סקררר

יש המצאה נהדרת

שנקראת טמפונים

ToryMaster

New member
../images/Emo12.gif

את אשכרה ישנה איתם? אז מה, מתעוררת באמצע הלילה להחליף? ישנה הרבה פחות משמונה שעות? מסתכנת?

הגזמת

אם תקראי את ההוראות, או בכלל בכל מקום תלמדי שאפשר לישון עם טמפון. וכמה אני ישנה? 8 שעות? זה בטווח הנורמלי של להשתמש בהם. גם בלילה הזרימה פחות חזקה. אין פה שום סיכון. תדעי לך שהיו מקרים ששחכתי טמפון ליותר מ12 שעות ולא קרה לי כלום.

ToryMaster

New member
הגזמתי?

אז תגידי אותו דבר לרופאה שלי, ששאלתי אותה על זה פעם?

ToryMaster

New member
ואגב כן

קראתי את ההוראות, מצוין שם שלא מומלץ לישון עם טמפון, בעיקר אם ישנים יותר משמונה שעות.

ToryMaster

New member
ובכן

אני רק אומרת שהסכנה קיימת ומוחשית, גם אם זה לא קרה לך. אני אישית לא רוצה להסתכן (מה גם שטמפונים מכאיבים לי וגורמים לי לתחושה הכי מלאכותית ואיכסית שיש).

ToryMaster

New member
המממ

אני אף פעם לא הרגשתי ככה. וכן יותר איכסית, זה חתיכת צמר גפן שתקועה לך בגוף, מה יותר מלאכותי וכימיקלי ולא טבעי ומגעיל מזה?

ToryMaster

New member
=\

זה יותרכימיקלי ומלאכותי מחתיכת צמר גפן ספוגה כימיכלים שתקועה לך בנרתיק?

תלוי בעונה

בחורף עם מיליון ואחד שכבות בקיץ בדרך כלל רק עם תחתונים. אילת.. חם נורא.. ולפעמים עם בייבי דול כשאני מרגישה מאוד טוב עם עצמי.

זה ממש ממש תלוי....

לפעמים בחולצת T של חבר שלי ותחתונים לפעמים בייבידול לפעמים בבוקסר וגופייה לא ישנה אף פעם עם חזיות!!!!!

תלוי בעונה

בחורף אני מתכרבלת בתוך הטרנינג הכי חם שיש בבית. בקיץ תחתונים וחולצה. ובטח לא עם חזיה (גם לא נוח, וגם יש איש שאוהב להצמד אלי בלילה מאחורה, לשלוח יד ישנונית ולחפון שד ישנוני. חזיה תהרוס את כל הכיף בזה).

למעלה