סקרון...

yardenbm

New member
עונה

קסטרו או זארה? זארה פוקס או h&o? פוקס נוניים או הוניגמן? נו ניים ביקיני/ חוטיני? בקיני שחור או לבן? שחור חצאית מיני או רגילה? מיני ג'ינס ישר או מתרחב? מתרחב סטרפלס או ספגטי? ספגטי שיער אסוף או פזור? פזור ליפגלוס או ליפסטיק? גלוס קו בעיניים- שחור או ירוק? שחור פלטפורמה או שטוח? שטוח כפכף או סנדל? כפכף בושם- מתוק או קליל? מתוק נעליים- להשקיע הרבה או מעט? הרבההה

../images/Emo9.gif...

קסטרו או זארה? קסטרו, אני לא מכירה את זארה יותר מדי אישית אישית. פוקס או h&o? אייג' אנג או נוניים או הוניגמן? נוניים ביקיני/ חוטיני? פחח ביקיני שחור או לבן? תלוי למי. אם זה לי אז שחור. חצאית מיני או רגילה? מיני ג'ינס ישר או מתרחב? מתרחב סטרפלס או ספגטי? ספגטי שיער אסוף או פזור? אסוף ליפגלוס או ליפסטיק? ליפגלוס קו בעיניים- שחור או ירוק? שחור פלטפורמה או שטוח? שטוח כפכף או סנדל? תלוי עד כמה הנעל יפה
בושם- מתוק או קליל? גם וגם נעליים- להשקיע הרבה או מעט? הרבה

me

קסטרו או זארה? זארה פוקס או h&o? פוקס נוניים או הוניגמן? NOT ביקיני/ חוטיני? חוטיני שחור או לבן? לבן חצאית מיני או רגילה? מיני ג'ינס ישר או מתרחב? ישר סטרפלס או ספגטי? NOT שיער אסוף או פזור? פזור ליפגלוס או ליפסטיק? NOT קו בעיניים- שחור או ירוק? NOT פלטפורמה או שטוח? פלטפורמה כפכף או סנדל? כפכף בושם- מתוק או קליל? מתוק נעליים- להשקיע הרבה או מעט? הרבה

M a m u s h k a

New member
גמני עונה..

קסטרו או זארה? אממ קסטרו פוקס או h&o? פוקס.. תמיד שנאתי תבגדשים שלהם אבל השנה היו להם כמה הצלחות נוניים או הוניגמן? אפחד ביקיני/ חוטיני? שניהם שחור או לבן? אממ צבעוני חצאית מיני או רגילה? מיני ג'ינס ישר או מתרחב? מתרחב סטרפלס או ספגטי?ספגטי שיער אסוף או פזור?פזור ליפגלוס או ליפסטיק?ליפסטיק קו בעיניים- שחור או ירוק? שחור פלטפורמה או שטוח?עקב כפכף או סנדל?אממ כפכף בושם- מתוק או קליל?קצת מתוק קצת קליל נעליים- להשקיע הרבה או מעט? נורמלי.. אין תקציב להשקיע כל נעל 500 שקל

סופה11

New member
בלופ.../images/Emo181.gif

קסטרו או זארה?
קסטרו פוקס או h&o?
פוקסס נוניים או הוניגמן?
הוניגמן ביקיני/ חוטיני?
ביקני שחור או לבן?
לבןן חצאית מיני או רגילה?
מיניי ג'ינס ישר או מתרחב?
ישר סטרפלס או ספגטי?
סטרפלז שיער אסוף או פזור?
אסןףף ליפגלוס או ליפסטיק?
ליפגלוס קו בעיניים- שחור או ירוק?
שחורר פלטפורמה או שטוח?
שטוח כפכף או סנדל?
כפכף בושם- מתוק או קליל?
קליל נעליים- להשקיע הרבה או מעט?
תלוי.

