תודה על התשובות.
עכשיו אני עונה לעצמי. 1) את עובדת? עמצאית או שכירה? מי מרוויח יותר - את או זוגך?
אני עובדת שכירה. בעלי מרוויח פי 2 ממני. 2) יש לך רישיון נהיגה? אם כן,
כן. זה הדבר ההכי חכם שעשיתי בחיים שלי - רישיוןן בגיל 18. א. אצל מי נמצא הרכב בד"כ?
אצלי. בעלי נהג באגד - הוא לא צריך אוטו. יש לו נסיעות חינם/אוטובוס צמוד. ב. מי אחראי על טיפולים שוטפים של הרכב?
לרוב, כשיש תקלה, אני מודיעה לו והוא אומר לי לאיזה מוסך לפנות (הוא מכונאי לשעבר ומבין ברכבים). טסט הוא עושה. ג. כשמגיע זמן לחדש ביטוח - מי דואג לכך?
אני ד. בדרך לעבודה את מגלה שיש לך תקר בגלגל. מה תעשי?
אחנה בצד ואסע באוטובוס. או שיתפוס מישהו שיחליף לי. אין לי מושג אפילו איפה הגלגל הרזרבי נמצא. ה. מי מחליט כשהגיע הזמן להחליף אוטו?
אני ורק אני! ומי מחפש/בוחר/בודק רכב חדש?
לא מחפשים. הולכים למגרש ישן וידוע ועושים החלפות. 3) את ובן זוגך חושבים להחליף מקרר. ואז יום אחד את נתקלת במקרר מושלם במבצע אדיר עבורך כשבן זוגך לא לידך. מה תעשי? בדיוק לפני 10 חודשים אח שלי התקשר שנשארו להם 4 מקררים מדגם ישן של אמקור ומוכרים אותם בחצי מחיר. קניתי! שכחתי להגיד לבעלי. כאשר הביאו את המקרר החדש - הוא בקושי שם לב שמשהו השתנה. הוא רק שאל למה הזזתי את המקרר (הוא לא נכנס למקום שהישן עמד, אז נאלצתי לשים אותו בקיר אחר
). 4) נגיד, אבל רק נגיד שיש לך מינוס בבנק. יום אחד יפה מתקשרים מהבנק ומציעים לך אשראי לסגירת המינוס בריבית הנמוכה יותר ממה שאתם משלמים על יתרת החובה (הבחור לא בסביבתך כמובן). מה תעשי?
אבדוק מה אחוזי הריבית ואחתום בלי ידיעת בעלי. הוא לא מתעסק עם החשבונות (חוץ מהלכניס משכורת חודשית
) 5) יש לך ילדים? אם התשובה חיובית:
בטח מי החליט על מספר הילדים במשפחה - ביחד? את? זוגך? חמתך? במקרה יצא ככה?
בעלי רצה שניים, אני רציתי ארבעה - אז יצא באמצע. מי החליט על שמות הילדים?
ראשון - אני, שני - ביחד, שלישי - הוא. מי הולך לימי הורים?
אני! בעלי בקושי יודע איפה נמצא בית הספר/הגן. כששואלים מי מתנדב להיות בועד הורים - את מתנדבת או שעושה את עצמך מחפשת עפרון שנפל?
אחרי שהתנדבתי פעם אחת ועכשיו מנדבים אותי בכח - עושה את עצמי מחפשת עפרון. מי לוקח את הילדים לרופא כשהם חולים? ומי לוקח חופשות מחלת ילד?
אני, אני, אני............................ האם זוגך לקח חופשת לידה - לפחות חלק ממנה?
חסר לו! לא מוכנה לתת אפילו שעה מחופשת לידה. 6) מי במשפחה דואג לתשלומים חודשיים שוטפים?
הוראות קבע ואני (רק חשמל לא בהוראת קבע) 7) את מחליטה לעשות ניתוח פלסטי/קעקוע/..................האם תשאלי לדעתו של זוגך?
אאדכן אותו מה אני עושה, באיזה מכון וכמה זה עולה. ההחלטה על הגוף שלי היא ההחלטה שלי בלבד! 8) כשצריך "לצעוק" - בעירייה -
הלוואי והוא היה קצת צועק. גם עלי הוא לא מסוגל לצעוק!
עכשיו אני עונה לעצמי. 1) את עובדת? עמצאית או שכירה? מי מרוויח יותר - את או זוגך?