סקר אייקון

דנטל

New member
סקר אייקון ../images/Emo136.gif

אוהבים גרביים?
בבית הולכים יחפים/גרביים/נעלי בית?
גרבת פעם גרביונים?
יודעים שגרב זה זכר?
גרביים עם קשקושים או בצבע חלק?
גרביים צבעוניים או לבן/שחור/אפור?
גרביים עם תוספות של פרווה/פפיונים/חרוזים/תחרה או ללא תוספות?
תתארו את הגרביים הכי מגניבים שיש לכם (אפשר לצרף תמונה)?
עשית פעם בובה מגרב?
יש לך משהו להוסיף בנושא?

I R i T 94

New member
../images/Emo136.gif

אוהבים גרביים? כן D:
בבית הולכים יחפים/גרביים/נעלי בית? גרביים שתפורות על ידי סבתות שלי או יחפה, מה שיוצא
גרבת פעם גרביונים? כן
יודעים שגרב זה זכר? יאפ
גרביים עם קשקושים או בצבע חלק? מעדיפה חלק, אבל אף אחד לא רואה את הגרב, אז לא משנה
גרביים צבעוניים או לבן/שחור/אפור? לא משנה לי
גרביים עם תוספות של פרווה/פפיונים/חרוזים/תחרה או ללא תוספות? ללא תוספות
תתארו את הגרביים הכי מגניבים שיש לכם (אפשר לצרף תמונה)?הממ.. ממתי גרביים זה מגניב?
עשית פעם בובה מגרב? כן XD
יש לך משהו להוסיף בנושא? גרביים קצרות זה הכי כיף!~

SPIDER PIG

New member
../images/Emo121.gif../images/Emo138.gifגרביים של סנטה ../images/Emo9.gif

אוהבים גרביים? כן בטח
בבית הולכים יחפים/גרביים/נעלי בית? גרביים בחורף ובקיץ יחפה גרבת פעם גרביונים? כן
יודעים שגרב זה זכר? כן
גרביים עם קשקושים או בצבע חלק? לא משנה אבל שיהיו קשקושים יפים גרביים צבעוניים או לבן/שחור/אפור? לא איכפת
גרביים עם תוספות של פרווה/פפיונים/חרוזים/תחרה או ללא תוספות? נא.. תתארו את הגרביים הכי מגניבים שיש לכם (אפשר לצרף תמונה)? אין לי כרגע גרביים מגניבים
עשית פעם בובה מגרב? אולי, לא זוכרת
יש לך משהו להוסיף בנושא? חשבתי שתשאלי על קריסמס או משהו!

Superboi

New member
../images/Emo136.gif../images/Emo59.gif

אוהבים גרביים? לא ממש
בבית הולכים יחפים/גרביים/נעלי בית? חורף עם גרביים, בקיץ יחף, ולפעמים על נעלי בית
גרבת פעם גרביונים? לא
יודעים שגרב זה זכר? לא חשבתי על זה
גרביים עם קשקושים או בצבע חלק? חלק
גרביים צבעוניים או לבן/שחור/אפור? שחור או לבן
גרביים עם תוספות של פרווה/פפיונים/חרוזים/תחרה או ללא תוספות? ללא תוספות
תתארו את הגרביים הכי מגניבים שיש לכם (אפשר לצרף תמונה)? אין לי. כולם רגילים
עשית פעם בובה מגרב? כן
יש לך משהו להוסיף בנושא? לא

shaharrr53

New member
../images/Emo136.gif

אוהבים גרביים?אהא בבית הולכים יחפים/גרביים/נעלי בית?גרביים/נעלי בית גרבת פעם גרביונים?פעם,רציתי לראות איך זה
יודעים שגרב זה זכר?לא גרביים עם קשקושים או בצבע חלק?חלק גרביים צבעוניים או לבן/שחור/אפור?לבן/שחור אפור
גרביים עם תוספות של פרווה/פפיונים/חרוזים/תחרה או ללא תוספות?בלי תוספות תתארו את הגרביים הכי מגניבים שיש לכם (אפשר לצרף תמונה)?נו באמת
יש לי רגילים עשית פעם בובה מגרב?לא יש לך משהו להוסיף בנושא?סנטנה D:

shaharrr53

New member
אף פעם לא הרגשתי יותר נוח מזה.../images/Emo12.gif

סתםסתם. זה היה רגיל כזה,לא משהו מיוחד.

anna the best

New member
כשאח שלי היה קטן מכדי להבין,

אמא שלי היתה מלבישה לו גרביונים בחורף ומעל זה מכנסיים וגרביים....
ואלה היו הגרביונים שלי שלבשתי כשהייתי בגילו......

גרביים

אוהבים גרביים? כן בבית הולכים יחפים/גרביים/נעלי בית? גרביים ונעלי בית, עד שאיכשהו הנעלי בית מגיעות מתחת למיטה גרבת פעם גרביונים? כן יודעים שגרב זה זכר? לא גרביים עם קשקושים או בצבע חלק? גם וגם גרביים צבעוניים או לבן/שחור/אפור? גם וגם גרביים עם תוספות של פרווה/פפיונים/חרוזים/תחרה או ללא תוספות? גם וגם XD תתארו את הגרביים הכי מגניבים שיש לכם (אפשר לצרף תמונה)? ורודות ושעירות! ויש לי חדשות שחורות [גם שעירות] שמרגישות כמו החתולה שלי.. קצת מטריד.. עשית פעם בובה מגרב? כן יש לך משהו להוסיף בנושא? גרביים זה מגניב

Trauma Queen

New member
סנטה קלאוס איז קמינג טו טאוןDD:../images/Emo129.gif

אוהבים גרביים?ען בבית הולכים יחפים/גרביים/נעלי בית?גריים+נעלי בית. גרבת פעם גרביונים?כן יודעים שגרב זה זכר?אהא. גרביים עם קשקושים או בצבע חלק?חלק גרביים צבעוניים או לבן/שחור/אפור?לבן שחור אפור גרביים עם תוספות של פרווה/פפיונים/חרוזים/תחרה או ללא תוספות?ללא. תתארו את הגרביים הכי מגניבים שיש לכם (אפשר לצרף תמונה)?אדומה עם עצי חג מולדD: עשית פעם בובה מגרב?לא יש לך משהו להוסיף בנושא?נאווD:

אספיר85

New member
טרילילי../images/Emo54.gif

אוהבים גרביים? כן בבית הולכים יחפים/גרביים/נעלי בית?יחפה גרבת פעם גרביונים?כן יודעים שגרב זה זכר?כן גרביים עם קשקושים או בצבע חלק? קשקושים זה יותר יפה גרביים צבעוניים או לבן/שחור/אפור?צבעוני גרביים עם תוספות של פרווה/פפיונים/חרוזים/תחרה או ללא תוספות?ללא תתארו את הגרביים הכי מגניבים שיש לכם (אפשר לצרף תמונה)?הממ לא עולה לי משהו עשית פעם בובה מגרב?לא יש לך משהו להוסיף בנושא?לא

למעלה