"אני מאיה", אדם רץ, משאית נכנסת בו, וכחושבים ששמה זה נגמר, פתאום מגיע "אתה האבא שלהם", למזלי לא הייתי צריך לחכות כי התחלתי מעונה 2 והשלמתי בVOD עונה 1.
בשמינייה בסוף הפרק וגם במהלכו היינו ככה =O בפרק הזה לא חידשו הרבה, היה די צפוי... שראינו את השמינייה חיכינו כבר בקוצר רוח שיגיע הפרק הבא פה יש פחות מתח והדבר ה"גדול" שקרה בפרק זה ידידיה...
אפילו שניים מהציטוטים בחתימה שלי משם... למזלי לא הייתי צריכה לחכות אפילו דקה... (למרות שאני לא זוכרת אם ראיתי את 30 ו31 באותו יום , מן הסתם כן אבל אני לא בטוחה) כי התחלתי לראות מסוף העונה השנייה ..... (וגם זה מידי פעם כי לא היו לי כבלים ) ואז סוף סוף בחופש הגדול התקינו לנו כבלים והשלמתי הכול! ...... ( ביליתי לילות שלמים בסריות של פרקים [ כמה אמא שלי התעצבנה.....] כמה אני מתגעגעת לתקופה שראיתי פרק אחרי פרק בלי לדעת מה יקרה בסוף........) פרק 25 של האי היה יפה אבל המתח היה קצת מאכזב (לא מותח מספיק לטעמי , אולי בגלל שהציפיות מגיורא היו גבוהות מידי.. בגל שהתרגלתי כבר מהשמינייה.....) האם ידידיה הוא דילן או לא?(ולמה אף אחד לא טרח להודיע לנו שהוא שם?!) נשאר לנו רק לחכות ולראות..........
../images/Emo153.gif../images/Emo174.gifהחלטה קשה מאוד
את 2 הפרקים אני מאוד מאוד אהבתי, ו2 הסופים שונים לגמרי.. סוף פרק 30 היה סוף מפתיע, וסוף פרק 25 היה סוף מותח. בכל מקרה, יש לי 2 בחירות: בתור פרק - 25 הוא הפרק הכי טוב מבין השניים. בתור סוף- סוף פרק 30 הוא הסוף הכי טוב מבין השניים.
כי באמת כמו שכבר אמרו פה, פרק 25 של האי, מה שעשה אותו היה ידידיה, תחשבו שאם זה היה שחקן אחר, הייתם אומרים בערך "נחמד" ואולי קצת יותר וזהו, לדעתי. אבל בהשמיניה, וואו! איה מספרת לאדם, אדם נדרס, וניני ואיה מתחבקים (עד היום הקטע הזה עושה לי צמרמורת), ואז בסוף דדי ודגנית. גאוני. אבל הבחירה האמיתית שלי היא... מי רצח את יואל
לא יודע, הסוף של פרק 30 היה אומנם מפתיע, אבל הוא היה די טלנובלי. פרק 25 זה היה ממש וואו. לא זכור לי שבפרק 30 הייתי כ"כ "וואו". גם 25 יותר הולם ז'אנר של הרפתקאות, ז'אנר שאני מעדיף
. חשוב לציין שהשיר שהיה בסוף פרק 30 היה יפה! (ילדים של החיים).