סקרררר

daniel1235

New member
סקרררר

הנפילהההה מה הנפילה הכי כואבת שהיתה לכם???? מה הנפילה הכי מצחיקה שהיתה לכם????. אני כותב את זה בלל הנפילה ה-200 שלי ביום ראשון אני נפלתי ביום ראשון מהסוס השני שלי כמובן רכבתי בלי אוכף בלי קסדה ורק עם ראשית בית וזה היה במרעה להליכה קצרה ואז סוסה שלי החליטה שצריך לעשות ברגע זה גלופ והסוס הטיפש הזה מקשיב לה קצת הרבה יותר ממני אז הוא אחריה בגלופ ואז תוך שניה איבדתי שיבוי משקל ונפלתי על אבנים וכל הצד הימיני שלי כואב. ואחרי הנפילה הלכנו לבית חולים וכמובן לא היה כלום (ככה הרופא הרוסי ששמוע מוזיקה ברוסית אמר) וזה אמור לעבור תוך כמה ימים ואני מפספס בגלל זה תטיול שנתי
והנפילה הכי מצחיקה שלי היתה שרכבתי על אח של הסוסה שלי שהוא היה עוד סייח ובתוך הפנייה בקנטר פשוט הוא תקע בק ועפתי

fliperit

New member
אני טובה בדברים האלה..חחח

הנפילה הכי כואבת- הסוסה רצה לי על היד והרגל בזמן ששכבתי על החול...סימנים כחולים למשך 3 חודשים!!!

תקשיב..אם תמשיך ככה יבוא יום שהרופא

הרוסי ששמע מוזיקה ברוסית לא יגיד לך שאין כלום.. בלי אוכף בלי קסדה בלי רסן בשטח פתוח.. לרכב על סייחים.. אני לא ממש מתפלאת שזו הנילה ה200 שלך..

fliperit

New member
לא מסכימה...

זאת אומרת...ברור שהסיכוי ליפול בלי אוכף הוא גבוה...אבל זה מאוד חשוב ליציבה- וכיף. וסייחים....רכבתי על המון סייחים בחיים שלי...נפלתי פעם 1- וגם זה באשמתי...

ה צ י ף

New member
לא נפלתי אף פעם רק מחומרים זה

נכשב? ומאיזה פוני חמודי שרכבנו אליו רק עם ראשית בית ושני חבלים והוא לא כל כך מאולף לרכיבה כזאת הוא מאולף להובלה ואני חושב שהנפילה הכי כואבת היתה מאיזה אתון של חבר שניסינו לאלף ונפלתי ממנה ברודאו על הצד זה קצת כאב והיו עוד כמה נפילות אני לא זוכר עם כואבות או לא

DiMi DiMa

New member
ואווו יש הרבה...../images/Emo174.gif../images/Emo97.gif

אבל הנפילה הכי כואבת שלי היא-בתחרות ביגור דימי סירב לי נפלתי על הקורות עם הכתף המאלית שלי ואז הכל נפל עליי ושברתי ת'כתף... כן אני יודעת לא נעים.... הנפילנ הכי מצחיקה שלי-אממממממ זה היה לפנמי מלא זמן מסוסה שקוראים לה מאיה עשיתי סלטה ונפלץי על הרגלייים... חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

Vintage Queen

New member
נמנמנמנמנמ

הנפילה הכי כואבת שלי הייתה מ-בז... זה היה רק כשהבאנו אותו והוא לא ידע מזה טרוט... אני זוכרת שחיזקתי לו תחגורת בטן לפני שעליתי (כנראה יותר מידי) ועליתי למעלה וישבתי וסידרתי ארכובות, ופתאום הוא עשה צעד וכנראה הרגיש תלחץ של החגורת בטן(כי הוא היה תינוקי טיפש) והוא התחיל לדפוק סידרת באקים מטורפת, והייתי בלי ארכובות ואני פשוט עשיתי שתי סלטות באוויר (שמיים,אדמה,שמיים,אדמה,בום) ונחתתי על הגב... והקסדה שלי נחתה לידי ולא רכבתי חודש בגלל שלא הצלחתי לזוז... =/ הנפילה הכי מצחיקה זה ממוסקי-בל שלי... חח הנ]ילה הראשונה שלי אי פעם וזה מצולם בוידאו וזה הכי מצחיק בארץץץ פשוט קמתי מוקדם מידי לפני המכשול(פעם ראשונה שקפצנו 3 מכשולים) אז כשהיא קפצה עפתי לשמיים חח

Vintage Queen

New member
אה שכחתי להגיד ש

אחרתי הנפילה שיל מבז נתנו לו תשם שלו כי כשרק הבאנו אותו הוא פשוט היה מאניק אז אחרי הנפילה ממש התעצבנצתי עליו ואני זוכרת שקראנו לו בז שזה ראשי תיבות של בן זונה חחח P=

P oo k a

New member
../images/Emo42.gif../images/Emo41.gif../images/Emo26.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gifחחחחחחחח

שלי..

