סקר אייקון

anna the best

New member
בהתחלה חשבתי שזה מגף האמת... ../images/Emo39.gif../images/Emo105.gif

אוהבים גרביים? אמממ.. מה יש לא לאהוב בהם? בבית הולכים יחפים/גרביים/נעלי בית? בחורף- גרביים, בקיץ יחפה גרבת פעם גרביונים? כן יודעים שגרב זה זכר? באמת? גרביים עם קשקושים או בצבע חלק? גם וגם גרביים צבעוניים או לבן/שחור/אפור? ברור שצבעוניים! גרביים עם תוספות של פרווה/פפיונים/חרוזים/תחרה או ללא תוספות? ללא תוספות תתארו את הגרביים הכי מגניבים שיש לכם (אפשר לצרף תמונה)? גרביים כחולים עם פסים, שאני ממש אוהבת. והם קצרים. עשית פעם בובה מגרב? לא יש לך משהו להוסיף בנושא? אני אוהבת גרבי ברך.

../images/Emo136.gif

אוהבים גרביים?כן בבית הולכים יחפים/גרביים/נעלי בית?גרביים ונעלי בית גרבת פעם גרביונים?כן יודעים שגרב זה זכר?לא
גרביים עם קשקושים או בצבע חלק?תלוי גרביים צבעוניים או לבן/שחור/אפור? ^ גרביים עם תוספות של פרווה/פפיונים/חרוזים/תחרה או ללא תוספות?ללא תוספות עשית פעם בובה מגרב?לא יש לך משהו להוסיף בנושא?--

../images/Emo136.gifיואוו זה כבר חג המולד או שלא

אוהבים גרביים?כןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן בבית הולכים יחפים/גרביים/נעלי בית?בקיץ יחף בחורף עם גרביים או נעלי בית חח אם יש לי גרבת פעם גרביונים?לא יודעים שגרב זה זכר?כן גרביים עם קשקושים או בצבע חלק?חלק גרביים צבעוניים או לבן/שחור/אפור?לבן שחור אפור גרביים עם תוספות של פרווה/פפיונים/חרוזים/תחרה או ללא תוספות?ללא תתארו את הגרביים הכי מגניבים שיש לכם (אפשר לצרף תמונה)?חחח לא נראלי שיש כאלה עשית פעם בובה מגרב?כן XD יש לך משהו להוסיף בנושא?יום גרוב לכולם

Nimphadora

New member
תשובת הגרב שלי :}

אוהבים גרביים? כן! בבית הולכים יחפים / גרביים / נעלי בית? בקיץ- יחפה, בחורף-עם גרביים. כשממש ממש קר גם עם נעלי בית! :} שזה כיף גרבת פעם גרביונים? ... אממ...כן, בבלט וכשהייתי יותר קטנה. וגם עכשיו לדמויות בתאטרון.. יודעים שגרב זה זכר ? כן!! צל"ש לכם! גרביים - עם קישקושים גרביים- צבעוניים גרביים- די, יש גבול, בלי תוספות של תחרה, פפיונים ועוד ועוד הגרביים הכי מגניבים שיש לי.....הממ..אין לי ממש גרביים מגניבים, בעצם. אבל יש זוג שאני אוהבת במיוחד- והוא פשוט מפוספס בהרבה צבעים
(ואין לי תמונה..) אם עשיתי פעם בובה מגרב?..המ...לא זוכרת. כדאי? משהו להוסיף בנושא- אני אוהבת ללכת עם שני גרביים דומים אבל שונים! חח שיהיה לכולם כיף בגרביים שלהם

nitzangro2

New member
גרבייםםם:)

אוהבים גרביים?כןן בבית הולכים יחפים/גרביים/נעלי בית?בקיץ-יחפה.. בחורף-עם גרביים עד הברך\עבות מאוד מקנדה.. גרבת פעם גרביונים?שהייתי קטנטנה.. יודעים שגרב זה זכר?כן, למדתי את זה בלשון בעע גרביים עם קשקושים או בצבע חלק?קשקושים[: גרביים צבעוניים או לבן/שחור/אפור?צבועניים! גרביים עם תוספות של פרווה/פפיונים/חרוזים/תחרה או ללא תוספות?ללא תוספת מה אני בת 6?! תתארו את הגרביים הכי מגניבים שיש לכם (אפשר לצרף תמונה)?נאממ גרביים כאלה כמו הפרווה של הבובות האלה הפרוותיות.. מקנדה[: עשית פעם בובה מגרב?לא יש לך משהו להוסיף בנושא?חורף נעיםם

OrTaLL 13

New member
עונה

אוהבים גרביים? ככה בבית הולכים יחפים/גרביים/נעלי בית? בחורף עם גרביים ובקיץ לא גרבת פעם גרביונים? כה, שהייתי קטנה, והכריחו אותתי !! יודעים שגרב זה זכר? כן גרביים עם קשקושים או בצבע חלק? חלק גרביים צבעוניים או לבן/שחור/אפור? לבן גרביים עם תוספות של פרווה/פפיונים/חרוזים/תחרה או ללא תוספות? ללא תוספות תתארו את הגרביים הכי מגניבים שיש לכם (אפשר לצרף תמונה)? כול הגרביים פרווה מ'זה מחממת עם פסים תכלת, צהוב, ורוד וסגול. עשית פעם בובה מגרב? כה חח יש לך משהו להוסיף בנושא? לא

