סקר אישה עצמאית!

גליאל

New member
סקר אישה עצמאית!

עד כמה את, כאישה עמצאית. וזאת בעקבות שיחה שהיתה לי עם חברה טובה שטוענת שאישה צריכה לשבת בבית ולטפל בילדים ובבעל! 1) את עובדת? עמצאית או שכירה? מי מרוויח יותר - את או זוגך? 2) יש לך רישיון נהיגה? אם כן, א. אצל מי נמצא הרכב בד"כ? ב. מי אחראי על טיפולים שוטפים של הרכב? ג. כשמגיע זמן לחדש ביטוח - מי דואג לכך? ד. בדרך לעבודה את מגלה שיש לך תקר בגלגל. מה תעשי? ה. מי מחליט כשהגיע הזמן להחליף אוטו? ומי מחפש/בוחר/בודק רכב חדש? 3) את ובן זוגך חושבים להחליף מקרר. ואז יום אחד את נתקלת במקרר מושלם במבצע אדיר עבורך כשבן זוגך לא לידך. מה תעשי? 4) נגיד, אבל רק נגיד שיש לך מינוס בבנק. יום אחד יפה מתקשרים מהבנק ומציעים לך אשראי לסגירת המינוס בריבית הנמוכה יותר ממה שאתם משלמים על יתרת החובה (הבחור לא בסביבתך כמובן). מה תעשי? 5) יש לך ילדים? אם התשובה חיובית: מי החליט על מספר הילדים במשפחה - ביחד? את? זוגך? חמתך? במקרה יצא ככה? מי החליט על שמות הילדים? מי הולך לימי הורים? כששואלים מי מתנדב להיות בועד הורים - את מתנדבת או שעושה את עצמך מחפשת עפרון שנפל? מי לוקח את הילדים לרופא כשהם חולים? ומי לוקח חופשות מחלת ילד? האם זוגך לקח חופשת לידה - לפחות חלק ממנה? 6) מי במשפחה דואג לתשלומים חודשיים שוטפים? 7) את מחליטה לעשות ניתוח פלסטי/קעקוע/..................האם תשאלי לדעתו של זוגך? 8) כשצריך "לצעוק" - בעירייה, בבנק, בבית ספר.....................מי עושה את זה? את או זוגך?

עונה:

1. אני שכירה ועצמאית. בגדול הבעל מרוויח יותר, אבל עובד הרבה יותר שעות...אם נעשה באופן יחסי מי מקבל יותר לשעה - אז אני זאת שמרוויחה לשעה יותר...אבל עובדת בסה"כ 12 ש"ש 2. א. נוהגת ויש לי אוטו משלי (לו יש של העבודה) ב. טיפולים - עליו (אין לי סבלנות למוסכים..) ג. ביטוח עליו, גם לטלפונים ולהתמקחויות אין לי עצבים...אבל יושבת עליו שיעשה ויבדוק את התנאים... ד. לא ממש מחליפה פאנצ'רים (עד עכשיו היה לי כמה פעמים ותמיד הייתי בהריון...) תמיד מוצאת מישהו שיעזור לי ה. בנתיים לא יצא להחליף אוטו, מתים להחליף ואם נחליף בטח נחליט ביחד לפי תקציב מה יתאים לנו או יותר נכון לי - כי אני זאת שאשתמש ברכב הזה בסופו של דבר.... 3. אם המקרר הזה הוא משהו שבררנו עליו קודם והוא הוא קיבל אישור משנינו - מוציאה את כרטיס האשראי, משלמת ומודיעה לבעל שקניתי מקרר. 4. ענייני כספים לא מחליטה לבד, גם הוא שותף לחשבון (לרוב אני מנהלת את החשבון...) ועדיין מתייעצת גם עם אחרים, כמו אבא שלי שמבין יותר משנינו ביחד. בקיצור לא מבצעת את העיסקה לפני בדיקה מעמיקה. 5. יש שתי בנות שנולדו לפי הקצב שהתאים לי! לגבי מספר הילדים, טרם החלטתי/החלטנו כמה רוצים...מה שיבוא יבוא...(רק לפני חודש נולדה השנייה, תני לנוח קצת...) השמות החלטנו יחד לועד הורים דווקא התנדבתי שנה שעברה - הבעל ניסה להניע אותי מלהתנדב, או יותר נכון ניסה לגרום לי לצאת מהתיק הזה לאחר תככים וגינונים של הורים מגעילים מהגן, אבל עמדתי בתפקיד בכבוג ובגדול כל השנה ולא מצטערת על כך. השנה כבר לא התנדבתי - יש לי תינוקת ואין לי כ"כ כוח להשקיע בזה גם השנה. רופאים - פעם אני פעם הוא...תלוי מתי הרופא מקבל - אם אחה"צ אני לא יכולה כי אני עובדת, אם בבוקר - אני לוקחת כי אני לא עובדת. ככה גם חופשת מחלה של הילדים - אני במילא בבית בבוקר, אין צורך שיקח יום חופש אם הילדה חולה. אבל היו פעמים שהייתי חולה והוא לקח ימי חופש כדי להיות איתי ולקחת אל ומהגן את הילדה ולהיות איתה בהמשך היום. חופשת לידה - לא לקח, לא התחלקנו - אבל רוב החודש הראשון היה בחופש מהעבודה. 6. תשלומים שוטפים - שניינו אחראים, מי שזוכר להרים טלפון ולבצע תשלום... 7. קעקוע לא, אבל ניתוח פלסטי כן....בכל זאת זה הוצאה גדולה ששנינו צריכים להסכים עליה. 8.. פעם אני פעם הוא....תלוי בסיטואציה - מי מעוצבן יותר ומי מאופק יותר...