מתוך ה-3 נפילות שהיו לי..חחח הייתה לי נפילה אחת מירדן בשיעור קפיצות הראשון שלי שסתם עשיתי קנטר להיכנס למכשול והיה איזה חתול בעשב..והוא קפץ הצידה ונתן באק קטן שהעיף אותי כמו שאני למעלה, הצידה ולמטה על התחת..ולא יכולתי לזוז אחר כך איזה שבועיים..וגם לא רכבתי..אבל שאני מסתכלת על זה עכשיו זה דיי שטויות. ושתי הנפילות השניות הן הכי מצחיקות! הראשונה הייתה מריין, סתם עשיתי קנטר על כל המנאז' שיחקנו משחק המספרים ו-3 היה מעגל קטם ולהחליף כיוון אז עשינו תמעגל בקנטר ועפתי החוצה וזה באמת היה מצחיק..וריין המשיכה לה את המעגל חח והנפילה השניה זה היה מדוכס, זה היה בשיעור קפיצות עם ירון פעם ראשונה שקפצנו בקנטר וכל הקבוצה עמדה בפינה וכיוונתי את דוכס למכשול והוא פנה לכיוון כל הקבוצה ואני כולי מפוחדת נשארתי תלויה לו על הצוואר שהוא עוד רץ לסוסים ואז שהוא עצר ירדתי על הרגליים פשוט..

לא יודעת מה לבחור...

טוב אני מניחה שהכי כואבת הייתה לי כשנפלתי מספיד אחרי שהוא התפרץ לי ולא הייתי מוכנה והוא בדיוק עשה סיבוב חד... וכן.. נפלתי על הגב שלי ובגלל שזה היה על אספלד כל העור שלי בגב התחתון האמ... לא היה קיים יותר?
בקיצור הרבה דם.. ושבוע-שבועיים אחרי זה לא יכולתי להתכופף כי זה מתח את הפצע בגב שלי וזה היה די כואב.. אבל... לא היו לי שיעורי ספורט אז זה אחלה וגם קיבלתי את הקרן בבטן (זה היה בתקופה שרכבתי ווסטרן) והיה לי סימן ענקי בבטן.... הנפילה הכי מצחיקה שהייתה לי הייתה.... אתמול.
כשכמעט נפלתי על המכשול אחרי שנפלתי על הצוואר של גולי אבל זה בכלל אל כאב.. רק שנורא פחדתי לפול על הקורה. בכל אופן, זה היה קורעעע.. וזה גם הוכיח לי שאני גרועה ביציבה על האוכף ספורט המעצבן הזה

חחחח אוי!!!! ../images/Emo185.gif

אל תעלבי או משהו -אבל אתמול זה היה בהחלט מצחיק ה"כמעט" נפילות שלך חחחחח אבל היה טוב לראות שאת עולה וממשיכה עם חיוך:)

חחחחח מה?

מי זה? כן אני יודעת שזה היה מצחיק... אני צחקתי בעצמי אני לא אתן לדבר כזה להפסיק את הרכיבה שלי

רקפת

New member
חחח טוב..../images/Emo20.gif../images/Emo41.gif

אז אני אספר על הנפילה הראשונה והיחידה שלי
(בינתיים))
. אז ככה, למי שלא יודע, אני רוכבת מתחילת החופש הגדול. בשיעור השלישי, רכבתי על בייגלה (שאגב אומרים שהוא קצת מוטרף), יצאתי הטעות מהמתחם שלי ועברתי לשיעור של ילד אחר. הקיצר, בייגלה יצא לו בשלווה מהגדר מפלסטיק ועבר למתחם השני והמדריך שלי, (מיקי) כזה:" תחזרי מהפתח שממנו יצאת...
" ואני ניסיתי לחזור מהפתח השני של הגדר כי לא הצלחתי מהפתח שממנו יצאתי! ואז... תוך כדי שניסיתי לצאת, הגדר מהפלסטיק נפלה לבייגלה על הרגל, והוא נבהל בטירוף..ונתן דהירה מהירהההה
ועזבתי ת'משכות כנראה, והכל קרה כ"כ מהר
ואז נפלתי...
על הישבן.. בעע.. זה כאב לי אח"כ איזה 3 ימים..
מההדף של המכה. אבל ת'אמת אני חושבת שהנפילה הזו די חישלה אותי
, וכמו שאומרים, הכל לטובה
.

אמממממ

הנפילה הכי כואבת: אמממ יש 2 אחת בתחרות הראשונה שנפלתי מפאנטה נפלתי על בדגר והיה לי שפשוף בגב.... ושניה זה בשיעור אחד נפלתי גם מפאנטה מסירוב אז היד שלי השתפשפה מהעמוד של המכשול
זה מאוד כאבב היד שלי התנפחה.... הנפילה הכי מצחיקה: אמממ מדבש נפלתי ואז הוא כמעט דרס אותי אבל זה לא מצחיק כ"כ..... יש עוד נפילה אבל היא יותר מגוחכת מאשר מצחיקה.....פשוט נפלתי מגולדי בסיבוב חד.... יש עוד משו אבל זה לא ממש נפילה זה התהפכות עם קרן קפצתי בטעות את האיקס בצד הגבוהה ואחרי המכשול היא לא נחתה היא פשו השתטחה.....
פעמיים באותו שיעור|חבול קשות|

למעלה