סקרררר

MorH

New member
../images/Emo9.gif ../images/Emo174.gif

הכי כואבת על ז'ופה בתחילת העונה עשינו מסלול ופשוט עשיתי סלטה על הגב =P הכי מצחיק היו איזה 3 על יקי ( טינקרבל ) בתחרות הראשונה שלה ושלי =] במשמר העמק קפצנו ת'גדר יש את זה גם בוידאו =P חח
על ויקו איזה פוני שהגיע אחרי ויקי אז קראנו לו ויקו וזה פוני פיצקי אז העברתי אותו לקאנטר והוא נתן לי באק ונתליתי לו על הצוואר וירדתי על דגן הוא נעל ת'מתג ונתן גאלופים בכל המגרש ואני ישבתי לו על הצוואר בכל הזממן הזה עד שעזרתי הכל קרה לפני איזה 3 שנים ...

PinkHorse

New member
עונה../images/Emo20.gif.

בשיעור האחרון ביום שישי הייתה הנפילה הכי כואבת שלי, קיסר ממש משך שמאלה ונכנס בכנף של האוקס, אני נכנסתי ליתר דיוק ופשוט התרסקתי על הכנפיים של האוקסר והפלתי את כולו
. יש לי כתף כואבת, יד מלאה בשריטות, צלעות עם סימן וכמובן ברך כחולה
. הנפילה הכי מצחיקה
נממנמנ כולם. כל הנפילות האלה שפתאום אתה קולט שאתה לא על הסוס אבל אתה עומד על הרגליים
קרה לי כ"כ הרבה
. מהנפילה כשעוד רכבתי בפארק
.

יאללה עונה גםםםם

הנפילה הכי כואבת?! וואי אמממ... נראה לי שהנפילה מריין
השניה נראה לי... לילדה אחת מהחווה היתה יומולדת אז היו הרבה בלונים בחווה וזה... וביקשתי מילדה אחת שתעזור לי לחזק אוכף (אחרי שהייתי כבר על הסוס) והיא ביקשה ממני להחזיק בישבילה בלון לשניה ולא רציתי כי ידעתי שריין תפחד ממנו אז היא פשוט תקעה לי אותו ביד
ואז ריין נבהלה מהבלון ונפלתי...חחח ונשרטתי בכל היד וזה...חח הנפילה הכי מצחיקה?! פעם אחת נפלתי מבמבוש עם המתג ביד
וטוב שלא עפתי איזה 20 מטר ממנה...חחח וגם קורה לי מלא פעמים שיש סרוב ואז אני לא מתעופפת מהסוס אני כולי על הצוואר שלו ומנסה ככה איזה חצי דקה לעלות בחזרה ואז פשוט אני לא מצליחה ונופלת...חחח

cowgirl Ms

New member
נהמממ../images/Emo80.gif

הנפילה הכי כואבת... שרכבתי על דאבל פוני לא מאולפת והפוסטמה עלתה על שתיים והתהפכה עליי. לא הרגשתי את האכל החלק התחתון כמה זמן. זה היה מפחיד. הכי מצחיקה? אההה... ת'אמת כל הנפילות שלי היו מצחיקות, כי אני צוחקת מכל דבר, במיוחד מנפילות. אבל הכי מצחיק נראה לי שסוסה פנתה לי בגאלופ ועפתי ממנה על למעלה של גדר ואז נמרחתי עליו כל הדרך למטה, ממש כמו בסרטים
.

mindeffect

New member
../images/Emo6.gifיש יותר מידי!!!

הנפילה הכי כואבת... פפ..השיעור הראשון שלי על זינה..כאילו מתחילת הפנסיון...וזה היה הפעם הראשונה שרכבו עליה מאז שהיא חזרה מכנות...וגם בחושך..ואחרי חודש שהיא רכבה רק באור...אז החושך "דיי" הפריעה לה...אז היא החליטה לרוצ..סבבה...ואחרי שהצלחתי לעצור אותה...היא מעדה עם רגל קידמית..אני התגלגלתי אחריה...והיא מעיין דרכה עלי..וסדקה לי צלע...וזה כאב מלאאא.. ורק לפני איזה שבוע זה עבר לגמריי..אבל כבר באותו שיעור עליתי לרכב עליה שוב..למרות שבקושי לא יכולתי לנשום!...פפ.. הנפילה הכי מצחיקה.. חחח..היו מלא..כי לרוב אני סתם נופלת..מהרגל כזה... היה לי עם דבש...עשיתי איתו מלא קנטר...כי הוא נבהל ממשו..ואז פתאום הוא נעצר לי...נופתי קדימה ממנו על השער..ואחרי זה עשיתי עוד סיבוב...ושוב..באותו מקום באותה צורה נפלתי ממנו...חחח..היה ממש מפדח!! נמנמ...גם הייתה לי נפילה מפאנטה בתחרות ביגור שהורדתי לה את הראשיה..
וגם פאנטה (כן כן..שוב פאנטה..) סירבה לי מתישו (מפתיע ממש) ואז עפתי לה על הצוואר..ולא יכלותי לקום בחזרה?..והיא פשוט המשיכה ללכת..כאילו.ץ.ואני יושבת לה על הצוואר!!!!..כזאת טיפשה!...חחח.. ו...סתם עוד מלא נפילות שסתם לא היה לי כוח להשאר על הסוס אז נפלתי..

MusTanG GT

New member
לי יש תנפילה הכי מצחיקה בעולם...

וגם קצת כואבת...אז...תראו בעצמכם>>>>

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

ע-נ-קקקק אני מציאה שתשקול ברצינות להיות אקרובט

XD

איזה קורעעעעעעעעע חחחח ממש אקרובטיקה על הסוס.... חחחחחחח מגניב לך שיש לך תמונות מהנפילהה....

למעלה