גם אני עונה

1)שכירה, מרוויחה קצת יותר מהבעל. 2)יש רשיון. לבעל רכב מהעבודה, לי רכב פרטי. בד"כ הוא מטפל ברכב, בד"כ מתקשרים אליו מהביטוח (סתם כי הסוכן הוא מהמושב ומכיר אותו יותר). פנצ'ר- מתקשרים אליו ומנסים לתקן לבד עד שיגיע. בד"כ מצליח לי... מחליטים ביחד על החלפת רכב, מחפשים במקביל, הוא בודק במוסך לא יקנה עד שאני לא יאשר. 3) מתקשרת אליו. 4) מתקשרת אליו ומחליטים יחד. 5)2 ילדים כרגע, רוצים יותר לא סגור כמה. כמה שהמינוס יאפשר... שמות- אני נתתי אופציות החלטה התקבלה ביחד. ימי הורים- שנינו. אין עדין ועד בגן... רופא מי שפנוי כנ"ל לגבי חופשות. אני במשמרות אז די קל לתמרן. לא לקח חופשת לידה, אבל לקח שבוע חופש והסתלק מוקדם כל יום בהתחלה. 6) אני 7) בחיים לא יקרה! 8) שנינו- בד"כ מי שיותר רגוע באותו רגע נשלח למשימה