../images/Emo136.gif

אוהבים גרביים? כע בבית הולכים יחפים/גרביים/נעלי בית? לפעמים יחפה לפעמים גרביים גרבת פעם גרביונים? כע יודעים שגרב זה זכר? כע גרביים עם קשקושים או בצבע חלק? הומ העדפה לחלק אבל לא משנה לי כל כך גרביים צבעוניים או לבן/שחור/אפור? לבן בעיקר .. גרביים עם תוספות של פרווה/פפיונים/חרוזים/תחרה או ללא תוספות? לא תתארו את הגרביים הכי מגניבים שיש לכם (אפשר לצרף תמונה)? חח אני לא יצלםXB אבל יש י גרביים של החורף שכולם עשויים מצמר כזה מחמם חח זה כמו גרביים נעליים חח וזה ממש נוח ומחמם עשית פעם בובה מגרב? כעXB מושפעת מהטיוי יש לך משהו להוסיף בנושא? לא

גרביים

אוהבים גרביים? כן בבית הולכים יחפים/גרביים/נעלי בית? לפעמים עם גרביים ולפעמים עם נעלי בית גרבת פעם גרביונים? יאפ יודעים שגרב זה זכר? זה זכר? גרביים עם קשקושים או בצבע חלק? לא משנה גרביים צבעוניים או לבן/שחור/אפור? צבעוניות גרביים עם תוספות של פרווה/פפיונים/חרוזים/תחרה או ללא תוספות? ללא תוספת תתארו את הגרביים הכי מגניבים שיש לכם (אפשר לצרף תמונה)? אוו זה כמו נעל כזאת עם סלויה. אוף אין לי מצלמה. היא ממש יפה. יש אותם במשביר לצרכן עשית פעם בובה מגרב? יש מצב יש לך משהו להוסיף בנושא? אל תלכו יחפים בבית. שימו גרביים

שירי116

New member
|קסם../images/Emo136.gifגרב|

אוהבים גרביים
כןן DD:
בבית הולכים יחפים/גרביים/נעלי בית
גרביית בתוך נעלי בית
גרבת פעם גרביונים
הממ כן
|יודעים שגרב זה זכר
כן אבל מתייחסת אל זה בלשון נקבה בד"כ..
גרביים עם קשקושים או בצבע חלק
תלוי
גרביים צבעוניים או לבן/שחור/אפור
גם וגם תלוי אם זה יפה
גרביים עם תוספות של פרווה/פפיונים/חרוזים/תחרה או ללא תוספות
ללא תוספות
תתארו את הגרביים הכי מגניבים שיש לכם (אפשר לצרף תמונה)
גרביית D: אין תמונה
עשית פעם בובה מגרב
אולי חח
יש לך משהו להוסיף בנושא
יש לי גרביית
D: הכי כיף ונעים

אני בקאמבק מטוווורף!

אוהבים גרביים?כןכן בבית הולכים יחפים/גרביים/נעלי בית?נעלי בית כמובן אבל עכשיו חייבחם נעליים כל הזמן כי לוסי נושכת גרבת פעם גרביונים?כן :( יודעים שגרב זה זכר?לא גרביים עם קשקושים או בצבע חלק?ציורים גרביים צבעוניים או לבן/שחור/אפור?צבעוני גרביים עם תוספות של פרווה/פפיונים/חרוזים/תחרה או ללא תוספות?הכל הכל תתארו את הגרביים הכי מגניבים שיש לכם (אפשר לצרף תמונה)?מממ אני אוהבת אם יש לי נגיד כמהגרביים מאותו בוג בצבעים שונים לשים אחד מכל צבע. עשית פעם בובה מגרב?כן. יש לך משהו להוסיף בנושא?

Blue Emptiness

New member
עונה

אוהבים גרביים? אמ.... Oס" בבית הולכים יחפים/גרביים/נעלי בית?תלוי בעונה גרבת פעם גרביונים? כה יודעים שגרב זה זכר? אכן גרביים עם קשקושים או בצבע חלק? קישקושים! גרביים צבעוניים או לבן/שחור/אפור? תלוי בבגדים
גרביים עם תוספות של פרווה/פפיונים/חרוזים/תחרה או ללא תוספות? תלוי תתארו את הגרביים הכי מגניבים שיש לכם (אפשר לצרף תמונה)? אין לי כח עזבו אותי באמאשלכם עשית פעם בובה מגרב? נראה, כן מגרב נילון יש לך משהו להוסיף בנושא?שהאייקון הזה עשה לי חשק לחגוג קריסמס

fireyes

New member
../images/Emo215.gif../images/Emo188.gif

אוהבים גרביים?כן בבית הולכים יחפים/גרביים/נעלי בית?גרביים בעיקר גרבת פעם גרביונים?לא יודעים שגרב זה זכר?כן גרביים עם קשקושים או בצבע חלק?חלק גרביים צבעוניים או לבן/שחור/אפור?הכל גרביים עם תוספות של פרווה/פפיונים/חרוזים/תחרה או ללא תוספות?בלי כלום תתארו את הגרביים הכי מגניבים שיש לכם (אפשר לצרף תמונה)?אין לי מגניבים :( עשית פעם בובה מגרב?כן
יש לך משהו להוסיף בנושא?גרביים זה גווד

Helen77

New member
עונהנהנה

אוהבים גרביים? כן! בבית הולכים יחפים/גרביים/נעלי בית? בנעלי בית גרבת פעם גרביונים? כן P: יודעים שגרב זה זכר? ברור! גרביים עם קשקושים או בצבע חלק? תלוי במצב הרוח גרביים צבעוניים או לבן/שחור/אפור? צבעוניים גרביים עם תוספות של פרווה/פפיונים/חרוזים/תחרה או ללא תוספות? ללא תוספת תתארו את הגרביים הכי מגניבים שיש לכם (אפשר לצרף תמונה)? לא יודעת- יש כמה... יש אחד שיש עליו ציור של עוגיפלצת! עשית פעם בובה מגרב? נראה לי שכן, כשהייתי קטנה יש לך משהו להוסיף בנושא? אמממ.. גרביים זה כייף!

למעלה