקנה עד שלא אדבר איתו 4) שאלה לא רלוונטית, מקפידה מאוד לעולם לא להיות במינוס 5) יש אחד, החלטנו ביחד על הכל (כמה שיהיו (טפו טפו טפו
) והשםץץץ אני הולכת ליום הורים אני ועד הגן אני לוקחת לרופאם אני נשארת עם הילד החולה בבית (אלא אם כן אני בחו"ל, קורס, ממש לא יכולה להעדר, ואז הוא...) החצי לא לקח חופשת לידה... 6) אני דואגת לתשלומים 7) ברור 8) תלוי איפה... מתחלקים....

למעלה