סקרון!

amircx

New member
סקרון!

איפה אתם גרים? ואיפה אתם אוהבים לבלות? אני בירושלים גר אך אוהב הרבה יותר לצאת לתל אביב

טינקר2ל

New member
אני מפ"ת

עיר מתה אין פה מה לעשות... אני בעיקר יוצאת לת"א,אבל בדרך כלל רוב היציאות זה מסיבות פרטיות או סתם לתנחל אצל מישהו בבית...

מודיעין

יוצא לת"א להופעות אבל אולי אני יתחיל לצאת גם למסיבות הכרתי חבר חדש שהוא בעצם דיג'י של מועדונים בת"א כזה בנדם מדהים(לא מבחינה מינית - מבחינת בנדם אני בן) אז אולי אני יתחיל ללכת למסיבות שלו ולמופע הקולנוע של רוקי ברמת השרון(כשיש)

גבעת זאב....

אמנם אנחנו באמצע בין י-ם לת"א אבל איכשהו נוצר הרושם שאנחנו ירושלמים אי לכך (אי לכך!) מונית לת"א עולה פי עשר ממונית לי-ם ועל אוטובוסים אין בכלל מה לדבר אי לכך (אי לכך!) אנחנו יוצאים לבלות בי-ם. זה די נחמד.

חחחחח גבעת זאב בין י-ם לת"א?!

זה מקום שתקוע בתוך ירושלים!! או צמוד! אבל זה בירושלים... מצחיק לקרוא "בין ירושלים לת"א"

אני גרה שם, לא את

אז אל תגידי לי איפה זה ומה את צוחקת עליי יא גועלית? את מבינה בכלל בגיאוגרפיה? וואי נשבעת לך עיצבנת אותי כל כך עכשיו.

ב../images/Emo4.gif..סורי מותק,זו לא היתה הכוונה..

לא התכוונתי לעצבן אותך או מש'ו פשוט הייתי שם מספר פעמים <בגבעת זאב> וזה דיי כזה בתוך/צמוד לירושלים... אז הצחיק אותי לקרוא "בין ירושלים לת"א..." זה הכל... חבל להתעצבן..

Kite Cat

New member
התשובות לסקרון שלי:

מאזור השרון (לא אגלה את המקום המדוייק), אתם לא תתדברו איתי. אני אוהבת לבלות בת"א (ג'י ספוט, קניונים וכו')

למעלה