סקרררר

PinkHorse

New member
אאוץ' הכל נראה כ"כ...

כואב
. אבל העיקר שאתה בסדר.. אני מניחה שכדי לרכב מדהים צריך לסבול הרבה ואפילו את זה. קבל ח"ח
.

lions queen

New member
../images/Emo23.gifאוי זה קל..../images/Emo13.gif

הכי כואבת- כשרוסקה לי הבוהן ובית חולים וניתוח וכואב הכי מצחיק.. אמממ אותי אישית ממש הצחיק שבתחרות הראשונה בקפיצות עפתי כמו מעפנה, הוא פשוט הביא ברקס וקפצתי את המכשול לבד בגלגול עד שנשכבתי על הריצפה.. עוד נפילה מטומטמת היתה מסקוטר, הוא פשוט פנה ונפלתי.. בלי סיבה..

נמנמנמ

נמנמ היו דיי הרבה כואבות, כי כשאני נופלת - אני נופלת! היו שתיים שזכורות לי בצורה שאי אפשר לתאר, אחת מטורנדו שעפתי על הראש והייתי בדרך ללשבור את המפרקת
והשנייה מאפולו, הנפילה הראשונה שלי ממנו בבית, קפצנו אוקסר מוצלב [אמרתי כמה אני שונאת את זה?!
] וזה היה בתקופה שאפולו היה נכנס לי מתחת למכשולים כי פשוט לא הבנתי אותו מספיק [וואוו זה היה לפני איזה ארבעה חודשים חחח], אז הגענו למצב שפשוט אי אפשר לקפוץ ממנו כי זה כמו להכנס לתוך פינה אז עפתי..פגעתי בכמה קורות אני חושבת אבל אני לא בטוחה, באותו יום זה לא כאב אבל בשבועיים-שלושה-ארבעה+ אח"כ זה כאב נורא...לא יכולתי לזוז נורמאלי פשוט
הכי מצחיקה...כשעפתי מז'ק וקפצתי לבד את האוקסר
והאמת גם הנפילה באמיר הייתה מצחיקה כשחושבים על עכשיו, הוא קפץ ואני קפצתי הצידה בערך חשוב לציין שאז לא חשבתי שזה היה מצחיק בכלל

אמממ

הנפילהה הכי כואבת זה מאוליבבררר בעעע=\\ באותה נפילהה קרה לי הכל נפלתי איבדתי תהכרה נקעתי תיד הוא בעט ביי!! והכלל!! ועדיין יש לי בעיות בידיים בגללוו ואין לי כח לכתוב איך נפלתי כי זה ממש ארוךך

Vintage Queen

New member
הממ אני חושבת

שאני רוכבת 4 וחצי שנים ^^ במרץ 5 נדמה לי אני לא בטוהח

חחחח סתיווי

רק לי נדמה או שארכובות שלך קצרות כמו לאיודעת מההה!!??? דברי איתיי =)) לאב יוו

Vintage Queen

New member
הארכובות שלי היו כל כך קצרות

בתקופה הזאתי שרכבתי באורוות הקיסר, אבל אחרי שעברתי זה הסתדר =]

Vintage Queen

New member