סקררררררררר

תתעלמו מהtoo much אייקונים

שמשום מה סגולים אצלי חחחחחחח שיין וג'יללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללל
למעלה המילים של amazed של lonestar אחד השירים הכי הכי הכי הכי הכי הכי הכי הכייייייייי יפים בעולם ששיין שר אותו לג'יל בחתונה ולמטה זה תמונות מהחתונההההההההההההההההההההההההההההההההההההה 2 התמונות באמצע זה הם מתנשקים
התמונה בצד שמאל זה ג'יל מנגבת לשיין ת'ליפגלוס שהיא מרחה עליו בטעות
והתמונה מימין זה סתם פוזה לעיתוניםםםם
ממממממוווווווווושששששששששללללללללמממממממיייייייםםםםםםםםםםםםם
אמאלה איזה ניתוח ארוך עשיתי לתמונות פה חחחחחחחחחחחח

nuzbar

New member
יווווו אין לי ת'תמונה הזאת!!!

שימי אותה פה בבקשה....?

nuzbar

New member
לאא... רגעעעע ../images/Emo8.gif

זאת התמונה! אבל אני רוצה שזה יהיה רקע... יש לך את הרקע?

OTTTTTTT שירה אני בהלםםםםםםםםםםםםםם

סורי שאני שמה את זה פה אבל אני חייבתתתתתתתתתתתתתתתתתת *הפלא' בלי בטרייה האייסי והפורום הרישמי של ווסטלייף לא עובדים בו זמנית חחח ואני בטלפון ושאני יסיים יש לי מבחן ללמוד אליו אז אממממ... אתם מבינים נכון??? חיחי thanx לאב יה* אז אחותי כזה עושה לי: המתמודדים של האודישן הגדול רושמים בפורום שלהם *BTW מדברים על האודישן הגדול... אור מאיר מלךךךךךךך!!! 9!!!!! תצביעו 9!!! אנשים תצביעו 9!!!!!!!* ואני כזה: רציניייייי??? *נכנסת לראות* אז מצאתי שמה כזה: יניב וארזזז לא עניתם לי לשאלה...... ארז מאיפה החולצה התכלת??? ואז ארז *אחד המתמודדים.. חמוד אבל מעצבן לאללה.. עף אתמול.. אור נשאררררר ייאייייייייייייייי* ענה לה: הוצאה לפועל בדיזינגוף סנטר ואני כזה הייתי איזה 2 דקות ככה:
ואז אחותי כזה: מה את המומה ככה? ואני כזה: את זוכרת את הגופייה הלבנה שמריחה רע *יאקקקקקקק יש לה ריח של פלסטיק מגעיל כזה* שקניתי לתחפושת לפורים ב7 שקל?? והיא כזה:
אמאלהההההההההההההההההההה אני על הריצפהההההההההההההההה!!!!!! זה שבריאן צריך מישי כמוני שתלביש אותו זה ידוע אבל אנשים מופיעים עם החולצות משם בטלויזיה?????
מה קרה לימים הטובים ששופינג היה קסטרו רנואר וno name בלבד?? חחחחחחחחחחחח וואי זה היה מצחיקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקק גם זיינתי לאחותי ת'שכל על איך נראית החנות *can u belive it??? היא לא יודעת על איזה חנות דיברתי חחחחחחחחחח* ועל התמונות של בריי חיחיחי ובגלל זה היא הפסידה איזה חצי שעה מהמורדים חיחיחי יייאייייייייייייי GO MEEEEEEEEEEEEE חיחיחיחי כנסי לקישוררררר את נקרעתתתתתתתתתתת ובסוף ההיא שכתבה ת'שאלה ענתה לו: חחחח תודה! אני רצה לקנות!! http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=922&msgid=28042869 פחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח BTW לכל מי שקרא ת'הודעה עד לכאן ולא מבין על מה אני מדברת ולמה זה מצחיק... בדיחה פרטית
סתם בזבזתם לכם ת'זמן חיחי
לאב יהההההההה

../images/Emo103.gif../images/Emo185.gifפחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח את רואה את לא המוששלת היחידה שקונה שם!!!! פחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

יאפפפפפפפפפפפפ

חבורת המשפלים רולזזזזזזזזזזזז אני בריאן וארז ויניב מהאודישן הגדול חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח *מעניין עם גם של אור משם... מושלםםםםםםםםםםםםםם חיחי הלוואיייייייייי *אני אמרתי הלוואי?? *המומה מעצמי חחחחח*** *עדיין לא מאמינה שבריאן אשכרה היה שם* יאקקקקקקק הסמרטוט שהוא החזיק והם עוד קוראים לזה ג'ינס! can u belive it כאילו יש במרחק 2 צעדים את קסטרו תל אביבבבבבב!!!!! שזה דפניטלי ה-חנותתתתתתתת!!! מה נסגר אנשים??? חחחחחחחחח ואני מוכנה לשים כסף שהילדה ששאלה אותם מאיפה החולצה ואמרה שהיא רצה לקנות בחיים שלה לא הייתה בסנטר ואין לה מושג מה המחירים ומה האיכות של הבגדים בהוצאה לפועל פחחחחחחחחחחחחחחח לפחות השירות חביב... ויתרו לנו על כמה שקלים חיחי ייאיייייי

NoWords

New member
יש לי עוד פיתרון

מסריםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם

שירהההההההההה

זה הבנק פועלים פה אצלנו??? נכון זה דומה?????? איפה שתמי גרה בפעם מול הסופר

וג'יללללללללללללללללללל

מושלמתתתתתתתתתתתתתתתת וגם החולצה מושלמתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת דקה אני ימצא ת'תמונה עם המעיל הלבן

*עדיין מחפשת ת'תמונה עם המעיל הלבן*

קבלי בינתיים ג'ני בונד הקרץ אוכלת ג'וקיםםםםם יאקקקקקקקקקקקקקקקקקקקק

למעלה