סקרררררררר

S A N s h i n e

New member
סקרררררררר

למי יש חבר\חברה?? למי שיש שיספר איך אתם מבלים ביחדדדדד...

S A N s h i n e

New member
אני אתחילללללל

יש לי חבר שקוראים לו ערן והוא אצלי עכשיווו...אנחנו הולכים לסרטים, מבלים ביחדים ומעבירים אחד עם השני רגעים אינטימיםםםם אבל עדיין לא שוכבים...יאללה ספרו אל עצמכםםםםםם...

גיגי123

New member
אממממ../images/Emo98.gif

יש לי הרבה מה לספררר אבל אני חייבת ללכת אז תשאלי אותי מחר ואני יענה לך

גלעד boy

New member
יש לי חבררהההההההה

היא ממש חמודה...אנחנו הולכים למסיבות...סרטים..באים אחד אל השני... וליאל אם את רוצה ךדעת...אז כן....בילינו רגעים אינטימיםםםםםםםםםםםם אני בכל זאת בן 17 וגם היאאאאאאאאאאאא...

i love אפרת

New member
חחח נראה שאת מאוד אוהבת את זה חחח

לי אין חבר אני סך הכל בת 12 אבל אני אוהבת ילד הכי חמוד בעולםםםםם

i love אפרת

New member
חחח בן כמה ערן../images/Emo35.gif!|

חחח במקום להיות במחשב לכו תעשו דברים אחרים

אצלי זה סיפור ממש ארוך תתכוננו.....

היה לי חבר מכיתה א' עד אמצע- ה...ובאמצע-ה נפרדנו ואז חזרנו ואז בתחילת ו' נפרדנו שוב....כי הוא עשה מהפרדות הרגעיות שלנו משחק כזה...אז נמאס לי מזה אז אני נפרדתי ממנו ואני ממש לא מתחרטת...והכי יפה, הוא היה משלים ביני לבין החברה הכי טובה שלי מתי שהיינו רבות. עכשיו אנחנו עלינו כבר שנה שעברה לחטיבה ואנחנו כבר בכיתה ח' ומאז שעלינו לחטיבה אנחנו מתעלמים לחלוטין אחד מהשני...זאת אומרת הוא החליט להתעלם ממני....בכיתה ו' עוד איכשהו דיברנו אחרי שכנועים רבים של ידידים...ועכשיו כלום. אקיצר, כרגע אין לי חבר ואני גם לא מתכננת משהו, כי עם הילדים שאני מכירה, מהשכבה, ומהכיתה שלי עדיף שלא...(כיתה שכל הבנים חנונים, חוץ מהאחד שהוא ממש חמוד ומוצא חן בעייני...והשכבה, ילדים משוגעים, שחושבים את עצמם וממש לא בא לי עליהם, למרות שחלקם נראים ממש טוב אבל טיפשים פשוט בלי שכל...מי שאני אוהבת איתי בכיתה זה אומר שהוא חכם, כי אני בכיתה של חכמים כזאת, לא מחוננים, משהו אחר, והוא גם נראה די טוב, והוא בגובה שלי, שאת זה אני ממש אוהבת, ומשהו קטן שמפריע לי, יש לו תחת של כוסית...חחחח....)

אני ובובה עוד מעט שנה ביחד...

היא אדומה היא יפה והיא שולטת!!!! כן בובה הגיטרה שלי ואני מבלות הרבה רגעים אינטימים ביחד.... וסנשיין תתכונני כי אנחנו לוקחים אותך איתי מרי טלי ושירה לאקמיה לצחוק 12 ואנחנו הולכים לבלות הרבה רגעים אינטימים....

mary17

New member
ועוד סקופ אנחנו הולכים לעשות את

הקלטת הלוהטת 17 תתקוננו זה הולך להיות עם המון רגעים אינטימים מואיייי אינטימים

למעלה