סקרון קטון חמודון

Metal_F

New member
Vast - Flames

אנשים לא מכירים את השיר הזה. ואולי טוב שכך... בכל מקרה, הוא מרגש אותי כל פעם מחדש.

zoe1111

New member
pink floyd -echoes

staind- its been a while a perfect circle- sleeping beauty tool- 46&2 chris cornell- seasons soundgarden- let me drown nin- a warm place

Nightwish-boy

New member
מכיר את השיר הזה...

וזה לא רק התמונות, זה גם המילים המדהימות... אפילו שהשיר עצמו לא כזה גדול. השיר שתמיד גורם לי להתרגש הוא הבלדה LETTER TO DANA של SONATA ARCTICA. בלדה מדהימה, חובה בכל בית. וגם LORD OF THE RINGS של BLIND GUARDIAN די מרגש... שלך דור

Negative Creep

New member
אף אחד בטח לא מכיר

you got no right של נירווונה... שיר שהם עשו רק בהופעה חיה אחד השירים האחרונים שקורט כתב ואחד היפים

November rain

New member
Sinead O´Conner - Streets of london

ובאותו עניין... מישהו יודע אולי מי מבצע את השיר הזה במקור? ( למרות שבכל מיקרה הבצוע שלה הרבה יותר יפה לדעתי ).

badphish

New member
אממ

ratm- settel 4 nothing, born of a broken man בכלל יש להם הרבה שירים עם מסר מאוד מדכא שהם מעבירים אותו בצורה מאוד מדאכת sublime-pool shark בעיקרון הוא לא היה מדכא סתם שיר פאנק רוק קצת מטורף כזה אבל יש שם קטע שהוא אומר now i got the niddle and i cant breath take it away but i want more n more one dy im gonna lose the war זה לא היה כ"כ מפריע רק שמי שכתב (בראדלי נוואל) את זה מת ממנת יתר איזה שנתיים אחרי soundgarden-4th of july השיר שלהם שאני הכי אוהב וגם הכי מדכא אותי יש לו צליל נורא אפלולי כזה ומילים גם מאוד מדאכות mettlica-4 whom the bell tolls "take a look at the sky just befor u die its the last tume u will" בעיקרון זהו בטח יש עוד כמה שאני לא חושב עליהם כרגע

היו הרבה שירים כאלה.

מלא פעמים שירים גורמים לי לבכות. בין השאר היה את live and let die של guns n´ roses כי זה שיר שמדב על לוותר על כל האמונות שלך, ולהכנע, מה שאני לא מסוגלת לעשות, והמחשבה על זה ממש דיכאה אותי. חוץ מזה שיר לא רוקיסטי אבל עצוב נורא - seasons in the sun - lieo sear לא בטוחה שככה קוראים לזמר. השיר מבוסס על מכתב התאבדות. בכלל מלא שירים מרגשים אותי, ולפעמים גם גורמים לי לבכות. בעיקר כאלה שאני נורא מתחברת אליהם.

ממ

A Change Of Seasons של דרים תיאטר כל החלק החמישי (או אולי השישי.. נראה לי שזה החמישי), "so far or so it seems another world.................... .........." במיוחד השיא, שהוא ´צועק´ ואז יש את הסולו הקצרצר. וגם: Steve Vai - For The Love Of God nirvana - where did you sleep last night- בסוף, כשהוא צורח ובוהה באוויר כאילו הוא ראה רוח... זה פשוט קטע אדיר. וכמובן שיש עוד כמה שירים כאלה וכאלה, אבל זה מה שעולה לי בראש עכשיו.

למעלה