~סקררר~ כל אחד יספר איפה הוא היה בל``ג בעומר? ואם הוא נהנה?.....
א אבי פארל הרבור i New member 23/5/08 #2 הייתי בבית. קפצתי לחברים על האש לחצי שעה. הספיק. נהניתי כמו כל יום. אבל הכייף הגדול לפנינו!! הגילוחחח!
הייתי בבית. קפצתי לחברים על האש לחצי שעה. הספיק. נהניתי כמו כל יום. אבל הכייף הגדול לפנינו!! הגילוחחח!
2 2ת מלך New member 23/5/08 #5 אז ככה.. אני בהתחלה הייתי בבית והיה משעמםם טילים.. חברות שלי הזמינו אותי למנגל בבית שמש אז נסעתי והיה די נחמד...
אז ככה.. אני בהתחלה הייתי בבית והיה משעמםם טילים.. חברות שלי הזמינו אותי למנגל בבית שמש אז נסעתי והיה די נחמד...
ת תקוות החיים New member 23/5/08 #25 נסעתי למירון. נסיעה ארוכה בדרך הלוך 5 שעות. הייתי עד 3 בלילה. הצלחתי להגיע לקבר אחרי קרבות ודחיפות שלא מהעולם הזה חחח אחרי זה היסתובבתי עם חבר... ושהגיעו מים עד נפש וברגע שכמעט ולא עמדתי בפיתוי... ברחתי לירושלים... /tapuzforum/images/emo8.gif
נסעתי למירון. נסיעה ארוכה בדרך הלוך 5 שעות. הייתי עד 3 בלילה. הצלחתי להגיע לקבר אחרי קרבות ודחיפות שלא מהעולם הזה חחח אחרי זה היסתובבתי עם חבר... ושהגיעו מים עד נפש וברגע שכמעט ולא עמדתי בפיתוי... ברחתי לירושלים... /tapuzforum/images/emo8.gif
ת תקוות החיים New member 23/5/08 #31 הסבר... לא שלא עמדתי בפיתוי. שהרגשתי שעוד שניה אני נופל בפיתוי... ברחתי !!!
ת תקוות החיים New member 23/5/08 #33 חחח לא... החבדניקיות /tapuzforum/images/emo8.gif חחח יחי יחי יחי... /tapuzforum/images/emo6.gif
2 2ת מלך New member 23/5/08 #34 חיחיחי טובבבבבב........ אתה עפתה כי כמעט נפלת בפיתוי אני ברחתי כי התחילו ליפול בפיתוי שלי...../tapuzforum/images/emo3.gif
חיחיחי טובבבבבב........ אתה עפתה כי כמעט נפלת בפיתוי אני ברחתי כי התחילו ליפול בפיתוי שלי...../tapuzforum/images/emo3.gif
2 2ת מלך New member 23/5/08 #39 רק בתנאי שגם אתה תסתום תפה שלך ואתה יודע בידיוק על מה אני מדברת... אוקי... תודה...