סקרון!

Kite Cat

New member
אני לא חושבת שאפשר לגור במועדון...

במיוחד לא בכיכר אתרים.

kundason2003

New member
גם אני מאזור השרון

ואין לי בעיה לגלות את המיקום, בעיקר בגלל שיש מישהי אחת בפורום שיודעת איפה זה... אני גר בעין שריד. שתי ס"מ מצורן וקדימה. נכון אומר לכם הרבה? אז זה ליד נתניה-כ"ס-רעננה צפון. זהו.

kundason2003

New member
אני י"א

וקוראים לי דור כהן. אני נחשף!!!!!!!!!!!! בונא אנשים יכנסו לקרוא מה אני כותב בסוף, יהיה מצחיק אחרי פסח...

FrooTeLa

New member
החתימה שלך לא מצחיק כ"כ

ואני גרה בנס ציונה ואיפה שאני נהנת, כיף לי. אפילו לפעמים זה יוצא בנ"צ!! אבל הכי שולט ליסוע עם האוטו של הידידים סתם בספונטניות לאיזה חוץ ים וכלמיניי כאלה או סתם ליסוע ולהגיע לאנשהו שלא מכירים חחחחח
הכי צחוקים...
אבל גם מסיבות זה סבבה...

אני גר ביהוד

עיר האורות הבלתי נגמרים אבל מבלה ולומד בתל אביב אני תמיד שם

אממממ נו טוב נענה...

את השרשור הזה החלטתי שלא לשים באוף
אני גרה בעפולה.. מבלה באיזור אבל הכי אוהבת בתל אביב.

The Cat Woman

New member
אשקלון ../images/Emo9.gif

הפסקה ללא עיר... (כבר הזכרתי את זה פעם לא?) אוהבת לבלות- פה באשקלון בד"כ או שיוצאים לאיזור אשדוד או ת"א... כל פעם משהו אחר!

חשטפית

New member
קריות

ואני בד"כ מבלה בנמלה, אולטרסאונד, חורבה...וגם כל מני פאבים כמו השליץ או פיץ' וכל מני כאלו... תוכלו למצוא אותי במקומות שיש מוזיקה קצת מעבר למקצבים האלו שדופקים בראש.

באר שבע

אבל כל הקטע ה"מאגניב" של המועדונים לא מעניין אותי בשיט... אם לבלות אז לבלות עם החברים / חברה...

רותמיקה

New member
me me me me me me me../images/Emo29.gif

i live in Mazceret Batia (near Rhovot) and i like to go out to Tel Haviv and to Hod Hasaron to the "מופע האיימים של רוקי" פאק אין לי מושג איך כותבים את זה באנגליתת."רוקי הורר פיצ'ט שואו" בכל מקרה. זה הכל.

למעלה