סקרים רבותי, סקרים.

היי נוני,

נתחיל בכמה דקדוקי עניות: אלו לא בולים, אלו לא שבלים, אבל הם מאוד חמודים. בעיקר הגראס של מתכננת הנופים. לכל גליון בולים יש שוליים מכל הכיוונים (אחרת איך יהיו שיניים?), ועליהם מודפסים הפרטים הטכניים: מספרי גלופה, התאמות הצבעים וכו'. השובל הוא השוליים התחתונים, המשמשים להעברת אינפורמציה נוספת המתאימה לתוכן הבול. במקרה הזה מדובר כמובן בפתקיות, שהמכנה המשותף היחיד שלהן עם בולים הוא החירור. על השוליים הדפיסו אינפורמציה נוספת, כי פרסום הוא פרסום. מכל מקום, דרך יפה ומקורית להכין כרטיסי ביקור - שונה מהמגנטים המקובלים. עכשיו כשראיתי במה מדובר, אני מבין שאין להם מקום אצלי בערימות, והם ילכו אצלי לאיבוד בין הרבה אחרים. חבל, אולי יהיה מי שיתעניין בהם יותר ממני. תודה על התמונה. האם את יודעת איפה אפשר להזמין כאלו? הייתי מזמין בולים "אישיים" שלי, לשימוש על הדואר שאני מוציא. יכול להיות גימיק נחמד ומקורי.

nuny10

New member
תיקון קל , זה לא גראס, אלא נורית,

אחת מיני חמש המודפסות על הפתק. אני יודעת איך אפשר להזמין. כל הדפסת גיליון היא של 1000 יחידות, ומחיר הפתקית משתנה בהתאם לגודלה ומספר השוליים. אני מכירה אישית את המבצעת , היא במקרה אחותי. וכך גם הגעתי לזה. אני חושבת שהיא עיצבה כמה בולים גם לדואר הגרמני , האמיתי, לא פתקיות.

תמיר1991

New member
בולים לגרמניה?

הבולים הגרמניים מאז האיחוד הם יפהפיים ואיכותיים! שתנסה להגיש מכרז אצלנו
תמיר.

nuny10

New member
תמיר, אתה צודק. לאחר הסבר מפורט

ביותר של אבא של נועם, לבור ועם הארץ שאני בבולים, הבנתי שצריך להפסיק לקרוא לדברים האלה בולים, ולקרוא להם פתקיות. בקשר לבולים לדואר הגרמני, אחותי מתגוררת שם, והינה מעצבת גרפית, ופרסום, ומכאן הקשר לדואר שם. אבדוק איתה אם היא יכולה לשלוח לי את הבולים הללו, ואנסה להעלות אותם כאן בפורום, לטובת אוהבי הבולים ובכלל.

תמיר1991

New member
מעניין מאוד!

היא פשוט יכולה לשלוח לך פרטים על הבולים, ואני אחפש אותם באחד הקטלוגים המקוונים ואעלה לכאן. ובורה מעם הארץ בבולים את לא, ואחרי כמה חודשים בפורום גם תהיי ידענית בבולים, ואולי גם אספנית
תמיר.

powo

New member
תמיר תודה תודה תודה

תמיר זאת כמות מסחרית.איימי וגם אני אין לנו שום מושג איך להתחיל ולסדר אוסף. ממה ששלחת.איימי מסרה לי למסור לך נשיקה וחיבוק. ובמקרה ויש לך איזה רעיון מאיפה להתחיל??? אז בשמחה.

תמיר1991

New member
../images/Emo13.gif

כמות די גדולה, ואני ממליץ שבינתיים תאסוף את "כל העולם", תלמד קצת על בולים, ולבסוף תתמחה במשהו ספציפי. אני ממליץ שתקנו אלבום או שניים באופיס דיפו או בחנות בולים, תקציבו דף לכל מדינה או לכל נושא שאיימי תבחר, ותתחילו בעבודה. מצטער שבילגנתי הכל - זה היה חצי-מבולגן, והאלבומים היו חלודים לגמרי, אז העדפתי לרוקן ולזרוק שניים מהם (השאר: 2 אצלי, אחד אצל ניסים, 2 אצל איציק ושניים - זה ועוד אחד, אצלך), שבאמת היו במצב אנוש. אשמח לסייע גם בהמשך, ותמסור לאיימי שזה לא הסוף, ואסייע כל עוד רק אוכל
יום נעים! תמיר.

powo

New member
רעיון נחמד

נתחיל להתגלגל.ונראה איך ילך.ושוב תודה

nuny10

New member
אני באמת משתמשת ב"בול" ככרטיס

ביקור. גם מדביקה על מכתבים שאני שולחת, או הצעות מחיר לתכנון וכו'. זה די תופס את העין, כי זה עדיין לא נפוץ. אני בטעות קראתי לזה בול, ותוקנתי בגדול! אני חושבת שהצלחתי להשיג לך פאז חתול. ובקשר לחתולים: האם את אוספת כל מה שקשור לחתולים? מכל חומר, גודל וכו' אשמח לפירוט , כי בביתי הקט בטוח יש משהו שקשור לחתולים. מלבד החתולה האמיתית שלה קוראים ללה (מהטאלאטביז). חתולת רחוב אפורה שאימצנו (או יותר נכון אומצנו על ידה), פראית אבל היא כבר בת בית. בערך...

למעלה