סקרון...

yaelooly

New member
סקרון...

קסטרו או זארה? פוקס או h&o? נוניים או הוניגמן? ביקיני/ חוטיני? שחור או לבן? חצאית מיני או רגילה? ג'ינס ישר או מתרחב? סטרפלס או ספגטי? שיער אסוף או פזור? ליפגלוס או ליפסטיק? קו בעיניים- שחור או ירוק? פלטפורמה או שטוח? כפכף או סנדל? בושם- מתוק או קליל? נעליים- להשקיע הרבה או מעט?

../images/Emo55.gif

קסטרו או זארה? פוקס או h&o? נוניים או הוניגמן? ביקיני/ חוטיני? שחור או לבן? חצאית מיני או רגילה? ג'ינס ישר או מתרחב? סטרפלס או ספגטי? שיער אסוף או פזור? ליפגלוס או ליפסטיק? קו בעיניים- שחור או ירוק? פלטפורמה או שטוח? כפכף או סנדל? בושם- מתוק או קליל? נעליים- להשקיע הרבה או מעט?

d e v i l16

New member
../images/Emo20.gif

קסטרו או זארה? זארה פוקס או h&o? אייג' אנד אוו נוניים או הוניגמן? הוניגמן ביקיני/ חוטיני? גם וגם שחור או לבן?גם וגם חצאית מיני או רגילה? מיני או ברך ג'ינס ישר או מתרחב? מתרחב טיפה סטרפלס או ספגטי? גם וגם שיער אסוף או פזור? אסוף ליפגלוס או ליפסטיק? ליפסטיק קו בעיניים- שחור או ירוק? שחור פלטפורמה או שטוח? עקב גבוהה כפכף או סנדל? סנדל בושם- מתוק או קליל? קליל נעליים- להשקיע הרבה או מעט? תלוי בנעל

למרות שאני קצת עייפה מסקרים...:

קסטרו או זארה?אוהבת בעיקרון את שניהם, אבל מבחינת רמה לדעתי זארה שולטים, ולקסטרו יש עוד הרבה מה ללמוד מהם פוקס או h&o?פוקס. ב H&O אני קונה רק פעם ב, כי רוב הבגדים שלהם דווקא די יקרים, וקשה מצוא שם מציאות נוניים או הוניגמן?|סדגש"ללא ספק נו-ניים- אני חושבת שמעונה לעונה הם רק הולכים ומשתפרים ביקיני/ חוטיני?ביקיני שחור או לבן?גם וגם חצאית מיני או רגילה?כל החצאיות שלי הן 4\3 ו-8\7. למיני אני לא מתקרבת מפאת רגליים לבנבנות מדיי... ג'ינס ישר או מתרחב?מתרחב סטרפלס או ספגטי?ספגטי שיער אסוף או פזור?גם וגם. בד"כ ביומיום אני עם אסוף, וליציאות אני עם פזור ליפגלוס או ליפסטיק?ליפגלוס קו בעיניים- שחור או ירוק?שחור בעיקר, אבל לפעמים אני משתמשת גם בתכלת או ירוק מנצנץ פלטפורמה או שטוח?רוב הנעליים שלי עם פלטפורמה, אבל בעיקרון אני אוהבת את שני הסוגים כפכף או סנדל?סנדל בושם- מתוק או קליל?מתוק נעליים- להשקיע הרבה או מעט?מעט. אני אישית מוכנה להשקיע עד 200 ש"ח גג

v i k i D

New member
../images/Emo9.gif

קסטרו או זארה? זארה פוקס או h&o? פוקס נוניים או הוניגמן? נוניים ביקיני/ חוטיני? ביקיני שחור או לבן? לבן חצאית מיני או רגילה? מיני ג'ינס ישר או מתרחב? ישר סטרפלס או ספגטי? ספגטי שיער אסוף או פזור? פזור ליפגלוס או ליפסטיק? גלוס קו בעיניים- שחור או ירוק? שחור פלטפורמה או שטוח? שטוח כפכף או סנדל? כפכף בושם- מתוק או קליל? קליל נעליים- להשקיע הרבה או מעט? מעט