סקר אחרון להיום

איך להכריח את עצמי ללמוד? קסטרו או זארה? זארה פוקס או h&o? פוקס נוניים או הוניגמן? הוניגמן ביקיני/ חוטיני? ביקיני שחור או לבן? both, זה כמו אמא/אבא חצאית מיני או רגילה? לא טיפוס של חצאיות ג'ינס ישר או מתרחב? ישר,קצת מתרחב סטרפלס או ספגטי? תלוי על מי, עליי סטרפלס שיער אסוף או פזור? פזור, אבל שוב, תלוי במבנה פנים וסוג השיער ליפגלוס או ליפסטיק? טיפה גלוס, מעל כמה מריחות עדינות של ליפסטיק קו בעיניים- שחור או ירוק? שחור, חום כהה פלטפורמה או שטוח? שטוח כפכף או סנדל? כפכף בושם- מתוק או קליל? אם כבר חמוץ/מתוק או קליל/ כבד, בוחרת במתוק וקליל נעליים- להשקיע הרבה או מעט - כן, זה חשוב נעליים טובות. זהו, לילה טוב

עינתתתת

New member
אנייייי...

קסטרו או זארה? זארה. פוקס או h&o? פוקס נוניים או הוניגמן?נוניים ביקיני/ חוטיני? ביקיני שחור או לבן? לבן חצאית מיני או רגילה? אממ שתיהן סבבה, תלוי לאן... ג'ינס ישר או מתרחב? מתרחב סטרפלס או ספגטי? ספגטי שיער אסוף או פזור? פזור ליפגלוס או ליפסטיק? ליפגלוס קו בעיניים- שחור או ירוק? שחור פלטפורמה או שטוח? שטוח כפכף או סנדל? כפכף ליומיום וסנדל לערב ... בושם- מתוק או קליל? קליל נעליים- להשקיע הרבה או מעט? הרבה..

Jillian

New member
מאמאמאמא

קסטרו או זארה? זארה, לא סובלת את הדוגמניות של קסטרו פוקס או h&o? פוקס!, יש שם גופיות יפות, ו-H&O זה רק נירא יקר! וזה באמת יקר! נוניים או הוניגמן? לא מכירה ביקיני/ חוטיני? אממ בקיני ניראה לי שחור או לבן? אפשר ביחד זה נחמד חצאית מיני או רגילה? מיני, דה! ג'ינס ישר או מתרחב?תלוי סטרפלס או ספגטי? לא משנה שיער אסוף או פזור? תלוי למי, לי... אמממ תלוי גם :S ליפגלוס או ליפסטיק? אותו דבר קו בעיניים- שחור או ירוק? שחור פלטפורמה או שטוח? תלוי למי, אני לא מרשה לעצמי, אני גבוהה כפכף או סנדל? תלוי בושם- מתוק או קליל? לא יודעת נעליים- להשקיע הרבה או מעט? הרבה, אבל במחירים נורמלים

אני ..

קסטרו או זארה?זארה בלי שום ספק פוקס או h&o? פוקס נוניים או הוניגמן? הוניגמן ביקיני/ חוטיני?ביגיני שחור או לבן?שחור חצאית מיני או רגילה?מיני ג'ינס ישר או מתרחב?מתרחב סטרפלס או ספגטי?ספגטי שיער אסוף או פזור? אסוף ליפגלוס או ליפסטיק?ליפסטיק קו בעיניים- שחור או ירוק?ירוק פלטפורמה או שטוח?פלטפורמה למרות שאני רוב הזמן עלשטוח כפכף או סנדל?סנדל בושם- מתוק או קליל?מתוק אבל לא יותר מדי נעליים- להשקיע הרבה או מעט?מבחינה כספית?... 250 ככה אולי 300 אבל זה לנעליים ליציאה וכאלה...כן?

אני

לא קסטרו ולא זארה עדיף פוקס עדיף נוניים אבל לא אוהבת את שניהם והם בכלל לא דומים.. פאדיחות ללכת עם חוטיני.. שחור ולבן ברור שמיני.. ישר עם קיפול סטרפלס שיער פזור שונאת איפור פאקצי קו שחור בעיניים פלטפורמה כפכף נעליים- תלוי

טלזוהר

New member
../images/Emo41.gif עונה../images/Emo70.gifלמרות שאפחד לא יקרא.....