ettt

New member
אנחנו לא מדגם מייצג

כי אני עבדתי בבנקים ועובדת בביטוח אבל נענה) את עובדת? עמצאית או שכירה? מי מרוויח יותר - את או זוגך? שכירה. היו תקופות שהרווחתי יותר מבן זוגי. היום פחות 2) יש לך רישיון נהיגה? אם כן, א. אצל מי נמצא הרכב בד"כ? הרכב היחיד אצלי. זו הדרך היחידה שלי להגיע לעבודה שנמצאית בחור בלי תחבורה ציבורית ב. מי אחראי על טיפולים שוטפים של הרכב? שנינו. למי שיוצא... ג. כשמגיע זמן לחדש ביטוח - מי דואג לכך? אני. בכל זאת עובדת בביטוח... ד. בדרך לעבודה את מגלה שיש לך תקר בגלגל. מה תעשי? מתקשרת אליו או לשירותי דרך ה. מי מחליט כשהגיע הזמן להחליף אוטו? ומי מחפש/בוחר/בודק רכב חדש? אני. בדיוק קרה לפני שבוע. את הרכב הנוכחי אני קניתי ועכשי מתוכננת קניה של רכב נוסף- אני עושה הכל 3) את ובן זוגך חושבים להחליף מקרר. ואז יום אחד את נתקלת במקרר מושלם במבצע אדיר עבורך כשבן זוגך לא לידך. מה תעשי? אקנה... אבל אנסה להשיג אותו כדי להתייעץ 4) נגיד, אבל רק נגיד שיש לך מינוס בבנק. יום אחד יפה מתקשרים מהבנק ומציעים לך אשראי לסגירת המינוס בריבית הנמוכה יותר ממה שאתם משלמים על יתרת החובה (הבחור לא בסביבתך כמובן). מה תעשי? אני מחליטה בנושאי בנקים בגלל הנסיןו המקצועי שלי 5) יש לך ילדים? אם התשובה חיובית: מי החליט על מספר הילדים במשפחה - ביחד? את? זוגך? חמתך? במקרה יצא ככה? עוד לא ה וחלט אבל בגדול- שנינו מי החליט על שמות הילדים? שנינו מי הולך לימי הורים? כששואלים מי מתנדב להיות בועד הורים - את מתנדבת או שעושה את עצמך מחפשת עפרון שנפל? " איפה העפרון? " מי לוקח את הילדים לרופא כשהם חולים? ומי לוקח חופשות מחלת ילד? מתחלקים. לרוב הוא יותר ממני כי העבודה שלו יותר סלחנית האם זוגך לקח חופשת לידה - לפחות חלק ממנה? לא 6) מי במשפחה דואג לתשלומים חודשיים שוטפים? אני 7) את מחליטה לעשות ניתוח פלסטי/קעקוע/..................האם תשאלי לדעתו של זוגך? ברור 8) כשצריך "לצעוק" - בעירייה, בבנק, בבית ספר.....................מי עושה את זה? את או זוגך? אני לגמרי.... :

שירי ל

New member
../images/Emo13.gif

1. עצמאית 2. רכב משותף, נמצא אצל מי שצריך באותו יום. אם שנינו נצטרך אותו הוא יהיה זה שנוסע במונית ואני ברכב. לטיפולים דואגת חברת הליסינג. את סוג הרכב הוא בחר. בכנות - זה מה זה לא מעניין אותי אז מ'כפת לי לתת לו להתפנן. אני רק בוחרת את הצבע
3. אני לא אקנה בלעדיו מקרר, אבל גם הוא לא יקנה בלעדי. 4. לא נכנסת למינוסים. אם תילקח אצלינו הלוואה היא תילקח לאחר שיקולים רבים ובכובד ראש הדדי. 5. אם רק הייתי מסכימה לזה הייתי מבלה את חיי בהריונות ולידות. בעלי מת על ילדים. הטיפול בילדים לגמרי הדדי - מי שפנוי הולך לאספות הורים ימים בבי"ס וכו'. מבין שנינו אבא יותר אוהב את זה אז אם שנינו פנויים הוא יהיה זה שילך. כנ"ל לגבי ועד. לא סובלת את הדברים האלה. הוא מת עליהם. הוא גם זה שיוצא לטיולים הכיתתיים - אני רק אם אין לי ברירה גוררים אותי באוזניים. חם לי, רעש לי ואני בהחלט מעדיפה לבלות עם הבנות שלי במקומות אחרים ניתוח פלסטי, קעקוע או כל מהלך קצת שונה בחיים שלי אני מתייעצת איתו תמיד. לא כי אני חבה לו איזה דין וחשבון - פשוט כי הוא החבר הכי טוב שלי ואני מעריכה מאוד את דעתו. צעקות ומכתבי תלונה זה אני - כי הוא לא מוכן לבזבז אנרגיה על עצבים ובשבילי זה יופי של פורקן. לגבי תשלומים ובכלל אפילו בעסק שלי דברים שאני שונאת לעשות הוא עושה בשבילי. גם דברים שהוא שונא לעשות אני עושה בשבילו. לא סובלת סידורים של משרדים ממשלתיים, מס הכנסה, פגישות עם רואה החשבון וחישובים פיננסיים. הוא מת על זה ועושה זאת בשבילי בשמחה. לעומת זאת אני עושה בשבילו דברים אחרים שהוא שונא לעשות. וזו בעיני מהות השויוון

