סקררר

ToryMaster

New member
תלוי במזג האוויר/מצברוח

כשקר: מכנסי טרנינג וחולצה ארוכה דקה, לפעמים גם עוד טרנינג מעל. בלי חזייה. כשחם: א. בייבי דול (משהו סגול וישן ויפהפה) שמיועד לכשאני מרגישה טוב עם עצמי או יש איתי מישהו. ב. בוקסר וחולצה קצרה. ג. מכנסיים קצרים וחולצה קצרה. בלי חזייה

ארטימיס

New member

אני תמיד ישנה ערומה. גם בקיץ וגם בחורף. בקיץ חםםםםם ובחורף מדליקים שמיכה חשמלית וישנים עם פוך
הכי כיף!!

אני

בחורף עם כל הסטים שלי של הפיג'מות פלנל או פליז
(טרנינג וסוודר כזה) חמודים כאלה עם דובים.. ובקיץ.. בוקסר וגופייה.. או חולצת T או מכנסיי דייגים.. בלי חזיה כמובן.. אני לא לובשת חזיות גם ביום יום.. שונאת.

ToryMaster

New member
המ

בעיקרון, בלי תמיכה זה עלול ליצור מצב של חזה נפול, אבל תכל'ס, להרבה נשים זה הרבה יורת נוח בלי. לי לא, לי כואב ללכת בלי, ובחיים לא הייתי חולמת לזרוק על הגב שלי את כל המשקל הזה, בלי שום עזרה.

דולרי

New member
צודקת ברור

למי שיש משקל אז אחר כך יוצר בעיות לא רק בגב אבל גם למי שאין בכלל משקל

אני לא חושבת

שאם אני עובדת בחד"כ על שריר החזה שלי ומחזקת אותם 4-5 פעמים בשבוע תהיה לי בעיה כזו.. למעשה, מאז שהפסקתי ללכת עם חזיות והתחלתי לחזק את החזה בחד"כ הוא אפילו יותר עומד מפעם..

הם גם לא גדולים מידי

החזה שלי מאוד פורפורציונלי עם הגוף..ככה שאין לי בעית תמיכה מהגב.. כואב לי הגב רק במחזור

זה לא קשור

עבודה על שרירי החזה לא תשנה או תתמיד את "עמידותו". כפי שציינתי - גנטיקה, גיל, דיאטות והריונות, הן אלו שעשויות לשנות. וגם אם החזה ייפול, אז מה? ישנן תרבויות שמאדירות את מראה החזה הנופל. כל חזה הנו מיוחד ויפה.

ToryMaster

New member
אמירה

החזה הוא לא שריר, אז את החזהעצמו את לא מחזקת... שרירי בית החזה? זה כן, אבל גם פה יש גבול לכמה זה יכול להשפיע... הפיתרון האולטימטיבי יהיה ללכת עם חזיות וגם לעבוד על השרירים, הא?

התכוונתי ל

שרירי חזה, ברחה לי י' יעל. ועובדה שזה משפיע.. לא תדעי עד שתנסי.. והמאמנת בחד"כ היא שהמליצה לי.

ToryMaster

New member
וכוח משיכה...

אומנם זה לא הגורם היחיד, אבל הוא כן קיים ושווה להתייחס אליו.

לא מסכימה.

חזיה לא תמנע מחזה להישאר עומד באם הוא עתיד ליפול, כשם שתחתונים לא יגרמו לתחת לעמוד לנצח, כנ"ל לגבי מגיני ביצים... מה שכן חזיה עשויה לעשות זה - להיות לא נוחה, לא מתאימה. ללחוץ ולעשות סימנים על אדומים על הגוף בעיקר לנשים בעלות חזה גדול. ושוב - גם אם ייפול אז מה? יש נשים לא מעטות שזוהי זורת החזה שלהן כבר מגיל צעיר. אין שום רע בכך.

ToryMaster

New member
נו באמת

זה מתחיל לעצבן אותי. מה רע בלא לאהוב איך שחלק מסוים בגוף שלך נראה ולרצות לשנות או לשפר אותו? במי זה פוגע? כן, גם הטבע עושה טעויות.

ליעל -

אין דבר רע בלא לאהוב חלק מסוים בגוף, או באישיות וכד'. הבעיתיות היא שאצל נשים מדובר בתופעה גורפת של חוסר שביעות רצון מגופן או מחלקים מסוימים בו, ורצון עז לשנות כמעט בכל מחיר, אפילו על חשבון בריאותן. לכן זה כן פוגע, זה פוגע באוכלוסיית הנשים. זה פוגע בבטחונן העצמי ובדימוי הגוף שלהן. זה פוגע בכיס שלהן, באושר שלהן, זה פוגע בזמן שהן משקיעות עבור זה, זה פוגע במיניות שלהן, בהזדקנות שלהן וזה פוגע בבני הזוג שלהן ובבנותיהן שלומדות אף הן לשנוא את גופן. עם פרוץ עידן ניתוחי החזה נמצא כי יותר ויותר נשים שונאות את החזה שלהן וחושבות שהוא מכוער. אנו משוות את החזה שלנו לחזה שעכשיו באופנה - גדול ועומד, ואנו שואפות לשנותו אם באמצעות ניתוחים פלסטיים יקרים ומסוכנים או באמצעות חזיות פושאפ מרופדות שמועכות את החזה ויוצרות אשליה של חזה עומד, עגול וגדול יותר, יוצרות אשליה של חזה אחיד לכולם. במציאות לכל אישה חזה אחר, מיוחד ושונה מזו של רעותה. וזה היופי בחזה - השוני בין אישה לאישה ולא הדמיון לאיזה חזה מודלי שעכשיו באופנה. אני לא מסכימה עם כך שחזה שאינו סימטרי למשל, או נפול, או קטן מידי או גדול מידי או פשוט לא כמו שהאופנה מכתיבה לנו כיום הוא טעות של הטבע. ממש ממש לא. לא נועדנו להראות אותו דבר, ואיננו מוצרים המיוצרים במפעל, לכן אין כאן טעויות. באם לא קראת אני מאוד ממליצה על הספר "ההיסטוריה של השד" מאת מרלין יאלום. בספר זה היא סוקרת את התמורות שחלו באידיאל השדיים מתקופה לתקופה, מה שמדגיש את העובדה ששד שנתפס בעיננו כיפה הוא עניין חברתי-פוליטי, וישנן תרבויות שמאדירות שדיים בגדלים ובצורות אחרות. ספר זה מדגיש עד כמה השדיים אינם שייכים לאישה, כי אם לאמנים, למנתחים, לפרסומאים ועוד. אני אישית כבר שנים מתהלכת ללא חזיה (פרט לראיונות עבודה) ונהנת מכל רגע. חבל שנשים רבות אינן נוהגות כך, בצורה זו היינו נחשפות יותר לשדיים אמיתיים ומגוונים של נשים רגילות, ולא רק אל שדים מסולקנים של שחקניות ודוגמניות, אותן שדיים שמנסים למכור לנו.

למעלה