סקרון

onn11

New member
../images/Emo66.gif באאארררווור ש...

30 של השמינייה!!!! הפרק שהשאיר אותי הכי הרבה במתח...

DoRiNuS sMiNiA

New member
אני חושבת שלכל אחד יש את היתרונות והחסרונות.

אני לא כל כך אוהבת השוואות בין השמיניה לאי. שתי הסדרות האלו מאוד שונות באופיין למרות ששתיהן פחות או יותר על אותו קונספט. לפרק 30 היו את היתרונות והחסרונות שלו ולפרק 25 היו את היתרונות והחסרונות. זוכרים את השאלה הבלתי פתורה?
[שהטרידה במיוחד את הפאנטיות של מיכאל^^.] "אאאאאאאאאאאדמווווווווווווווווווווווש שייייייילייייייייייי מתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת? לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא
"

inbarIL

New member
חחחחחחחחחחחח כן מעריצות מיכאל../images/Emo6.gif

זו הייתה מכהXD

yardeni29

New member
תלוי..

הממ זה שונה גם הנושא של הסדרות השמינייה זה יותר דרמה והאי זה יותר מדע בידיוני כזה.. אבל אני מעדיפה את 25 של האי יש בזה הרבה יותר מטח וגורל..ל העולם?!?!?!) גאדמאט אם מישו יודע משו על פרק 26 לכתוב!!!...

ליליאן15

New member
נצל"ש

מתי הסדרה תמשיך? היום סיימתי סוף סוף לראות את כל הפרקים... התחלתי בויאודי ביום שישי ב-11 בלילה בערך רק כדי לראות במה מדובר... גאד זה גאוניי!!! לא יכולתי להפסיק לראות המשכתי עד פרק 6... ורק היום סיימתי הכל... אני ממש במתח מתי זה ממשיך??? אגב 1- ליליאן בת 16 :) מה המצב? אגב 2- יון תומרקין
כפול מיליון!!! אלוהים איך הוא גדל מאז הילדים מגבעת נפוליאון... אבל נשאר לו החיוך הביישן הזה.... מתוק בטירוף! מישו יודע בן כמה הוא כבר? נראה בן 17 או 18... נכון?

ליליאן15

New member
אה ו...

האמת שגם את השמינייה התחלתי קצת באיחור... (בעיצומה של העונה השנייה...) השלמתי פרקים כמו מטורפת אחרי שגיליתי מה הסדרה הזאת שווה... ככה שהסוף של פרק 30 לא ממש ריגש אותי או השאיר אותי באיזשהו מתח... אמא שלי השתגעה מהמוזיקה שחוזרים עליה בלופים..חחח אתמול היא כמעט הרגה אותי שהשלמתי פרקים כל היום..חחח קיצר נראה לי הפרק של האי יותר השפיע עליי.

למעלה