שירי ל

New member
במתכון יש מרכיב אחד בדיוק:

מזומן יש- קונים אין- לא קונים זו כל התורה

הילהל

New member
זה גם המתכון של בעלי

קונים באשראי רק איפה שזה באמ נחוץ (סכומים גדולים, הוצאות קבועות שמשולמות דרך קבע) םרט חזה - מזומן בלבד אין כסף בארנק? לא קונים

שירי ל

New member
זה נורא קשה בהתחלה-

אבל מתרגלים מאוד מהר לפתוח את הארנק לפני שנכנסים לחנות/סופר ולראות כמה יש ולפי זה לערוך את הקניות. ואין, אין אין מינוסים יותר.

הילהל

New member
אני משתפרת

האיש ביקש ממני לחשוב לפחות פעמיים על כל קנייה שאני רוצה לעשות באשראי בערב המחשבות אכלו אותי (דברים שאני באמת צריכה, אבל הצטברו לכדי סכום קצת משמעותי - בסופרפארם ובחנות מסוימת של מאכלים) שיתפתי אותו ומייד הוא אמר שהוא חשב שיהיו הוצאות יותר משמעותיות השבת ודאג להשאיר חלק מהתשלומים שקיבלנו השבוע במזומן נזיל עשינו חישוב של כמה אנחנו מוכנים להוציא בכל אחד מהמקומות והופ - המזומן עבר אלי לארנק כ"כ הרבה יותר טוב מלא לשתף, לקנות באשראי והלצטער העניין שקצת קשה לי הוא הצורך לשתף בכל החלטה, לדסקס כל קנייה, לדחות חלק ולבטל חלק אבל בנתיים נראה שזה עוזר לנו להשמר במצב של פלוס בחשבון

שירי ל

New member
אפשר גם לחלק את המזומן

לתקציב שבועי שמספיק להתנהלות הרגילה שלך, ועוד משהו שנשאר בבנק למקרה שיש הוצאות קצת יותר גדולות גיליתי שאם אני צריכה ללכת לבנק להוציא כסף בשביל לקנות משהו זה כבר מסנן חצי מהקניות הלא נחוצות רק מהעצלנות לעומת זאת אם יש משהו שממש נדלקתי עליו או שממש חבל לי לפספס אני אטרח, ואוציא, ואחזור לחנות לקנות זה הופך את כל הקניות להרבה יותר שקולות והרבה פחות אימפולסיביות. זה כמו דיאטה - שינוי לגמרי של הרגלי חיים ואח"כ את מתחלחלת כשאת מבינה איך לקחת הלוואות ובזבזת כספים שלא שלך (מינוס) כדי לקנות כל כך הרבה שטויות שאין לך בהן צורך ושכחת מהן עד שחזרת הביתה.

