סקרון!

ני3ו3ות

New member
אני אוהבת את רחובות../images/Emo47.gif

יש לכם מקומות דלוקס לצאת אליהם אתם בכלל לא צריכים לצאת מרחובות בשביל להנות

Shlomi@Dotkof

New member
יש מופע האימים של רוקי בהוד השרון?!

חשבתי שברמת השרון! (דרך אגב, שידרו את זה אתמול בלילה בסינמה 2 נדמה לי , סרט דיי דפוקדבילי - אבל הפולחן (כך שמעתי) מגניב למדי )

Rocky Horor's Picture Show....

בתרגום מילולי לחלוטין לעברית זה "המופע\סרט של רוקי הורור" כמובן שהשם באנגלית הרבה יותר מגניב. וזה אכן ברמה"ש ולא בהו"ש (רמת השרון ולא הוד השרון)

oRiddle

New member
שלום, אני אנצל את ההזדמנות להציג את

עצמי: אור, 20 (זה עדיין נחשב נוער בכלל?!), הרצליה. משרת בצבא (תותחנים), כשאני בבית - מוזיקה שחורה( בעיקר הולך למועדון המוסד, לקווינס ולפעמים גם לג'י ספוט). כשאני לא במועדונים אני אוהב לשבת בבתי קפה, אבל בניגוד לעברי לידר, זה בהחלט לא -כל- מה שאני עושה, ולשבת גם במקומות כמו הסמסארה בהרצליה והניה ברמת השרון. חוץ מזה, אוהב מחשבים, מת על כדורסל, ואוהב גם את השילוב בינהם (NBA Liveשולט!). למדתי ברמה"ש, בתיכון אלון, ואם זה מעניין מישהו, הגברתי מחשבים. המממ... הייתה לי חברה שלוש שנים, שנפרדה ממני לפני 9 חודשים בערך, ומאז אני לבד. (זה אגב, החיסרון הגדול בלהיות קרבי, לך תפתח קשר כשאתה בבית שלושה ימים מכל שבועיים
). פורומים אחרים שאני משתתף בהם: מוזיקה שחורה, סאבלימינל והצל (בשביל החלק הקומי...) הממ... מדי פעם בפורום סקס ובפורום כתיבה (כותב שירים בעיקר). מי שרוצה לשאול\לדעת עוד\סתם לדבר, מוזמן (מוזמנת) לפנות אלי באיי סי קיו

למעלה