סקררר איך אתם ישנות בחלוק פיזמה כותונת ביבי דול חזיה ותחתון
א אזעקה New member 10/4/05 #13 כותונת?? מזכיר לי את ידיד שלי הדתי שסיפר לי שאחיות שלו רק בכותונת יושנות או מסתובבות בבית. את לא דתיה במקרה?
כותונת?? מזכיר לי את ידיד שלי הדתי שסיפר לי שאחיות שלו רק בכותונת יושנות או מסתובבות בבית. את לא דתיה במקרה?
T ToryMaster New member 10/4/05 #19 ../images/Emo3.gif יש כותנות מכל סוג, גם בייבי דול זה סוג של כותונת.
T ToryMaster New member 10/4/05 #6 מסכיהמ לגבי הנוחיות זה מעיק לי על איזור החזה, ובכלל, זה הורס את החזייה
א אזעקה New member 10/4/05 #11 אמנם נשמע לוחץ אבל לא נוח לי כ"כ בלי החזייה ואת החזייה אני לא שמה על המצב הכי לחוץ בכ"ז אני כולה יושנת ולא יוצאת לאירוע...
אמנם נשמע לוחץ אבל לא נוח לי כ"כ בלי החזייה ואת החזייה אני לא שמה על המצב הכי לחוץ בכ"ז אני כולה יושנת ולא יוצאת לאירוע...
מ מחית תפוחים New member 10/4/05 #9 גמני כמו אני עצמי ואנכי עירומה, (גם נוח וגם תורם לאינטימיות) גם במחזור. (מקסימום מכבסים). אם הזרם ממש חזק אז עם תחתונים.
גמני כמו אני עצמי ואנכי עירומה, (גם נוח וגם תורם לאינטימיות) גם במחזור. (מקסימום מכבסים). אם הזרם ממש חזק אז עם תחתונים.
א אזעקה New member 10/4/05 #12 כשאני/כשאת מכורבלת בפוך (אההההמממייי פוך עושה לי טוב לחשוב על זה..........) יש מישהי שתגיד שקר לה? (אגב כרגע אני בפוך אחרי שיחה מחממת של ידיד שלי וממש לא קר לי)
כשאני/כשאת מכורבלת בפוך (אההההמממייי פוך עושה לי טוב לחשוב על זה..........) יש מישהי שתגיד שקר לה? (אגב כרגע אני בפוך אחרי שיחה מחממת של ידיד שלי וממש לא קר לי)
T ToryMaster New member 10/4/05 #18 לי תמיד קר בפוך ../images/Emo2.gif אבל לי תמיד קר נקודה. לישון בעירום כשיש איתך עוד מישהו זה משהו אחר . בכלל, לי יש בעיה עם שינה בעירום, מכיוון שלהורים שלי יש נטייה להיכנס לחדר פתאום בבום.
לי תמיד קר בפוך ../images/Emo2.gif אבל לי תמיד קר נקודה. לישון בעירום כשיש איתך עוד מישהו זה משהו אחר . בכלל, לי יש בעיה עם שינה בעירום, מכיוון שלהורים שלי יש נטייה להיכנס לחדר פתאום בבום.
א אזעקה New member 10/4/05 #36 אז תודיעי להם בחגיגיות שאין להם מה לחפש בחדר שלך בזמן שאת נכנסת לשעות השינה ובמקרים שהם מרגישים שהם חייבים להכנס שיקישו בדלת וימתינו לאישור כניסה..... מה כ"כ קשה? נראה לך הם לא יבינו אותך?
אז תודיעי להם בחגיגיות שאין להם מה לחפש בחדר שלך בזמן שאת נכנסת לשעות השינה ובמקרים שהם מרגישים שהם חייבים להכנס שיקישו בדלת וימתינו לאישור כניסה..... מה כ"כ קשה? נראה לך הם לא יבינו אותך?
T ToryMaster New member 10/4/05 #41 קשה? אני ישנה בשעות מוזרות ביותר, וטבעי שאימא שלי תרצה להכניס דברים לחדר שלי בשעות היום. בכלל, כשאת דופקת בדלת של הבת שלך והיא לא עונה, זה מלחיץ קצת...
קשה? אני ישנה בשעות מוזרות ביותר, וטבעי שאימא שלי תרצה להכניס דברים לחדר שלי בשעות היום. בכלל, כשאת דופקת בדלת של הבת שלך והיא לא עונה, זה מלחיץ קצת...