יחי הסקרים - הכי אוהבת! :)

קסטרו או זארה? שניהם, לגמרי...נוטה לכיוון קסטרו אולי יותר... פוקס או h&o? פוקס נוניים או הוניגמן? נו ניים ביקיני/ חוטיני? חוטיני, לא כבגד ים...כתחתון. שחור או לבן? שניהם, והרבה :) חצאית מיני או רגילה? תלוייייי, בשבילי - רגילה. ג'ינס ישר או מתרחב? מתרחב אבל לא פדלפון, בעדינות... סטרפלס או ספגטי? תלוי שיער אסוף או פזור? פזור ליפגלוס או ליפסטיק? גלוס קו בעיניים- שחור או ירוק? שחור פלטפורמה או שטוח? יותר יפה פלטפורמה כפכף או סנדל? תלוי מאוד בושם- מתוק או קליל? מתוק נעליים- להשקיע הרבה או מעט? להשקיע...

victoria777

New member
טופ

קסטרו או זארה?קסטרו פוקס או h&o? פוקס נוניים או הוניגמן?הוניגמן ביקיני/ חוטיני?בקיני שחור או לבן?שחור חצאית מיני או רגילה?מזה רגילה?ארוכה או 3/4? ג'ינס ישר או מתרחב?לפעמים זה ולפעמים זה סטרפלס או ספגטי?ספגטי שיער אסוף או פזור?כשחם אסוף.באביב פזור ליפגלוס או ליפסטיק?גלוס קו בעיניים- שחור או ירוק?אף אחד מהם פלטפורמה או שטוח?פלטפורמה בד"כ כפכף או סנדל?כפכף בושם- מתוק או קליל?קליל נעליים- להשקיע הרבה או מעט?תלוי באירוע

עונה

קסטרו או זארה? שניהם פוקס או h&o? פוקס נוניים או הוניגמן? הוניגמן ביקיני/ חוטיני? לא משנה לי שחור או לבן? שניהם חצאית מיני או רגילה? מיני ג'ינס ישר או מתרחב? מתרחב סטרפלס או ספגטי? סטרפלס שיער אסוף או פזור? המממ גם וגם ליפגלוס או ליפסטיק? אפאחד מהם:) קו בעיניים- שחור או ירוק? ירוק פלטפורמה או שטוח? פלטפורמה כפכף או סנדל? כפכף בושם- מתוק או קליל? מתוק נעליים- להשקיע הרבה או מעט? הרבה:)

n0fit

New member
אני אני אני ואני

קסטרו או זארה?מממ..קסטרו פוקס או h&o? פוקס נוניים או הוניגמן?נוניים ביקיני/ חוטיני?ביקיני שחור או לבן? שחור מיתלכלכך פחות חצאית מיני או רגילה?מיני ג'ינס ישר או מתרחב?מתרחב סטרפלס או ספגטי?ספגטי שיער אסוף או פזור?פזור ליפגלוס או ליפסטיק?גלוס קו בעיניים- שחור או ירוק?בלי קן עניים פלטפורמה או שטוח?ממממ לא יודעת כפכף או סנדל?כף כף בושם- מתוק או קליל?מתוק נעליים- להשקיע הרבה או מעט?מה שיפה לא יודעת

../images/Emo112.gif../images/Emo110.gif.......

