סקררר

שחשוחון

New member
סקררר../images/Emo97.gif

לא יודע איך לישאול אתזה. האם בנות שהן כמו "טוםגירל" כאלו עושות לכם/לכן כמו הבנות הקרביות בצבא או נהגות האמרים.... או כל מני ספורטאיות.... ? לא מבחינת המראה יותר מהאישיות שהיא כזאת.... או שאתם מעדיפים כאלו שהן יותר "קוצי מוצי"/ עדינות כאלו. אולי זאת שאלה מטומטמת, מעניין מה אחרים חושבים

אוח, טומבוי../images/Emo99.gif

הן הכי סקסיות... אלו שיש להן גוף יפה ופנים עדינות, אבל מתנהגות כמו טומבוי ומתלבשות ככה.
מפקדות קשוחות בצבא, ספורטאיות, קרביות... הן הכי מדהימות.
(אבל לא גבריות! יש הבדל!
בנות גבריות זה גועל נפש לדעתי.)

Mis Anna

New member
אני בעצמי ככה

לא יודעת פעם ככה פעם ככה אבל יותר יוצא לי להמשך לקוצי מוצי או לגברים

BiWays

New member
גם וגם ../images/Emo13.gif

טומבויס עם פנים נעריות ויפות זה מאוד מושך בעיניי.. קצת שתלטניות, בטוחות בעצמן, תופסות יוזמה וכו'. מצד שני- גם בנות נשיות ורזות עם גזרה יפה עושות לי את זה, כל עוד הן לא נשיות או תלותיות מדי.

מה כל כך יפה?

בתור נשים הן יפות, נכון. אבל מה שמושך אותי הרבה יותר זה טומבוי
.

אוייש,

היא דווקא כן, קצת. אבל מה היא קשורה עכשיו... היא בכלל לא הטעם שלי.

DankaN5

New member
אממממ המ

לי יוצא יותר להעדיף נשיות...לא תמיד בהגזמה אבל המראה והאופי הוא נוטה לנשי יותר, אולי בגלל שזה מה שחסר לי כי אני יותר נוטה לטומבוי..זו נראה לי הסיבה..

../images/Emo2.gifטלפתיה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

עמדתי לפתוח דיון ממש דומה- רק שאני רציתי לשאול את הבנות פה אם הן אוהבות את הבחורות הבוצ'יות... בכל אופן- אני לא מבינה למה מי שהיא לא טוםבוי חייבת להיות קוצי-מוצי
אז ככה- בוצ'יות אני ממש ממש ממש ממש ממש לא אוהבת. אם אני רוצה מישהו שנראה כמו גבר- אני כבר מעדיפה גבר... אם כבר אשה- אז שתהיה נשית
אם התכוונת לכאלה שהן לאו דווקא גבריות בחיצוניותן- אז לא אכפת לי. למה באמת התכוונת? מה זה מפריע שמישהי ספורטאית או קרבית?
כל עוד אין לה תספורת מרינס וריבועים בבטן- אין לי בעיה עם זה... זה עדיף על המתפנקות למיניהן, אם זאת הכוונה שלך.

שחשוחון

New member
היתכוונתי לנשיות

לנשיות שתמיד משחקות כדורגל בבצפר, כל הקרביות, הספורטאיות, כמו למשל הגולשות גלים........ אבל נשיות אני חולה על בנות כאלו, ובימיווחד על אלו שמיתלבשות לבוש פשוט... / לבוש זרוק כזה...

למעלה