הילהל

New member
מתחילה..נראה אם יהיה זמן לסיים

1) אנחנו בעלי עסק משפחתי. הוא אחראי על המקצוענות בגינון ואני על המקצוענות בשירות לקוחות ותפעול של עסק על כל המשתמע. כרגע מגדירים את עצמנו כשותפים שוים, למרות שמס הכנסה לנצח יכנה אותו "בן-הזוג הרשום" ואותי "בן-הזוג ההעוזר", כי הוא זה שפתח את העסק כשאני עוד הייתי שכירה. 2) יש לך רישיון נהיגה? כן א. אצל מי נמצא הרכב בד"כ? רכב עבודה, אנחנו נמצאים בו יחד רוב היום ב. מי אחראי על טיפולים שוטפים של הרכב? הוא ג. כשמגיע זמן לחדש ביטוח - מי דואג לכך? מי שעונה לפקידה של סוכן הביטוח המצוין, שמתקשרת לעדכו ד. בדרך לעבודה את מגלה שיש לך תקר בגלגל. מה תעשי? אתקשר אליו, אם הוןא לא פנוי - אקבל הנחיות ואסתדר ה. מי מחליט כשהגיע הזמן להחליף אוטו? ומי מחפש/בוחר/בודק רכב חדש? הכל נעשה יחד. פעם אחת הוא עשה את זה לבד וזה נגמר ברכ אסון 3) את ובן זוגך חושבים להחליף מקרר. ואז יום אחד את נתקלת במקרר מושלם במבצע אדיר עבורך כשבן זוגך לא לידך. מה תעשי? מתקשרת אליו ומחליטים יחד 4) נגיד, אבל רק נגיד שיש לך מינוס בבנק. יום אחד יפה מתקשרים מהבנק ומציעים לך אשראי לסגירת המינוס בריבית הנמוכה יותר ממה שאתם משלמים על יתרת החובה (הבחור לא בסביבתך כמובן). מה תעשי? לצערי, בעבר עניתי בחיוב ובהתלהבות להצעות האלו. למדתי לקח והיום אני עונה בשלילה. 5) יש לך ילדים? אם התשובה חיובית: מי החליט על מספר הילדים במשפחה - ביחד? את? זוגך? חמתך? במקרה יצא ככה? מחליטים יחד כשרוצים עוד ילד. כרגע 2 ילדים ועסק בו שנתיים זה מספיק לגמרי מי החליט על שמות הילדים? מי הולך לימי הורים? כששואלים מי מתנדב להיות בועד הורים - את מתנדבת או שעושה את עצמך מחפשת עפרון שנפל? אני מתקשרת עם בית הספר והגן, אין לי זמן להיות בועד מי לוקח את הילדים לרופא כשהם חולים? ומי לוקח חופשות מחלת ילד? האם זוגך לקח חופשת לידה - לפחות חלק ממנה? שנינו לוקחים לרופא. אני יותר את מיה (כי כשהיא חולה היא רוצה ציצי) והוא את יונתן. בזמן מחלתץ ילד בעלי יצא לשטח עם פועל (לפעמים נגייס את אחי בנוסף) ואני אמשיך לתפקד ככל הניתן מהבית. מה לעשות, אני עדיין לא גנן מקצועי (גם זה יבוא) 6) מי במשפחה דואג לתשלומים חודשיים שוטפים? אני 7) את מחליטה לעשות ניתוח פלסטי/קעקוע/..................האם תשאלי לדעתו של זוגך? ודאי שאשאל, הוא ה-איש שאני אוהבת לראות את עצמי משתקפת בעיניו 8) כשצריך "לצעוק" - בעירייה, בבנק, בבית ספר.....................מי עושה את זה? את או זוגך? הוא צועק הרבה יותר אפקטיבי ממני

