סקרים, סקרים, סקרים....

CANDY MAN

New member
סקרים, סקרים, סקרים....

היום בסקר האחרון שנעשה ע"י דוקטור מינה צמח וידיעות אחרונות: הליכוד בולם את הירידה שלו ואפילו עולה ל-32 מנדטים! לעומת זאת העבודה יורדת חזרה ל-20 ושינוי לוקחת את המנדטים היורדים של הליכוד ושל העבודה ועומדת רשמית על 17 מנדטים! בעזרת הכוח שלנו ובעזרת היושר שלנו ובעזרת הדרך הנכונה שלנו נעבור את העבודה וניהיה המפלגה השניה הכי גדולה בכנסת! יש עתיד למדינה! יש שינוי בממשלה! יש סיכוי לעתיד טוב יותר!

CANDY MAN

New member
ועל זה אני יכול רק לומר לך ש...

אנשים לא אוהבים להאמין למה שהם מסרבים לראות! ברור שחלק גדול מתנגד לסקרים, מפני שהם נוטים לרעתו! מפני שכל אלו שרואים שהעבודה בשפל לא מבינים את זה ולא מבינים למה ולכן הם לא רוצים להאמין למה שהם רואים... ראית פעם אחד שעומד להפסיד לפי הסקרים שאמר שהוא מאמין בסקרים? אתה ראית בעצמך כיצד הסקרים ניבעו כמעט במדוייק את הפער שבו יפסיד נתניהו... וכך גם הפערים שבהם יפסידו רמון ופואד... אני יודע שלא נעים לך לראות את האמת אבל זאת המציאות!!! הסקרים נענים ע"י אנשים והם נעשים בהגינות ע"י התקשורת שאם כבר הייתה רוצה לרמות אז הייתה עושה זאת לטובת השמאל כי הרי התקשורת שמאלנית! תקבל את הסקרים כמו שהם! אתה יכול לנסות לשנות אותם אבל לא להכחיש אותם!

EverMan

New member
הם מסרבים להאמין כי הסקרים

מגמתיים ומשפיעים יותר על הדעת קהל. הליכוד מעדיף להראות עליה בסקרים מאשר דרך. כנ"ל שינוי.

CANDY MAN

New member
ואיך שינוי הגיעה ל-17 מנדטים?

כי לפיד יפה? כי יש לו קול סקסי? למה העבודה התרסקו בסקרים? כי מצנע מכוער? כי אין לו קול של זמיר? בחייך... העם לא עד כדי כך טיפש כמו שאתה עושה ממנו... העם רואה בדיוק מה קרה פה במשך שנתיים ואם הוא ממשיך לבחור בשרון אז כנראה שלדעתו שרון עשה את הכי טוב שאפשר כדי שהמדינה לא תתרסק לגמרי בגלל גורמים שלא תלויים בנו (ערפאת והמחבלים שלו לדוגמא) דוגמא נוספת היא שינוי... בימים שבהם המצב הכלכלי קשה, יש יותר ויותר ימי מילואים ומאות אלפי ילדים רעבים.... תומכי שינוי רואים איך החרדים הורסים את המדינה ואיך הדרך של הליכוד ושל העבודה לא מובילה לשום מקום. שוב, אתה יכול להמשיך לטעון שהסקרים משפיעים ומביאים למפלגה עוד 2-3 מנדטים אבל לא משלשים!!! את הכוח שלה! אתה חייב להודות שמדובר פה כבר בדעת קהל ולא בהשפעה של מישהו... מצד שני תראה איך העבודה יורדת ומתרסקת למרות כל הפירסומים השקריים של העבודה.... כנראה שהעם יודע להבדיל בין טוב לרע בכל זאת.

EverMan

New member
לא , כי העם מעדיף לא לבחור דרך.

ואת זה מאפשרים לו שרון ולפיד. שינוי התחזקה רק על סמך זה שהיא התחזקה. שום סיבה אחרת. "אני חזקה - אז אני אהיה מפלגה שלישית בגודלה" "אני חזקה - אז אני אלחם בחרדים" זה כל התיק שלה. אני גדולה - תראו סקרים - לכן תצביעו לי ותקבלו מה שאתם רוצים. על העבודה זה משפיע מינורית , על הליכוד זה משפיע המון. תראה איך שינוי גדלה על חשבון הליכוד אז הליכוד לא ירד במנדט אחד אלא שניים. למה ? כי מצביעי ש"ס ראו ששינוי מתחזקת חזרו הביתה. המפד"לניקים ראו שהליכוד חזק אז חזרו הביתה. וכו´. תבין , הסקרים משמשים כקלף מיקוח ולא כקלף מציאות.

CANDY MAN

New member
יופי, אז עכשיו העבודה גונבת ממרצ?