קסטרו או זארה? קסטרו
פוקס או h&o? פוקס
נוניים או הוניגמן? הוניגמן
ביקיני/ חוטיני? ביקיני
שחור או לבן? לבן
חצאית מיני או רגילה? קצת מעל הברך
ג'ינס ישר או מתרחב? טיפה מתרחב
סטרפלס או ספגטי? ספגטי
שיער אסוף או פזור? אסוף
ליפגלוס או ליפסטיק? ליפגלוס
קו בעיניים- שחור או ירוק? שחור
פלטפורמה או שטוח? שטוח
כפכף או סנדל? כפכף
בושם- מתוק או קליל? קליל
נעליים- להשקיע הרבה או מעט? הרבה

LuNa MaJnUnA

New member
../images/Emo13.gif

קסטרו או זארה? זארה
פוקס או h&o? האחרון, ורק בגלל שהכל עדיף על פוקס
נוניים או הוניגמן? הוניגמן. ביקיני/ חוטיני? ביקיני. שחור או לבן? שחור
חצאית מיני או רגילה? רגילה ג'ינס ישר או מתרחב? מתרחב. סטרפלס או ספגטי? ספגטי
שיער אסוף או פזור? אסוף נוח אבל לא יפה עלי כך שזה יהיה פזור. ליפגלוס או ליפסטיק? ליפגלוס. קו בעיניים- שחור או ירוק? שחור פלטפורמה או שטוח? פלטפורמה. כפכף או סנדל? סנדל ברוב המקרים. בושם- מתוק או קליל? קליל. נעליים- להשקיע הרבה או מעט? תלוי בנעל, לרוב מעט.

SIVAN6C

New member
אני..

קסטרו או זארה?קסטרו פוקס או h&o?פוקס נוניים או הוניגמן?נוניים ביקיני/ חוטיני?ביקיני שחור או לבן?לבן חצאית מיני או רגילה?מיני ג'ינס ישר או מתרחב?מתרחב סטרפלס או ספגטי?סטרפלס שיער אסוף או פזור?פזור ליפגלוס או ליפסטיק?את האמת אף אחד ... קו בעיניים- שחור או ירוק?שחור, למרות שאני לא יכולה לשים בגלל שיש לי ענים קטנים ושחור מקטים את העין פלטפורמה או שטוח?פלטפורמה כפכף או סנדל?כפכף בושם- מתוק או קליל?קליל נעליים- להשקיע הרבה או מעט?מממ.. תלוי לפעמים צריך ולפעמים לא

אני../images/Emo13.gif

קסטרו או זארה? קאסטרו. פוקס או h&o? לא מכירה את H&O אז שיהיה פוקס. נוניים או הוניגמן? נוניים. ביקיני/ חוטיני? ביקיני. שחור או לבן? לבן. חצאית מיני או רגילה? לפעמים ככה לפעמים ככה. ג'ינס ישר או מתרחב? תלוי. סטרפלס או ספגטי? תלוי. שיער אסוף או פזור? פזור. ליפגלוס או ליפסטיק? ליפגלוס (לא שאני שמה אבל שיהיה
). קו בעיניים- שחור או ירוק?
זה מגעיל אותי ואני לא מבינה למה אנשים שמים. פלטפורמה או שטוח? שטוח. כפכף או סנדל? כפכף. בושם- מתוק או קליל? קליל. נעליים- להשקיע הרבה או מעט? תלוי בנעליים.

עונה לסקרון

קסטרו או זארה - זארה ברור פוקס או H&O - ללא ספק H&O אבל גם בפוקס לעיתים יש דברים חמודים נויים או הוניגמן - לא זה ולא זה ביקיני או חוטיני - חוטיני שחור או לבן - שחור חצאית מיני או רגילה - מיני ג'ינס ישר או מתרחב - רק ישר!! שונאת מתרחבים. סטרפלס או ספגטי - ספגטי שיער אסוף או פזור - גם וגם, ביום יום יותר פזור ולאירועים עושה תסרוקות אסופות מיוחדות. ליפגלוס או ליפסטיק - רק ליפגלוס קו בעינים - שחור או ירוק, פיכססה לא אוהבת עפרונות בעיניים. פלטפורמה או שטוח - עדיפות לשטוח, אבל גם פלט' נחמד כפכף או סנדל - גם וגם, ליום יום כפכפים ולאירועים סנדלים עם עקבים. בושם מתוק או קליל - יותר לכיוון מתוק חמוץ כזה נעליים להשקיע הרבה או מעט - להשקיע המון!!!

