סקרנות

stac

New member
אלדד, אבל....

למשל אני זוכר את היום שבו הורדתי את ההגנה ממירק, אין לך מושג איך הרגשתי, חשבתי כבר שאני קוין מטניק שתיים, היה לי כח בידיים :), זה טוב. אחרי זה עבר לי כשנמאס לי והתחלתי להתעניין בבנות אבל עדיין כולם עבורים את השלב של הנדסה לאחור על מנת להבין יותר טוב איך פועל הכל מתחת. אני דיי בטוח שאם אחד כזה יתחיל להתעניין בנושא יעשה המון שגיאות ושטויות אבל בסוף הוא יבין שזאת לא הדרך ורק הקוד הפתוח ינצח בסוף!!!!!!

אלדד28

New member
אז ככה,

הקוד הפתוח כבודו במקומו מונח. תיאוריות על פריצות כבודן במקומן מונח. אבל הפורום הזה הוא פורום ציבורי ושומר חוק, וכמו שאף אחד לא מפרסם פה TROJAN-ים כדי להשביע את סקרנותם של הקוראים, ככה אנשים לא אמורים לקבל מענה בקשר לפריצה בלתי חוקית לתוכנות.

roterl

New member
אין כל מניעה חוקית לפרסם מידע

על disassembly ו \ או על לבצע שינויים בקבצים (לפחות כל עוד לא מדובר במשהו ספציפי). בסה"כ זה כלי תיכנותי חשוב בפני עצמו גם למטרות שאינן Cracks. בכל מקרה, אם אתה רוצה ללמוד איך לבצע זאת אני מציע לך לכתוב תוכנית עם איזה שהוא "מנגנון הגנה" פשוט, ולשחק עם זה. אז זה יהיה גם חוקי, וגם - בגלל שאתה יודע מה צריך להיות השינוי - קל יותר ללמוד איך לבצע שינויים. אתה יכול גם להעזר בחבר שיכתוב לך תוכנית (כדי שלא תדע את מנגנון ההגנה שלה) אחרי שתילמד טוב אסמבלי ואיך מבצעים הינדוס לאחר (שנמע מוזר העברית...
) תוכל למצוא ברשת מידע נוסף.

voguemaster

New member
אין מניעה חוקית

אנחנו לא מדברים ספציפית על פריצה של תוכנות פרטניות עם רשיונות שאוסרים את זה. אנחנו דנים בטכניקות ומתודולוגיות. מעבר לכך, אם ממש עולה הצורך אפשר לדסקס על crackme. תוכנות חופשיות שמטרתן היא ללמוד לבצע בדיוק את הדברים האלה. היות ואין מניעה חוקית ע"י כותב התוכנה אין מניעה חוקית, נקודה.

DPunisher

New member
בן אדם חף מפשע עד שלא הוכח אחרת

ואני מאמין שהוא רוצה להבין דברים. אם הוא חכם הוא לא יקח סיכון ויפרוץ תוכנות.

RoMCk

New member
...

קודם כל תשיג דיסאסמבלר תהפוך את קובץ ה-EXE בדיסאסמבלר ותצטרך לעקוב אחר הפקודות שם עד שתיתקל ברצף פקודות (זה משתנה וגם לא זכור לי בדיוק איך) שמצביע על בדיקה \קריאה לדיסק בשביל זה אתה צריך לדעת אסמבלר ברמה גבוהה יחסית. בנוסף השיטה טובה רק למשחקים מסוימים שלא תלויים בקבצים שנשארו בדיסק ומופעלים בזמן הרצת המשחק . לכן ניתן להיכנס למשחק לפני שמתחיליחם לפעול עליו לשחק בו קצת עם הדיסק ולראות אם הוא קורא לדיסק ואם יש חשיבה של הדיסק בזמן המשחק. דבר שלישי זה אל תבזבז את הזמן שלך ללמוד את זה כי היום ישנן הגנות הרבה יותר מסובכות תלמד רק אסמבלר . אם ישנם אילו טעויות סלחולי כי לא ממש נגעתי בזה בעצמי יש לי רק יד ע באסמבלר ומושג בסיסי בכיצד אמורים לנטרל את ההגנה (חלקו ממאמרים) . אני לא ממליץ לאף אחד לנסות לעשות את זה אלא אם הוא בטוח במאה אחוזים שמה שהוא עושה לעומת זאת הייתי ממליץ לכם להיכנס ל... astalavista.com לחפש קראק ולעשות את החיים קלים יותר אם תקרא את ההודעה הזאתי חכו לעוד תגובה כי אני מחפש אתר ישן שהיה לי שבו היה כל המידע על דברים מסוג כאלה.

voguemaster

New member
המממ

כדי להתחיל ולהגיע לרמה שבה אפשר לבצע reverse code engineering ברמה גבוהה על הגנות חדשניות (בעע.. אין הרבה הבדל גם ככה) צריך להתחיל מהבסיס, כמו בכל דבר אחר. חוץ מזה שאין רמות יותר מדי גבוהות של תחכום בהגנות החזקות של ימינו. יש בעיקר מכשולים וטריקים.

למעלה