מה זה ברחו? מי שמצביע למפלגה מסויימת סימן שהוא רוצה בה... ותאמין לי שמצביעי ש"ס הזומבים לא יזוזו ממנה עד לליכוד... וכך להפך... וכך גם למפד"ל... מפני שכולם הם גוש אחד וזה לא משנה כל כך אם לליכוד יש עוד מנדט או פחות מפני שהימין ביחד הוא מאוחד... תראה איך אתה מזלזל באינטלגנציה של העם שלך. נראה לך שאנשים בוחרים מפלגה כי מסויימת כדי שהיא תיהיה גדולה? ואם זה ככה אז כנראה מי שמטומטם זה השמאל שרובו ברח מהעבודה לשינוי ולא העמח´ה של הימין... הליכוד ירד אבל שינוי לא לקחה לו את הקולות.... מי שלקח את הקולות זאת העבודה, ואז האנשים הבינו שהעבודה שקרנית ומושחטת בדיוק כמו הליכוד ואז הם עברו לשינוי... האם זה פסול להצביע למפלגה ישרה? האם באי של שקרנים זה רע למצוא מפלגה עם דרך ועם מטרה? שינוי היא התשובה שלנו להכל!

EverMan

New member
ממש לא.

אנשים היום לא מצביעים למפלגה כי הם רוצים אותה. אלא בגלל סטריאוטיפ או בגלל סקרים או בגלל הרעש בתקשורת. לא בגלל הדרך. הליכוד ירד ומי שלקח את הקולות היו שינוי דר"א. כי העם לא רוצה להצביע לעבודה בגלל הסטריאוטיפ שלה.

CANDY MAN

New member
עשית סלט אחד גדול...

בוא נתחיל מהתחלה... לעבודה היו 26 מנדטים ולליכוד 19... שינוי רק עם 6. עם הסקרים הראשונים הליכוד קפץ ל-38 והעבודה ל-19 ושינוי ל-12-11 שעברו ללא ספק מהעבודה מפני שלשינוי יצא שם של מרכז- שמאל. כלומר בינתיים, הליכוד לקח קולות מש"ס ושאר מפלגות הימין בעוד ששינוי לקחה את כל הקולות של העבודה! (כל ה-7) עכשיו אחרי כל השחיתויות והבולשיט הליכוד ירד ל-32-31 העבודה על 20 ושינוי על 17... מצד שני הימין של ש"ס והמפד"ל והאיחוד הלאומי התגברו... כלומר הקולות של הליכוד... אבל מאיפה באו עוד 5 מנדטים לשינוי? כנראה שחלק קטן מהימין וחלק גדול זה ממרצ שירדה במנדט וכל מיני מפלגות קטנות... בקיצור, שינוי לקחו הכל מהשמאל מפני ששינוי היא מפלגת מרכז והעם איבד את האמון בשמאל אחרי הבגידה שלו... בנוסף השמאל אימפוטנט, ישב בממשלה והתנהג כמו זונה פוליטית של הליכוד, רק דיבר וצרח ואז שיתקרבו הבחירות פתאום כולם נזכרו שפואד ילד רע... כמובן שעד אז היה לכולם חם בכסא והם שמחו להיות חלק "מהכיבוש" האכזרי של ישראל... אתם צבועים ובגלל זה התרסקתם!

EverMan

New member
העם טיפש ולכן ירדנו זה כל מה שאפשר

להגיד. העם הטיפש הזה מזוכיסט. אלמלא כן - הוא היה בוחר דרך ולא גדר.

CANDY MAN

New member
העם טיפש? חה חה חה...

זה החברים שלך חבוב!!! זה הרוב מהשמאל שעבר לשינוי וחיזק אותה כל כך!!! אז השמאל "טיפש" אהה ענבר? כמה כיף זה לראות אותך אומר את זה גם אם לא במפורשות... אחרי הכל נהנת תמיד לקרוא לנו אנשי הימין אנשים אלימים וטיפשים ושאר פניני החוכמה שלך... עכשיו הכל חוזר אלייך כמו בומרנג! העם מזוכיסט? אתה זה שבוחר לראשות הממשלה שלך אדם שאין לו מושג בביטחון או בענייני מדינה, אדם ללא שום נסיון שאפילו חבריו למפלגה אמרו את זה ללא סוף... אדם שאין לו ידידים וכולם רואים בו איזה כלבלב נחמד ולא מזיק... זה הדבר האחרון שאנחנו צריכים, שאירגוני הטרור יראו את מי בחרנו לראשות הממשלה וזה ייתן להם מוטיבציה להמשיך כי "יש להם סיכוי" עם אחד כמו מצנע... בזמן כל כך חשוב לא עושים ניסויים! או שבוחרים את הליכוד עם שרון שימשיך לתת לנו ביטחון אבל לא פיתרון או שבוחרים את שינוי שהיא באמצע, ממש כמו שהם אומרים! בין הקיצוניות של הימין לתבוסתנות של השמאל! פשוט מושלם! שינוי זאת התשובה של כולנו!

