סקר אייקון

עונה ../images/Emo136.gif

אוהבים גרביים? לא :\
בבית הולכים יחפים/גרביים/נעלי בית? רק בחורף :)
גרבת פעם גרביונים? כן
יודעים שגרב זה זכר? כן
גרביים עם קשקושים או בצבע חלק? חלק :]
גרביים צבעוניים או לבן/שחור/אפור? לבן\שחור\אפור עדיף :p
גרביים עם תוספות של פרווה/פפיונים/חרוזים/תחרה או ללא תוספות? עם תוספות , ^_^
תתארו את הגרביים הכי מגניבים שיש לכם? אין לי גרביים מגניבים , כולם רגילים :]
עשית פעם בובה מגרב? כן, כשהייתי קטנה :p
יש לך משהו להוסיף בנושא? לא

Rock In Peace

New member
עונה ../images/Emo9.gif

אוהבים גרביים? אהא ^^ בחורף בבית הולכים יחפים/גרביים/נעלי בית? נעלי בית, בחורף נעלי בית + גרביים. גרבת פעם גרביונים? כן X: יודעים שגרב זה זכר? אמ.. גרביים עם קשקושים או בצבע חלק? חלק גרביים צבעוניים או לבן/שחור/אפור? צבעים כהים. גרביים עם תוספות של פרווה/פפיונים/חרוזים/תחרה או ללא תוספות? ללא S: תתארו את הגרביים הכי מגניבים שיש לכם (אפשר לצרף תמונה)? גרביים שחורים עם פסים צבעוניים עשית פעם בובה מגרב? לא XDD יש לך משהו להוסיף בנושא? לא -.-"

Nataly B

New member
../images/Emo136.gif

אוהבים גרביים? יאפ בבית הולכים יחפים/גרביים/נעלי בית? נעלי בית ואם קר אז גם עם גרביים. גרבת פעם גרביונים? כן בחו"ל בעיקר יודעים שגרב זה זכר? כן (אני את הבגרות שלי בלשון כבר עשיתי
). גרביים עם קשקושים או בצבע חלק? חלק גרביים צבעוניים או לבן/שחור/אפור? תלוי גרביים עם תוספות של פרווה/פפיונים/חרוזים/תחרה או ללא תוספות? עדיף ללא תתארו את הגרביים הכי מגניבים שיש לכם (אפשר לצרף תמונה)? אין מגניבים יש לי חמים ורגילים חח עשית פעם בובה מגרב? לא יש לך משהו להוסיף בנושא? נופ.

ronpos

New member
../images/Emo136.gif

אוהבים גרביים?יאפ בבית הולכים יחפים/גרביים/נעלי בית? בקיץ יחפים בחורף עם נעלי בית גרבת פעם גרביונים?יאפ יודעים שגרב זה זכר?באמת? לא אומרים גרב אחת? גרביים עם קשקושים או בצבע חלק?לא משנה גרביים צבעוניים או לבן/שחור/אפור?לא משנה גרביים עם תוספות של פרווה/פפיונים/חרוזים/תחרה או ללא תוספות?לא צריך תוספות >< תתארו את הגרביים הכי מגניבים שיש לכם (אפשר לצרף תמונה)?אין מגניבים ><' עשית פעם בובה מגרב?אהא D: יש לך משהו להוסיף בנושא?לא

דנטל

New member
../images/Emo136.gif

אוהבים גרביים? כן בבית הולכים יחפים/גרביים/נעלי בית? יחפה גרבת פעם גרביונים? כן יודעים שגרב זה זכר? ברור גרביים עם קשקושים או בצבע חלק? לא משנה גרביים צבעוניים או לבן/שחור/אפור? לא משנה גרביים עם תוספות של פרווה/פפיונים/חרוזים/תחרה או ללא תוספות? לא משנה תתארו את הגרביים הכי מגניבים שיש לכם (אפשר לצרף תמונה)? בצילום רואים את אלה שנוצצים (יש גם סגול של LOVE אבל זה בכביסה והיה עוד צבע לפסים, אבל נדמה לי שזה נקרע וזרקתי), על האדום יש חתול פרווה והכחול הוא כולו פרווני כזה ונעיםםםםם עשית פעם בובה מגרב? לא זוכרת יש לך משהו להוסיף בנושא? אם לא הייתי קמצנית והיה לי יותר מקום במגרה, היו לי הרבה יותר גרביים

חח יא יש לי כמו הכחולות שלך ../images/Emo108.gif../images/Emo120.gif

רק בסגול. חחח קנו לי אותם ליומולדת. אנשים יודעים שאני אובססיבית לגרביים, וכל יומולדת אני מקבלת איזה 5 זוגות גרביים לפחות מחברים שלי. חח שנה שעברה הביאו לי איזה 10 זוגות גרביים ליומולדת.

דנטל

New member
*כחולים, אמא שלי קנתה לי אותם

גם היא חובבת גרביים, אבל היא גורבת בעיקר גרביונים, כך שאם היא רואה משהו מגניב ויש לה צורך עז לקנות אותו היא לרוב קונה את זה לי, חחח.

נעה 124

New member
../images/Emo113.gif../images/Emo136.gif

אוהבים גרביים? כן בבית הולכים יחפים/גרביים/נעלי בית? עם גרביים/נעלי בית גרבת פעם גרביונים? מזמן יודעים שגרב זה זכר? כן גרביים עם קשקושים או בצבע חלק? קשקושים כמובן!
גרביים צבעוניים או לבן/שחור/אפור? צבעוניים גרביים עם תוספות של פרווה/פפיונים/חרוזים/תחרה או ללא תוספות? בלי תוספות תתארו את הגרביים הכי מגניבים שיש לכם (אפשר לצרף תמונה)? גרבי אצבע (כמו כפפה.. שיש מין שרוול קטן כזה לכל אצבע..><) בפסים של מלא גוונים של אדומים עשית פעם בובה מגרב? מזמן
יש לך משהו להוסיף בנושא?

