איך המתכנתים (האקרים שחורים) מכינים קראקים? לא שאני הולך להכין דבר כזה חלילה אבל מתוך סקרנות רציתי לדעתאיך הם מקשרים את זה לתוכנה ובונים את הקראק? תודה
מעבירים את קובץ-ההרצה בתוכנה שנקראת דיסאסמבלר, אשר מתרגמת את הקובץ לשפת אסמבלי. בודקים בקוד המתקבל איפה ממוקם מנגנון ההגנה, ומשנים את הקוד שלו כך שיפסיק להגן.
הרישיונות שבאים עם רוב סוגי התוכנה הקניינית מונעים מכל סוג של משתמש לעשות Reverse-engineering (ובכלל זה Disassembling) לתוכנה. הסיבה שאמרתי לך על כת היא שהכלי עצמו הוא חוקי לחלוטין. השימוש שאתה עושה בו - על אחריותך.
זה כותבים תוכנה שמוצאת את החלק בתוכנה שאחראי על ההגנה, ומשנה אותו. לעיתים השינויים כוללים גם התעסקות בREGISTRY וכו'. זה לא קל למצוא מה למחוק - בפעם היחידה שניסיתי לפרוץ משחק (את KARATEKA), גרמתי לו לא לעבוד בכלל, גם אם נותנים לו דיסקט מקורי
תודה רבה אז בעיקרון מה שאני עושה אני משנה את הקוד (מוחק או משנה את מערכת ההגנה לפי התנאים) והנה תוכנה פרוצה.... ושאלה אחרונה אני לומד עכשיו C...אז אותה שאלה רק הפעם מתי שבונים את התוכנית איך נותנים לC פקודה לעשות את מה שצריך בתוכנה?(שאני מנסה לפרוץ) תודה רבה לכולם!