Prozaccc

New member
תשובות

קסטרו או זארה? זארה פוקס או h&o? פוי שונאת את שניהםםם נוניים או הוניגמן?נו ניים ביקיני/ חוטיני? בקיני שחור או לבן?שחור חצאית מיני או רגילה?מיני ג'ינס ישר או מתרחב? ישר סטרפלס או ספגטי? ספגטי שיער אסוף או פזור? פזור ליפגלוס או ליפסטיק? ליפ גלוס קו בעיניים- שחור או ירוק? אממ אני אוהבת יותר כחול או סגול פלטפורמה או שטוח? שטוח או עקב כפכף או סנדל? שניהם בושם- מתוק או קליל? קליל נעליים- להשקיע הרבה או מעט? להשקיע

M o n a L i s a

New member
עונה ../images/Emo9.gif

קסטרו או זארה? זארה פוקס או h&o? פוקס נוניים או הוניגמן? הוניגמן ביקיני/ חוטיני? ביקיני שחור או לבן? שחור חצאית מיני או רגילה? רגילה ג'ינס ישר או מתרחב? מתרחב סטרפלס או ספגטי? ספגטי שיער אסוף או פזור? אסוף ליפגלוס או ליפסטיק? ליפגלוס קו בעיניים- שחור או ירוק? שחור פלטפורמה או שטוח? פלטפורמה כפכף או סנדל? כפכף בושם- מתוק או קליל? קליל נעליים- להשקיע הרבה או מעט? הרבה...

M a M u S h A

New member
תשובות../images/Emo179.gif

קסטרו או זארה?
זארה רולז...הרבה יותר נורמלי לדעתי. פוקס או h&o?
שניהם... נוניים או הוניגמן?
אני לא מרבה לקנות בהוניגמן, פעם קניתי הרבה , עכשיו לא. ביקיני/ חוטיני?
היקיני... שחור או לבן?
לבן. חצאית מיני או רגילה?
גם וגם
ג'ינס ישר או מתרחב?
בטח שמתרחב. סטרפלס או ספגטי?
בעיקרון יותר יפה סטרפלס אבל בגלל שאני שטוחה זה לא מחזיק עלי טוב אז אני מעדיפה ספגטי.
שיער אסוף או פזור?
תלוי לאיפה ומתי. ליפגלוס או ליפסטיק?
ליפגלוס, לבי"ס..ליפסטיק\ליפגלוס עם צבע למסיבות וכו'. קו בעיניים- שחור או ירוק?
תלוי לאיזה עיינים, כמו שלעיינים חומות הרבה פעמים מתאים עיפרון חום מאשר שחור. פלטפורמה או שטוח?
פלטפורמה. כפכף או סנדל?
גם וגם. בושם- מתוק או קליל?
גם וגם(תלוי מתי..) נעליים- להשקיע הרבה או מעט?
לדעתי הרבה.כי הרגליים הם אלה שמחזיקות אותנו כל היום וצריך שהנעליים היו נוחות ובריאות רגל. שאלון נחמד..

אז ככה...

קסטרו או זארה? זארה פוקס או h&o? פוקס. ל-H&O יש דברים לזקנות. נוניים או הוניגמן? נוניים. הוניגמן הידרדרו נורא בשנים האחרונות. ביקיני/ חוטיני? ביקיני שחור או לבן? שחור. קלאסי ויפה. חצאית מיני או רגילה? מיני. ג'ינס ישר או מתרחב? מתרחב. סטרפלס או ספגטי? סטרפלס. שיער אסוף או פזור? פזור. ליפגלוס או ליפסטיק? ליפ גלוס. קו בעיניים- שחור או ירוק? לי אישית מתאים יותר ירוק... פלטפורמה או שטוח? פלטפורמה. כפכף או סנדל? סנדל. בושם- מתוק או קליל? קליל. נעליים- להשקיע הרבה או מעט? הרבה.

למעלה