גרביים האובססיה הכי גדולה שליי ../images/Emo108.gif../images/Emo120.gif

אוהבים גרביים? מאוד, אובססיבית לגרביים בבית הולכים יחפים/גרביים/נעלי בית? נעלי בית בדרך כלל גרבת פעם גרביונים? כן יודעים שגרב זה זכר? כן לימדו אוטתנו שגרב זה כמו גבר אז זה זכר גרביים עם קשקושים או בצבע חלק? ציורים יפים גרביים צבעוניים או לבן/שחור/אפור? צבעוניים גרביים עם תוספות של פרווה/פפיונים/חרוזים/תחרה או ללא תוספות? הכל הולך אצלי תתארו את הגרביים הכי מגניבים שיש לכם (אפשר לצרף תמונה)? חח יש לי מיליארד זוגות של גרביים מגניבות, אני אובססיבית כל כך שאני לא יכולה להכנס לחנות ולצאת בלי גרביים חדשות. אז יש לי מיליארד זוגות גרביים. עשית פעם בובה מגרב? חחח כן... אבל לא בובה כזאת ששמים על היד, תפרתי מגרב בובות שנראו כמו בובות וודו חח ואנשים התחרפנו... יש לך משהו להוסיף בנושא? אנמי נורא אוהבת גרביים ויש לי עשרות סוגים

דנטל

New member
זו לא הסיבה שזה זכר ../images/Emo12.gif

אומרים שזה כמו גבר בשביל שלאנשים יהיה קל לזכור שזה זכר, אבל זו לא סיבה. לא שאני יכולה להגיד לך מאיזה סיבות החליטו שפריט מסוים הוא זכר ופריט אחר הוא נקבה. בכל מקרה, כל פריטי הלבוש של הרגליים, פרט לנעליים וחותלות, הם זכר.

דנטל

New member
לא מעט ../images/Emo13.gif

(בעקרון, זה אמור להיות רק נעליים נקבה, אבל הפריטים שיצאו בעשורים האחרונים כמו חותלות, ביריות וברכיות הם בנקבה) גרביים גרביונים מגפיים סנדלים כפכפים קבקבים ערדליים דרדסים (אלה נעלי בד שפעם חילקו בטיסות ארוכות ולא יודעת אם עדיין מחלקים) מכנסיים תחתונים

דנטל

New member
אם את לובשת אותם דרך הראש זה בסדר ../images/Emo6.gif

אבל מכיוון שלרוב חייבים לדחוף את הרגליים לתוכם, את מלבישה את הרגליים.

daughter L93

New member
++++++++

אוהבים גרביים?יאפ בבית הולכים יחפים/גרביים/נעלי בית?הכל. בחורף עם גרביים/נעלי בית. בקיץ יחפה ולפעמים עם גרביים גרבת פעם גרביונים?יאפ יודעים שגרב זה זכר?לא ידעתי.. גרביים עם קשקושים או בצבע חלק?קשקושים:> גרביים צבעוניים או לבן/שחור/אפור?צבעוניים גרביים עם תוספות של פרווה/פפיונים/חרוזים/תחרה או ללא תוספות?תוספות(להגדיל לך בשקל 90?) תתארו את הגרביים הכי מגניבים שיש לכם (אפשר לצרף תמונה)?מצמר פסיםD:: בד נעים כזה. ויש גם גרביים עם ציור כאילו שאני לובשת נעל. ועכשיו אני לובשת עם מלא פרצופים מחוייכים(גרב עד הברך) עשית פעם בובה מגרב?יאפ יש לך משהו להוסיף בנושא?גרביים זה כיף^^

Rain must fall

New member
~

אוהבים גרביים? נמ כן. בבית הולכים יחפים/גרביים/נעלי בית? גרביים. גרבת פעם גרביונים? כן. יודעים שגרב זה זכר? לא D: גרביים עם קשקושים או בצבע חלק? קשקושים. גרביים צבעוניים או לבן/שחור/אפור? צבעוניים. גרביים עם תוספות של פרווה/פפיונים/חרוזים/תחרה או ללא תוספות? ללא תוספת. תתארו את הגרביים הכי מגניבים שיש לכם (אפשר לצרף תמונה)? יש לי גרביים ארוכות עד ברך עם מעויינים ופסים וממש ממש מגניבות D: עשית פעם בובה מגרב? כן. XD

linoy7

New member
גרביים../images/Emo99.gif../images/Emo41.gif

אוהבים גרביים? כןןןןןןןן בבית הולכים יחפים/גרביים/נעלי בית? גרבייםםםםם גרבת פעם גרביונים? כן
יודעים שגרב זה זכר? וואלה?
גרביים עם קשקושים או בצבע חלק? קשקושיםםםם גרביים צבעוניים או לבן/שחור/אפור? צבעונייםםם גרביים עם תוספות של פרווה/פפיונים/חרוזים/תחרה או ללא תוספות? בלייייי תתארו את הגרביים הכי מגניבים שיש לכם (אפשר לצרף תמונה)? פסים צבעוניים
עשית פעם בובה מגרב? לא>< יש לך משהו להוסיף בנושא? אני אוהבת גרביים!

למעלה