אלינקה

New member
עונה

עד כמה את, כאישה עמצאית. וזאת בעקבות שיחה שהיתה לי עם חברה טובה שטוענת שאישה צריכה לשבת בבית ולטפל בילדים ובבעל! 1) את עובדת? עמצאית או שכירה? מי מרוויח יותר - את או זוגך? שכירה מרוויחה כרבע מהבעל 2) יש לך רישיון נהיגה? אם כן, כו יש א. אצל מי נמצא הרכב בד"כ? יש לי רכב שלי ב. מי אחראי על טיפולים שוטפים של הרכב? לרוב אני ג. כשמגיע זמן לחדש ביטוח - מי דואג לכך? אני ד. בדרך לעבודה את מגלה שיש לך תקר בגלגל. מה תעשי? יש לי ביטוח להחלפת גלגל אני פשוט לא יכולה פיזית להרים גלגל ה. מי מחליט כשהגיע הזמן להחליף אוטו? ומי מחפש/בוחר/בודק רכב חדש? אני בהתיצאות עם הבעל והמשפחה אבל ההחלטה הסופית שלי 3) את ובן זוגך חושבים להחליף מקרר. ואז יום אחד את נתקלת במקרר מושלם במבצע אדיר עבורך כשבן זוגך לא לידך. מה תעשי? אתקשר אליו הוא יחפש אותו במכרז מתיעצת בגל קניה גדולה או כזאת שאני לא שלמה איתה התשובה שלו היא תקני 4) נגיד, אבל רק נגיד שיש לך מינוס בבנק. יום אחד יפה מתקשרים מהבנק ומציעים לך אשראי לסגירת המינוס בריבית הנמוכה יותר ממה שאתם משלמים על יתרת החובה (הבחור לא בסביבתך כמובן). מה תעשי? זו בעיה מנטלית לא יכולה להיות עם פחות מ1000 ש"ח בזכות 5) יש לך ילדים? אם התשובה חיובית: כן מי החליט על מספר הילדים במשפחה - ביחד? את? זוגך? חמתך? במקרה יצא ככה? ככה יצא אבל בהחלטה משוטפת ששני רצינו חיכנו עד שהיתה החלטה משותפת מי החליט על שמות הילדים? יחד מי הולך לימי הורים? כששואלים מי מתנדב להיות בועד הורים - את מתנדבת או שעושה את עצמך מחפשת עפרון שנפל? תלוי מי פנוי לא מתנדבת השנה כי לא יהיה לי זמן ולא רוצה להתחייב מי לוקח את הילדים לרופא כשהם חולים? ומי לוקח חופשות מחלת ילד? לרוב אני אני שכירה הוא עצמאי לי משלמים האם זוגך לקח חופשת לידה - לפחות חלק ממנה? לא 6) מי במשפחה דואג לתשלומים חודשיים שוטפים? יחד 7) את מחליטה לעשות ניתוח פלסטי/קעקוע/..................האם תשאלי לדעתו של זוגך? בטח בדיור שאצפה שהוא ישאל גם 8) כשצריך "לצעוק" - בעירייה, בבנק, בבית ספר.....................מי עושה את זה? את או זוגך? בן זוגי אני יותר מידי ג'ינג'ית הוא יותר רגוע

גליאל

New member
מה זה ביטוח להחלפת גלגל? גם אני רוצה

יאני - אם יש לך פנצ'ר - באים להחליף לך בכל שעות היממה?

גליאל

New member
הילה - היתה לך בעיה פעם עם ההלוואות של הבנק

זה מאוד חשוב לי לדעת, כי בדיוק לפני שבועיים חתמתי על הלוואה לכיסוי המינוס ועכשיו זה קצת מפחיד אותי לאור העובדה של הסיפורים שאני שומעת. ת'אמת שגם בעבר לקחתי, אבל איכשהו כיסינו במהלך השנה.

הילהל

New member
זה פשוט מושך מידי

את לוקחת הלוואה מכסה את המינוס מחזירה סכום סביר כל חודש הכל מרגיש בסדר את לא משנה כלום והופ.. שנה אח"כ את לוקחת עוד הלוואה רק שעוד לא כיסית את הקודמת עכשיו ההחזר כבר מעיק יותר ואז קורה משהו שבאמת מכריח אותך ללוות (במקרה שלי - בעלי פתח עסק והיינו חייבים ללוות כסף לאוטו וכלים להתחלה) עדיף להכיר בעובדה שהעניינים יצאו משליטה ולהדק חגורות בטירוף ולא לפול למלכודת הדבש הזו השנה עשינו טעות בקריאת המפה, לא ידענו שביוני יש אצלנו נפילה בהכנסות העדפתי לבכות בדמעות של ממש לכל המשפחה ושכל אחד יתן לי משהו, מאשר ללוות מהבנק זה היה לא נעים, מביך, משפיל מעט, לא ישכחו לי את זה אבל זה עדיף על פני המכה של הבנק וזה בהחלט זעזע אותנו מספיק כדי לעשות שינויים

