כל מיני דברים...
מ משתדלת להיות בסדר New member 23/5/08 #15 מה מחשיד אצלך הרב? בס"כ לא רציתי לפזר יותר מידי סימני זיהוי על מה שהלך שם, זה הכל...
א אבי פארל הרבור i New member 23/5/08 #17 `מה שהלך שם` את מפזרת סימנים מחשידים. להזכיר לך שגם לאליאור חן קראו `הרב`...
מ משתדלת להיות בסדר New member 23/5/08 #18 ממש לא בכיוון, ח"ו... לא יודעת למה אבל לי לא נשמע מחשיד מה שהלך שם, בסה"כ אצל כל רב זה אחרת אז חבל לי לספר מה היה.
ממש לא בכיוון, ח"ו... לא יודעת למה אבל לי לא נשמע מחשיד מה שהלך שם, בסה"כ אצל כל רב זה אחרת אז חבל לי לספר מה היה.
מ משתדלת להיות בסדר New member 23/5/08 #20 לא לבד! עם המשפחה שלי, עם המשפחה של חברות שלי, סוג של אירוע חברתי.
מ משתדלת להיות בסדר New member 23/5/08 #27 אנחנו בעיקרון ליטאים, אבל... יש לנו גם מקור חסידי. עכשיו זה בטוח נשמע ממש טוב
1 19אריאל New member 25/5/08 #45 אץ במירון? דווקא הרבה אנשי חינוך מצדדים שלא כדאי ללכת למירון בל``ג בעומר... אפילו חקר כתב על זה משו לא מזמן...
אץ במירון? דווקא הרבה אנשי חינוך מצדדים שלא כדאי ללכת למירון בל``ג בעומר... אפילו חקר כתב על זה משו לא מזמן...
א אחת ברמהה New member 23/5/08 #13 יצאתי קצת עם חברות למנגל נחמד,עברנו דרך ההופעה של הערסים = ביתר ירושלים לכמה דק` וזהו ביליתי את הלילה בשינה בניגוד לכל שנה
יצאתי קצת עם חברות למנגל נחמד,עברנו דרך ההופעה של הערסים = ביתר ירושלים לכמה דק` וזהו ביליתי את הלילה בשינה בניגוד לכל שנה
מ מגניב19 New member 23/5/08 #21 הייתי במירון היה די משעמם, אבל נחמד. ודי ניקרתי על ההגה בחזור, אבל איכשהו חזרתי בסוף.