סקס

• פותח הנושא spag
  • פורסם בתאריך

spag

New member
סקס

כתבתי הודעה ארוכה. ומחקתי. שיכור שכמותי. יותר מדי חשיפה עצמית. באופן כללי - מה דעתכם, יוצאים, חילונים, דתיים וחרדים - על סקס חופשי?

KaleMoid

New member
מה ז"א סקס חופשי?

"סקס של חילוניים"? סקס בלי מחויבות? פרט, נמק והסבר.

spag

New member
דוגמאות:

מה דעתכם על: - סקס עם נשואות/נשואים. - סקס לשם סקס, עם בנות(בנים) שאתם לא אוהבים. - אורגיות. לקחתי דברים קיצוניים, אבל כמובן יש את כל גווני הקשת באמצע, וכל השילובים בדרך.

איך...

אתה מעלה בדעתך כאלו דברים ? תועבה ! אני מזועזע ! גילוי עריות, לאווין מפורשין מהתורה. אביזריהו דעבודה זרה, חיובי כרת וארבע מיתות בית דין. לא חמי אפי שכינתא. אוי געפערלאך רבוינוי של עוילום ב'באר מים חיים' מסביר, שלכל כוח שניתן לאדם אפשר להשתמש בו לטוב או למוטב. מי שיש בו תאוות רציחה יכול להיות שוחט או מוהל ומי שיש בו תאוות בשרים אפשר שיהיה גומל חסדים עם הבריות. שורה אחרונה: לטעמי, כל עוד אפאחד אינו נפגע, אין כאן עניין של ערכים. אך זהו הר געש המכסה על, דמיונות, הורמונים ותת-מודע. יצרים, פחדים וחרדות. שגעונות, דעות קדומות, הזיות, פנטזיות וכל מילי דמיטב. ובכזה בלאגן אין מקרה הדומה לרעהו וקשה לעוץ. רק תזכור לרוץ אחר כך ולספר לחברה.

spag

New member
דווקא דעתך מעניינת.

אני לא מכיר אותך מספיק. אבל לדוגמא: מה דעתך על סקס עם מישהו שאת לא אוהבת? - סקס לשם סקס! אני מתנצל בפני באי הפורום שהנושא משעמם/וולגארי מידי לטעמם. אולי חבל שמחקתי את ההודעה הארוכה שלי - שהייתה מסבירה למה זה חשוב לי. ולמה זה עולה עכשיו.

כפי שכבר אמרתי: טוב! תודה...

קראתי גם את הודעת ההמשך שלך ואם לסכם זאת בפשטות: היא רוצה אותך מאוד (הציעה). אתה רוצה אותה ("...ובלי ספק אני אהנה מסקס איתה"). לך ברור שהרצון שלך מוגבל רק לסקס. גם לה זה ברור? סקס זה דבר חיובי. זה מנוע לגוף ולנפש. בדיוק כמו מוזיקה טובה, כוס בירה קרה וג'וינט משובח. סקס זה דבר חיובי כמו ריקוד. אתה מפעיל את עצמך, אתה מסופק, אתה נכנס לתוך עצמך ומוציא משם דברים טובים (סליחה על הדימויים. אני התכוונתי לתאר משהו עילאי ויצא לי דימוי מכני קמעא). אני ממש לא מסכימה עם הצנועה והחסודה. זה כן כדאי! תמיד! לא בקטע נימפומני וגם המינון חשוב אבל להכתיר את זה בתור משהו ש"לא כדאי" ומוגבל רק לכש"יש צרכים"? חס וחלילה. בשיטת היד ימין/שמאל או סתם ויברטור נוקטים כשיש צרכים ואין ברירה. אם יש ברירה - מנצלים אותה. לגבי הטהרה אני באמת לא יודעת מה לומר לך. הבעיה היא בעיקר שאתה רואה את הסקס כמן משהו מלוכלך. אתה גם רואה את הסקס כדבר שלא ניתן להפרדה מאהבה. לא כך הם פני הדברים. כשסקס מגיע עם אהבה זה נפלא אבל אהבה יכולה להגיע גם בלי סקס וסקס יכול להגיע גם בלי אהבה. ה"את הנשמה" שלך עדיין תהיה מיוחדת כיוון שאז זה יהיה סקס ואהבה בניגוד לסקס הבא עליך לטובה שיהא סקס נטו. והסתייגות קטנטנה: אל תשלה את הנערה. אם החלטת לנצל את ההזמנה שלה, תוודא שברור לה שזה כל מה שאתה מעוניין בו. סקס וזהו. אסור שהיא תפתח ציפיות מיותרות ואח"כ תתאכזב ותאשים אותך (בצדק). מותק - בהצלחה.

spag

New member
ידעתי שאני רוצה תגובה שלך!

תודה במיוחד! ותודה גם על המסמכים!

אבי2כ

New member
נהניתי ממה שכתבת-לייזר,

בכל אופן אני באמת מכל הלב מאחל לך הצלחה והנאה רבה במה שתחליט, תעשה טובה ושתף אותנו בתוצאות כך נוכל להעזר בנסיונך... המון הצלחה, חושב עליך...

spag

New member
למה אני שואל:

טוב, אני לא רוצה לפרט אבל בערך זה הסיפור: יש מישהי שהציעה לי "הצעות מגונות"
. היא בלי ספק נראית טוב. ובלי ספק אני אהנה מסקס איתה. הבעיה שגם בלי ספק - אני לא רוצה אותה כחברה. ואני נבוך...
בקשה, גם לחברים קרובים - אל תשאלו פרטים.

../images/Emo3.gifחמודי...

ממרום גילי הרשה לי לומר לך. זה לא כדאי.. אבל... לפעמים... יש צרכים... שאותם צריך לספק... (מה קרה ליד ימין שלך..??) אז.. אם אתה מרגיש צורך.. לך על זה.. רק אל תגזים אחח...הבנות בימינו.... והבנים....או..הבנים....

spag

New member
"מרגיש צורך"

זו הבעיה. אני מרגיש צורך וגם רוצה לשמור על איזושהי "טהרה", על איזשהם קווים יפים של "ואת הנשמה שלי, היחידה שמדליקה אותי". איך השיר של מאיר אריאל על התאוצה שלכל כיוון מורחת אותי? הוא מתאים פה. בעעעעעעעעעעע טוב, אני מתייאש, כנראה אצטרך להחליט לבד.

אבי2כ

New member
רעיון מוזר...

נראה לי לפי מה שקראתי בין השורות שהספקות אוכלות אותך, מה שאני חושב-לך על זה כיון שלעולם גם אם כל הפורום יגיד לך לא,תשאר לך פינה בלב אולי כן...ואם תלך על זה או שתהנה מה טוב, ואם לא תהנה יהיה לך אמנם כאב לב ענק וחוסר שקט אבל עם הזמן הוא יקטן ולך תשאר ידיעה ברורה באשר להרגשתך ידיעה שתספק מענה גם לפעמים הבאות אם יהיו,אין יסורים גדולים מלבטים, מה שלא או שכן... תעשה שתהנה ושיהיה בהצלחה

spag

New member
../images/Emo45.gif

אבל מצד שני, אולי עדיף לחסוך את הכאב הקטן הזה - ומצד שני לחוות את החוויה המלאה. את הכיף המלא. אמנם, התשובה שלך יחד עם התשובה של לייזר - - -

rigoletto111

New member
לידיעתך: תמיד תצטרך להחליט לבד

<האדמו"ר של הפורום פוטר לפני חצי שנה
>

למעלה