סקרנות...

odo13z

New member
סקרנות...../images/Emo66.gif

הייתי סקרן. גם את. קבענו. צחקתי. היססת... חיבבתי. התאהבת... הייתי חצוי. חדרת לליבי... התאהבתי. פתי שכמותי... איני יכול בלעדייך אייך..אהובתי ?

"הציץ ונפגע" ../images/Emo23.gif

מבלי שידע הוא פשוט "הציץ ונפגע" מבלי לתכנן מבלי להתכונן בלי כוונה ומבלי שידע החץ ב
פגע משום מקום פתאום זה צץ ובא הרגש הזה בתוך ה
שלך "הציץ ונפגע" וה
החסיר פעימה.

odo13z

New member
תסריט תיאורטי....../images/Emo66.gif

וכל זה כמובן רק תיאוריה. מצב רוח כזה... של אופוריה. רק מצב תיאורטי, שנישמע ...האמת, די פאטתי. יכולים להיות עוד מיליון המשכים. למשל...נפגשנו, היבטת אלי בעצב הרהרת בכאב... רחוק ממה שהיה בראשי למה אני פה בעצם... ביקשת סליחה אמרת ... צריכה להגיע דחוף... מקרה חירום שם קרה.... נותרתי עוד רבע שעה עם לב ריק וקפה הפוך חזרתי הביתה...עייף...שפוך.

b a b y s

New member
סקרנות

זה התחיל במילים כתובות, וירטואלי, רשת... מקלידה במהירות מילים על גבי המקלדת, לא לפספס תשובה, לא לפספס שאלה... הסקרנות משכה אותי הלאה לשלב ב', התקשרת אליי וקולך הפנט אותי, נשא אותי למחוזות שונים על גלי הפנטזיה.. ואז, הסקרנות, הסקרנות הארורה הובילה לשלב ג', נפגשנו... אני זוכרת שהתרגשתי כל כך, איחרתי... סלחת.. יום שישי בערב, פאב מגניב, מוזיקה, ואתה כל מה שקיוויתי ויותר... עם הזמן התאהבתי.. אתה לא, הלב שלי נשבר, אוספת את הרסיסים לאט לאט, בונה את ליבי מחדש.. והכל בגללך, סקרנות ארורה...

למעלה