סקרון קטון חמודון

FriendlyVirus

New member
סקרון קטון חמודון

מה היה השיר האחרון או כמה שירים שממש תפסו לכם את הלב השאירו לכם צביטה ואולי אפילו גרמו לכם לבכות אני ראיתי לא מזמן את הקליפ Broken home של papa roach השיר לא כזה טוב אבל התמונות בקליפ ממש קשות

dishate

New member
dire straits- brothers in arms

תמיד שמים אותו ברדיו אחרי פיגועים וזה שיר מדהים...

Nanook

New member
לא משש גרם לי לבכות אבל בכל זאת

MOTHER של PINK FLOYD. תמיד אני נהיה עצוב ששומע את השיר הזה ושלום כולם חזרתי במתכונת מצומצמת לפורום!

בןלי

New member
שניים:

מטאליקה - ברח לי השם של השיר... ההור מגארז אינק. אתם בטח יודעים למה אני מתכוון. הקליפ עם האמא והבת. סמשינג פמפקינס - גם כאן אין לי שם. הקליפ (הדיי חדש אני חושב) עם שני הצעירים שחיים ברחוב.

Manic Subsidal

New member
באמת תמונות קשות...

בכלל אם תשים לב, לפאפא רוץ´ יש הרבה תכנים קשים. iron maiden - brave new world לא שהשיר הזה עצוב כל כך או משהו, אבל הוא בהחלט עושה לי משהו כשאני שומע אותו, יש לו מן אווירה כזאתי.

Bodom-child

New member
אני לא יודע אם זה נחשב

אבל בהתחשב בנסיבות הנוכחיות כששמעתי היום את human הרגשתי תחושה מוזרה שבחיים לא הרגשתי כששמעתי אותו, ושמעתי אותו פול פעמים.

HelloweeN

New member
אממ

march of time של HELLOWEEN "עושה" לי את זה... וגם הרבה שירים של מטאליקה (הישנים) די מרגשים. one, sanitarium, fade to black... לא חסר.

theAMP

New member
fade to black????

לא שזה לא שיר טוב, אבל... אתה קראת פם את המילים של הדבר המזעזע הזה... הדבר היחיד שזה עושה לי זה לגחך קמעה על ג´יימס הטפילד שאשכרה כתב את המילים המפגרות האלה...

yoni162

New member
מילא המילים...

אבל כשאתה מגלה שהוא כתב את זה על מגבר שגנבו לו...

Zed off

New member
כן...אבל המטאפורה האמיתית של השיר

היא להמשיך לחיות גם אחרי משברים...

צודק

שמע..אם לי היו עושים משהו לגיטרה (גיטרה..מגבר..SAME SHIT) בהחלט הייתי מאבד את העשתונות..כנראה שגם הוא..אבל ללכת ולכתוב שיר על זה..קצת צומי הייתי אומר

badphish

New member
אתה אולי...

אבל הוא ג´יימס התפילד למרות שזה רק היה באלבום השני שלהם הם כבר היו מספיק גדולים כדי שמגבר גנוב לא יפריע להם באמת

HelloweeN

New member
לא אמרתי

שהשיר הזה גורם לי להתרגשות עצומה עד דמעות. שיר חביב סה"כ. אבל לג´יימס יש ליריקות יותר טובות מפייד.

Metal_F

New member
מה רע במילים...?

אם להתעלם מהעובדה שהרבה דברים שם נדושים לאללה...המילים די נגעו לליבי. עצב עמוק וכנה השתמע לי מהמילים. וכשמרגישים ממש דאון, טוב שיש שירים כאלה, שאפשר יהייה "להזדהות" (לא בדיוק, אבל זה עוזר ברחמים העצמיים).

holywood

New member
opeth../images/Emo7.gif

חצי מהשירים של OPETH גורמים לי להזיל דמעה. הם גאונים פשוט גאנים.

למעלה