EverMan

New member
בדיוק ...

שינוי זה התשובה להכל ... ממש ... יש לה ממש פתרון למשהו והיא ממש מקיימת פתרון למשהו ... AS IF. והעם טיפש - זה שהוא טיפש לא סותר את זה שהוא חבר שלי. ולא , השמאל לא שינה דעותיו ועבר לשינוי. אלא פשוט הוא מעדיף שלא לקחת דעה. לא אמרתי שהשמאל טיפש. אמרתי שכולםםםםםםםםםםםם טיפשים. בעיקר מצביעי הליכוד. אבל כולםםםםםםםםםםםםם.

CANDY MAN

New member
תפסיק כבר עם השטויות שלך...

מה רצית שהם יעשו עם 6 מנדטים? יכבשו את האוורסט? יביאו שלום? מה בדיוק? הרי העבודה עם 26 מנדטים לא עשתה כלום חוץ מאשר לשבת בשקט בתוך הממשלה של שרון!!! מה עשיתם? הפסקתם את הכיבוש שאתם נגדו? נלחמתם בטרור שאתם נגדו? הבאתם ביטחון מיוחד? הכל עשה שרון, כשאתם יושבים בשקט ומחממים את הכסא שלכם עד לבחירות... העם לא טיפש, העם יותר חכם ממך, העם מבין שכשלא הולך אז מחליפים דרך, שינוי זאת הדרך החלופית.. למה שהוא יבחר בכם? הרי זה לא שהייתם מנותקים ממה שקורה, אתם ישבתם באותה ממשלה כושלת... לכן העם מעדיף אם כבר אז כבר לתת את המושכות למפלגה הוא מאמין בה כמו הליכוד. השמאל הפך למרכז מפני שהשמאל שלך הוא קיצוני ודמיוני... לחשוב שאם הם לא יסכימו להשלים אז ניפרד מהם חד צדדית זאת מחשבה של ילד בן 7... לחשוב שגדר תעזור לכולנו כי היא ממש מגניבה זה כר מחשבה של ילד בן 8... כל גורמי הביטחון אומרים שגדר תעזור לנו למנוע כניסה של מחבלים אבל היפרדות? להקים להם מדינה ששורץ בה טרור? ללא פיקוח של אף אחד? מה אתם מטורפים??? אני רואה שאתה נהנה להתנשא, הליכוד טיפש טיפש אבל ב-29 לינואר הטיפשים יצחקו עלייך כאשר תיהיה עם המכנסיים למטה... ואני מתכוון הרבה למטה! אפילו מתחת לשינוי! חכה ותראה!

EverMan

New member
שיצחקו על שהמדינה תיפול לתהום.

כי לשם הם גוררים אותנו. והיחיד שיהיה מתחת לשינוי ולטומי לפיד - זה הכבשה של אריק. מה הם יעשו עם 6 מנדטים ? יצביעו בהתאם לדרך שלהם. ולא ימציאו חודש לפני הבחירות את עצמם מחדש.

CANDY MAN

New member
המדינה לא תיפול לשום תהום...

תפסיק להפחיד ותפסיק עם הבולשיט... אתה מזכיר לי את תשדיר הבחירות של ברק לפני שנתיים עם המוזיקה המפחידה... הכבשה של אריק? מה?? מי ישב כמעט שנתיים עם אריק? מה? לא שומע... אני לפחות מקווה שברור לך שלמרות כל ההצהרות היפות של מצנע חסר הנסיון ("או אנחנו או שרון") אחרי שהוא יראה שהעם לא משתכנע ולעבודה יווספו אולי 1-2 מנדטים אז מצנע יישב עם שרון כמו גדול... ואם לא אז כנראה הוא גם חסר אחריות בנוסף לזה שהוא חסר נסיון. למה? כי הוא משאיר את המדינה בידי ימנים קיצונים כמו ליברמן וש"ס.

EverMan

New member
התשדיר לא צדק ?

הוא לא אמר שתהיה מלחמה פה ? הוא לא אמר שהכלכלה תקרוס ? הוא לא אמר שנגיע למצב שפל שלא היה שנים ? ולא , אין לנו שום אחריות לדאוג לשרון. אם הוא רוצה - שיעשה את השיקולים שלו. אנחנו לא יושבים איתו. הוא גרוע. נקודה.

CANDY MAN

New member
טוב שלא הגזמת בכלל...