אחת, שתיים, שלוש ניסיון

1) את עובדת? עמצאית או שכירה? מי מרוויח יותר - את או זוגך? גם שכירה וגם עצמאית ועדיין - בעלי מרוויח פי 2 ממני. 2) יש לך רישיון נהיגה? כן א. אצל מי נמצא הרכב בד"כ? אצלי, אני המונית ב. מי אחראי על טיפולים שוטפים של הרכב? העבודה של הבעל ג. כשמגיע זמן לחדש ביטוח - מי דואג לכך? העבודה של הבעל ד. בדרך לעבודה את מגלה שיש לך תקר בגלגל. מה תעשי? אחליף גלגל (בת של מכונאי מוסמך לא יכולה לעשות לאבא שלה פאדיחות) ה. מי מחליט כשהגיע הזמן להחליף אוטו? ומי מחפש/בוחר/בודק רכב חדש? כל 3 שנים רכב חדש (אלא אם הבעל עובר עבודה לפני זה) 3) את ובן זוגך חושבים להחליף מקרר. ואז יום אחד את נתקלת במקרר מושלם במבצע אדיר עבורך כשבן זוגך לא לידך. מה תעשי? אתקשר אליו ונחליט. 4) נגיד, אבל רק נגיד שיש לך מינוס בבנק. יום אחד יפה מתקשרים מהבנק ומציעים לך אשראי לסגירת המינוס בריבית הנמוכה יותר ממה שאתם משלמים על יתרת החובה (הבחור לא בסביבתך כמובן). מה תעשי? כנ"ל. אם לא מצליחה להשיג אותו, אתן להם את הטלפון שלו, שידברו איתו. 5) יש לך ילדים? 3 מי החליט על מספר הילדים במשפחה - ביחד? את? זוגך? חמתך? במקרה יצא ככה? שנינו רצינו 3, אז זה מה שיצא
מי החליט על שמות הילדים? ביחד (עם לחץ קל מצד הבעל על השם של הבת השניה) מי הולך לימי הורים? כששואלים מי מתנדב להיות בועד הורים - את מתנדבת או שעושה את עצמך מחפשת עפרון שנפל? אני בדרך כלל הולכת, אלא אם אני בכנס או משהו כזה. הייתי בועדי הורים למיניהם במשך שנים, עד שהחלטתי שהספיק לי. אני עוזרת מבחוץ. מי לוקח את הילדים לרופא כשהם חולים? ומי לוקח חופשות מחלת ילד? האם זוגך לקח חופשת לידה - לפחות חלק ממנה? אני, כי אני עם האוטו ואני ההסעות. אם הילד חולה, או שאחד מאיתנו נשאר (בדרך כלל אני) או שאחת הסבתות מתנודבת למשימה. 6) מי במשפחה דואג לתשלומים חודשיים שוטפים? הבעל. 7) את מחליטה לעשות ניתוח פלסטי/קעקוע/..................האם תשאלי לדעתו של זוגך? לא. לפני 3 שנים עשיתי לעצמי במתנה קעקוע מקסים בכתף (התגובה שלו היתה -למה לא בציצי?
) 8) כשצריך "לצעוק" - בעירייה, בבנק, בבית ספר.....................מי עושה את זה? את או זוגך? תלוי איפה צריך לצעוק ובקשר למה.

גליאל

New member
../images/Emo9.gifגם אני עומדת לעשות קעקוע בעוד שבועיים

יש לי יום הולדת עוד מעט והחלטתי שהגיע הזמן בגיל 33 להגשים את החלום של גיל 15! אמרתי לבעלי והוא הסכים איתי לגבי הגשמת חלומות. הדבר היחידי שהוא ביקש - שלא אעשה פירסינג באף כי זה מגעיל אותו. כל השאר - שאעשה ניתוח אף/חזה/טוסיק/קעקוע על המצב.......................ממש לא אכפת לו! הוא כבר רגיל שאשתו משוגעת! אפשר תמונה של הקעקוע שלך? איפה עשית (מכון הכוונה)? כאב? אני גם רוצה לעשות על כתף!

אני צריכה למצוא את הצילום שלו

זה פרח קטן ומקסים שציירתי לבד. עשיתי בשנקין וכמעט ולא כאב בכלל, פרט לנקודה מסויימת, שבה כנראה זה נגע בעצב. פרט לכך, זה לקח ממש מעט זמן ואני מאושרת.

למעלה