סקרון!!

קוקיטה

New member
סקרון!!

מי היה לכם הכי חסר בפרק הזה?? ג'ק? אודרי? ג'ן? פייסי? דיויד? מי היה צריך להיות חסר בפרק הזה? דוסון? ג'ואי? ריץ'? (או איך שלא קוראים לבוס של פייסי) אמה? או הפרופסור המעצבן של ג'ואי?

פייסוש היה בפרק...../images/Emo105.gif

ג'ן הייתה לי הכי חסרה,וגם ג'ק עד שהוא הגיע...
וריץ בהחלט היה צריך להיות חסר בפרק הזה!!! אוי,הוא מעצבן אותי!!!!

קוקיטה

New member
ברור שפייסי היה אבל לא נראה לי שמיש

ו יחשוב שהוא לא צריך להיות!!

LillipooT

New member
מממ... ../images/Emo60.gif

מי היה צריך להיות חסר בפרק...: - ג'ואי: ברור שלא! אם היא לא הייתה לא היינו זוכים לראות את אדי כל כך הרבה...
- אמה: אמה חמודה! היא צריכה להיות בכל פרק
- הפרופסור: גם הוא לא היה מיותר.. אומנם מעצבן.. אבל לא מיותר. כל ההצקות שלו והעלבונות שלו היו שוות את הבוקס שהוא קבל אח"כ מאדי
- דוסון: ממ דוסון לא הפריע לי יותר מדי... חבל שהוא היה טפש בכל הקטע עם נטשה אבל ממ... לא יודעת.. שישאר. - ריץ': ואכן.. ריץ' הוא הבחירה שלי! הוא לא היה מצחיק, לא היה נחמד, לא היה מעניין.. לא כלום. סתם התנהג כמו אדיוט כהרגלו. מיותר בהחלט!
מי היה חסר: וואי היו הרבה חסרים בפרק ממ... - הקשר של דיויד וג'ק היה חסר לי.. ההתפתחות שלו
- סי.ג'י האמת לא היה ממש חסר... וגם אודרי לא עד כדי כך.. שיקחו חופש השניים האלה ויחשבו על כך שהם היו ילדים רעים!
- ג'ן נראה לי הייתה הכי חסרה לי.....
זייהו!

טוב...

די כולם היו חסרים לי. אבל בעיקר ג'ק, דייויד וג'ן. אף אחד לא היה מיותר לדעתי. כל הקטעים היו נחמדים ומעניינים ושום דבר לא היה מיותר. אבל אם אפשר היה להפטר ממישהו, לא רק לפרק הזה אלא בכלל לכל הסדרה, הייתי בוחרת בריץ' המעצבן ובעיקר בפרופסור האטסון שהוא פשוט הבן אדם הכי רשע שיש. הוא נהנה לאמלל את כולם. שונאת אותו!

נראה לי ש....

ג'ן וג'ק היו הכי הכי הכי הרבה חסרים לי... למרות שג'ק השתתף לשניה בסוף...
ואף אחד לא היה מיותר..... אבל אם בכל זאת חייבים להוציא מישהו, לדעתי זה היה ריץ'!

למעלה