קסטרו או זארה? לא זה ולא זה
נוניים או הוניגמן? נוניים
ביקיני או חוטיני? ביקיני
שחור או לבן? שתייהם...תלוי באיזה מצב
חצאית מיני או רגילה? ממ...מיני
גי'נס רגיל או מתרחב? רגיל
סטרפלס או ספגטי? ספגטי
שיער אסוף או פזור? פזור- הוא מהמםםם
ליפגלוס או ליפסטיק? ליפגלוס עדין
קו בעיינים שחור או ירוק? ברוררררר ששחור חח
פלטפורמה או שטוח? שטוח...בדרך כלל
כפכף או סנדל? כפכףףף סנדל זה איככככס
בושם-מתוק או קליל? מזתומרת? שנייהם
נעליים להשקיע הרבה או מעט? ברוב הפעמים הרבה..

סקרים זה טוב ../images/Emo9.gif

קסטרו או זארה? לא אוהבת את שניהם.. אני מניחה שזארה, אם כבר. פוקס או h&o? לא זה ולא זה. נוניים או הוניגמן? נוניים יקר, הוניגמן זקן. מה עושים? ביקיני/ חוטיני? ביקיני. חוטיני נתקע בתחת. שחור או לבן? תלוי לאן, מה, מתי ואיפה. אבל בעיקרון שחור. חצאית מיני או רגילה? מיני, אבל לא מידי. ג'ינס ישר או מתרחב? מתרחב. סטרפלס או ספגטי? סבא. כי סטרפלס צריך כל הזמן להרים, וספגטי זה סתם.. לא אכפת לי ספגטי, אבל אני מעדיפה גופיות סבא בהרבה. שיער אסוף או פזור? אסוף. ליפגלוס או ליפסטיק? לא זה ולא זה, אבל אם חייבים אז ליפגלוס. קו בעיניים- שחור או ירוק? לא צריך. פלטפורמה או שטוח? שטוח. כפכף או סנדל? כפכפים. בושם- מתוק או קליל? קליל, תודה. נעליים- להשקיע הרבה או מעט? באמצע.. לא הייתי קונה נעליים ב500 ש"ח, אבל גם לא בשלושים, כי האיכות בהתאם...

ססליה

New member
ממ

קסטרו או זארה? זארה פוקס או h&o? פוקס נוניים או הוניגמן? הוניגמן ביקיני/ חוטיני? ביקיני שחור או לבן? שחור חצאית מיני או רגילה? רגילה ג'ינס ישר או מתרחב? מתרחב סטרפלס או ספגטי? אף אחד שיער אסוף או פזור? אסוף ליפגלוס או ליפסטיק? ליפגלוס קו בעיניים- שחור או ירוק? אף אחד פלטפורמה או שטוח? שטוח כפכף או סנדל? כפכף בושם- מתוק או קליל? קליל נעליים- להשקיע הרבה או מעט? הרבה

=]

זארה פוקס נוניים ביקיני& חוטיני לבן חצאית מיני מתרחב אבל לא יותר מידי.. ספגטי שיער אסוף & פזור ליפגלוס קו בעיניים- שחור שטוח כפכף בושם- מתוק נעליים- להשקיע הרבה

חחח קצת באיחור אבל לא הייתי אז

בא לי לענות קסטרו או זארה?קסטרו פוקס או h&o? פוקס נוניים או הוניגמן?הוניגמן ביקיני/ חוטיני?ביקיני שחור או לבן?שחור חצאית מיני או רגילה? ג'ינס ישר או מתרחב?מתרחב-תלוי איזה 3/4 ישר סטרפלס או ספגטי?סטרפלס שיער אסוף או פזור?פזור ליפגלוס או ליפסטיק?ליפגלוס קו בעיניים- שחור או ירוק?שחור פלטפורמה או שטוח?פלטפורמה כפכף או סנדל?כפכף בושם- מתוק או קליל?גם וגם נעליים- להשקיע הרבה או מעט?הרבההה