בתשדיר המגוחך ההוא ראו ג´יפים צבאים ברחובות ריקים כאילו אנחנו באיזה מלחמת עולם שלישית... סה"כ בשנתיים האחרונות המדינה נעשתה יותר עצובה ויותר פגועה אבל אפילו לרגע לא נפסקו פה החיים! יכול להיות שזה טוב כי אסור לתת לטרור לנצח ויכול להיות שזה רע כי נכנסנו לאפטיות מסויימת אבל זה המצב... הכלכלה קרסה? היא לא בדיוק במצב הכי טוב אבל זה דיי צפוי שזה יקרה כאשר שנתיים אנחנו במצב חירום... מי ירצה להשקיע כאן שהוא לא יודע מה יקרה מחר בבוקר? ובהכל אשמים המחבלים וערפאת... וגם אנחנו קצת... שלא טיפלו בטרור שהוא עוד היה בחיתוליו... עכשיו שהוא גדל למימדים אנחנו סובלים ממנו... אבל גם אותו ננצח בסוף! אין לכם אחריות לדאוג לשרון אבל יש לכם אחריות לדאוג למדינה! אם באמת איכפת לכם אז תיכנסו ותשפיעו מבפנים (והפעם באמת, לא רק בשביל הכסא) ואז נצליח להגיע פה לאנשהו... כל הקטע זה למצוא את הדרך בין הימין לשמאל... דרך שהעם יהיה מוכן להתפשר עליה!

EverMan

New member
ברוב שניפחו את הדבר.

אך בסופו של דבר : כן , המצב של המדינה התדרדר בדיוק כמו שהתשדיר צפה. הסיבה שאנחנו עדיין במצב טרור - זה כי שרון מסרב לבנות גדר. הסיבה שאנחנו עדיין במצב טרור - כי שרון מסרב לפעול במישור המדיני ולעשות החלטות כואבות. הסיבה שאנחנו עדיין במצב טרור - זה חוסר יוזמה של ישראל תחת שרון. ובנוגע לכלכלה - סדר העדיפויות של שרון - שהולך בסדר הבא : חרדים , מתנחלים , חברי ליכוד. (לאו דווקא בסדר הזה) לא עומד על ראשי סדרי העדיפויות של העבודה. הוא מעדיף להזרים מיליארדים להתנחלויות - בעוד העבודה הציעה תקציב חילופי (שאני יכול להביא פה) , אך שרון בגלל הדרך שלו - בגלל שיש לו 200 אלף מצביעים ביש"ע , ובגלל שיש לו 2-5 מנדטים של דוסים , ובגלל שהוא חייב לצ´פר את החברי מרכז שלו - מעדיף להזרים כספים לשם ולא למשרד הרווחה למשל ! פעם שעברנו שנכנסו - האמנו שאנחנו נכנסים בשביל להשפיע. שרון חתם איתנו על הסכם הבנות - שכל המשרדים שלנו יהיו בעליי השפעה - נקבל את התקציבים לפרויקטים - שנוכל להשפיע במדיניות. להזכירך - בפועל היו לנו 5 שרים ? לימין/דוסים היו מעל 12. איזו החלטה יכולנו למנוע ? אפילו בקבינט היינו במיעוט. לא נכנסו בזמנו בשביל כיסא. לצערי שרון כנראה התיישב על ההסכם והוא נעלם שם איפשהו מאחור. נכון , צריך להתפשר. אבל אי אפשר ללכת רק על פשרות. צריך מישהו שיעשה פעולות. אדם שיגיד : צריך לצאת מהשטחים. צריך לקחת מהחרדים. צריך להוציא מההתנחלויות. צריך להשקיע בחינוך וברווחה ולא באליטות. וזה - שרון לא יעשה. ושום ממשלת אחדות לא תעשה. ממשלת אחדות נועדה אך ורק למטרה אחת. לתקופה בה לא עושים החלטות. בדיוק כמו יום כיפור שהמערך הזמין את בגין להצטרף לממשלה כי צריך ממשלה יציבה. בדיוק כמו בשל"ג. תקופה בה יש פשוט להילחם ולא לעשות דבר. הפעם זו מלחמת יש-ברירה. אפשר לסיים אותה מיידית. זה רק עניין של החלטה.

CANDY MAN

New member
יש דרך לסיים את הכל - אחדות חילונית

הליכוד העבודה ושינוי! התפשרות על העניין המדיני! התפשרות בעניין הכלכלי! התפשרות בעניין החברתי! רק ככה נוכל להגיע למצב שכולם מסכימים עם כולם וכאשר הכל יהיה טוב ביננו אפילו ערפאת ואפילו בן לאדן לא יוכלו לפגוע בנו! אחדות חילונית למדינה שפויה!

.המוסד

New member
אתה מתכוון

"כולנו נתפשר על מה שלא אכפת לי, ונפעל בעניין החשוב לי" ומה עם מיליון דתיים אדון קנדיהו?

למעלה