מההתחלה לא ייצא לי טוף

קסטרו או זארה?קסטרו פוקס או h&o? פוקס נוניים או הוניגמן?נוניים ביקיני/ חוטיני?ביקיני שחור או לבן?לבן חצאית מיני או רגילה?גם וגם תלוי לאיפה ג'ינס ישר או מתרחב?גם וגם נגיד 3/4 ישר סטרפלס או ספגטי?סטרפלס שיער אסוף או פזור?פזור ליפגלוס או ליפסטיק?ליפגלוס קו בעיניים- שחור או ירוק?שחור פלטפורמה או שטוח?פלטפורמה כפכף או סנדל?כפכף בושם- מתוק או קליל?גם וגם נעליים- להשקיע הרבה או מעט?הרבהה

../images/Emo62.gif../images/Emo41.gif עונה באיחור חחח

קסטרו או זארה? זארה פוקס או h&o? פוקס נוניים או הוניגמן? כלום ביקיני/ חוטיני? ביקיני שחור או לבן? שחור חצאית מיני או רגילה? מיני ג'ינס ישר או מתרחב? מתרחב סטרפלס או ספגטי? ספגטי שיער אסוף או פזור? פזור ליפגלוס או ליפסטיק? כלום קו בעיניים- שחור או ירוק? שחור פלטפורמה או שטוח? שטוח כפכף או סנדל? סנדל בושם- מתוק או קליל? קליל נעליים- להשקיע הרבה או מעט? הרבה

PennyLaneM

New member
...

קסטרו או זארה? זארה פוקס או h&o? נוניים או הוניגמן? ביקיני/ חוטיני? ביקני שחור או לבן? שחטר חצאית מיני או רגילה? מיני ג'ינס ישר או מתרחב? מתרחב סטרפלס או ספגטי? שניהם שיער אסוף או פזור? פזור ליפגלוס או ליפסטיק? ליפ קו בעיניים- שחור או ירוק? שחור. ירוק??? פלטפורמה או שטוח? שניהם כפכף או סנדל? שיהיה בושם- מתוק או קליל? מתוק נעליים- להשקיע הרבה או מעט? הרבה

../images/Emo13.gif

קסטרו או זארה?זארה!! פוקס או h&o?אף אחד מהם נוניים או הוניגמן?הוניגמן ביקיני/ חוטיני?ביקני שחור או לבן?לבן חצאית מיני או רגילה?שניהם ג'ינס ישר או מתרחב?ישר סטרפלס או ספגטי?סבא!! שיער אסוף או פזור?קשור ליפגלוס או ליפסטיק?לבלו אבל אם כבר אז ליפגלוס קו בעיניים- שחור או ירוק?שחור פלטפורמה או שטוח?שטוח כפכף או סנדל?כפכף בושם- מתוק או קליל?קליל נעליים- להשקיע הרבה או מעט?קשור

y a ® d e n

New member
MOI../images/Emo41.gif

קסטרו או זארה? זארה
פוקס או h&o? פוקס נוניים או הוניגמן? נוניים ביקיני/ חוטיני? בקיני שחור או לבן? לבן חצאית מיני או רגילה? גם וגם.. עלי רגילה
חחחח ג'ינס ישר או מתרחב? ישר סטרפלס או ספגטי? ספגטי שיער אסוף או פזור? תלוי למתי... שניהם יפים, וכמובן תלוי למי. ליפגלוס או ליפסטיק? ליפגלוס קו בעיניים- שחור או ירוק? לא זה ולא זה לטעמי.. חח אם כבר אז שחור פלטפורמה או שטוח? מעדיפה שטוח כפכף או סנדל? כפכףף בושם- מתוק או קליל? ממ שניהם נעליים- להשקיע הרבה או מעט? תלוי למה ותלוי איזה נעליים.

למעלה