סקס עם חיות...

Gardner

New member
יאק

לפני שאתה מנדב את הכלב שלך, תחשוב איזה התעללות זאת בו... אני לא בטוח שהחיות נהנות מזה כל כך.

Gardner

New member
אף כלב או סוס לא סיפרו לי אף פעם

שהם נהנו מזה.. לי זה נראה בכל זאת מפוקפק משהו.

מאיה1983

New member
זאת התעללות בבעלי חיים...

פוmיקי

New member
מצד אחד

בתור צמחונית, אני עדיין לא החלטתי... א. אני מאד הארד קור בנוגע להתעללויות בבע"ח... לניסויים בהם וכ"ד אני צמחונית מאד מאד אדוקה כבר הרבה שנים... ככה שמאד קשה לי לגבש דיעה שלמה והחלטית בנושא. כלבים נמשכים לבעלים שלהם, כי הם רואים בהם משפחה, כלבים נמשכים לריח של בחורה מגורה, בהיי פעם עם תחתונים והכלב (לבושה) אבל לחלוטין מיוחמת ליד כלב ותראי אם הוא לא בא לרחרח אותך, או אם לא יוצא לו הזין (האדום) מהנרתיק שלו... לי יצא כמה פעמים לראות דבר כזה קורה לידי. ופעם אחת (כשהייתי רבה הרבה הרבה יותר צעירה) הכלב שלי גם ניסה לתפס עלי (העפתי אותו ממני, הוא שרט אותי נורא..., גם נורא כעסתי עליו) ב. מכיוון שהנושא כן מעניין אותי, יצא לי לראות כמה (מעט) סרטים כאלו בחיים שלי, והתגובה הייתה בחלקה גועל מוחלט ובחלקה חרמנות... אלו שקשרו את הכלבים שלהם ברגלים (כדי למנוע שריטות) או כפו עליו דברים, עשה לי מבחינה מוסרית מאד מאד רע, זה בהחלט נראה לי כפיה... אבל אלו שהכינו את עצמם לכלב (זה מה שאני ראיתי) ונתנו לו לתפס בצצורה עצמאית, לא החזיקו אותו וכיוונו אותו, אלא נתנו לו (וזה בא עם הניסיון אני משערת) פשוט לזיין כמו חיה, וגם לגמור... אז זה בעיני הוגן. בכל הפעמים יש לציין הכלב בהחלט נראה מבולבל, טבעי זה לא, אבל מהנה, למה לא? גם עבור הכלב וגם עבור מי שרוצה בכך... אני ראיתי כלבים מאוננים על בני אדם מאותם פעמים בחיי היום יום, או מלקקים לעצמם את הזין (שוב את הזין אצמו האדום, לא את הכיסוי) ברור שיש להם התנהגות מינית, וברור שהם נהנים ממנה. בדיוק כמו בני אדם. ג. משיחות שהיו לי עם גברים ונשים שניסו (כל מיני צ'אטים) הזדעזעתי מחלק מהסיפורים, וחלקם נשמעו לי מגרים. תלוי ביחס של הבעלים, או האדם שאיתו זה נעשה לכלב, יש ויש ותאמיני לי חלק מהמספרים נשמעו לי ממש אוהבים, במלוא מובן המילה. ואותי זה שימח. ד. אני לא מאמינה שאני אשכרה כותבת על זה... אבל נראה לי חושב לכתוב על הנושא בזווית קצת יותר מקיפה. בבקשה אל תזדעזעו ממני יותר מידי. חשוב לי להדגיש שאני בשום צורה ובשום אופן לא עשיתי שום דבר אם איזשהו בעל חיים. ושבינתיים אני גם לא רואה את עצמי עושה. זה משהו שנשאר במוח נותר סטיה... (כן זה סוטה בסופו של דבר מאד מאד אפילו מהנורמה) ה. תודה לשאייאן שפתח את הנושא... משהו כזה הייתי מחפשת בפורום סקס אחר... ועדיין תודה.

פוmיקי

New member
*כמה שגיאות

*בהיי=תהיי והכלב=והכל (פרוידיאני) *מאותם=מאות *אצמו=עצמו *אם=עם

הליויתן

New member
אני לא יודע איזה מין צמחונית את

אבל התמונות שלך בכרטיס ובבמה העלו בי יצרי טריפה קמאיים ועמוקים ולא רק את זה הם העלו

פוmיקי

New member
שמחה מאד...

תטרוף בטירוף שלך (אני תפוסה אגב, חזק...) אבל תשדל לטרוף איזה סלט קיסר טוב, או משהו בסיגנון, גוויות שהייתה להם פעם משפחה, הם לא הקיק שלי... אבל לטרוף דברים שהדם שזורם בהם רק מעלה ומוסיף (הסבר מסובך קמעה) זה בהחלט הקיק שלי... יש לי שפתיים בין הרגליים והן הרבה יותר רעבתניות לבשר...

הליויתן

New member
איש איש וטעמו,אני מעדיף פירות ים|דג

ואת הטעמים שלהם,עדיף בצורת סושי...................... ורדרד אדום,יאמייייייי הליויתן שאוהב לצלול

תשמעי פומיקית....

התשובה שלך מעידה על בגרות ועומק מיני... ומצד שני, על אישיות נהדרת. קבלי ח"ח

Great Blue

New member
../images/Emo6.gif וואלה אחי, לקחת את זה רחוק מידי

אתה דואג לכלב שלך לזיונים!? עם איך שהוא נראה הוא יסתדר גם בלי עזרתך...
קשה לי להאמין שסקס עם בעלי חיים הוא סבל חיה, זה סתם דבר מגעיל...אבל לא נראה לי שאפשר לסבול מגמירה. ונמשיך עם זה בפורום מדע...מעניין מה יהיה להם להגיד על זה בפורום "צער בעלי חיים..."

Alfa156 GTA

New member
כחול..

תאמין לי הוא משיג יותר ממני (טוב לא להיסחף...) אבל הוא משיג המון. אנשים מכל רחבי הארץ מתקשרים בשבילו... לידו אזית הצנחנית נראית כמו כלב רועים אפגני... האלפא

גם אני רוצה גם אני רוצה....

זאת בילבו הכבלה שלי היא כבר בת 13 וזקנה מאוד היא לא ניראית ככה עכשיו היא ניראית פחות טוב כי גילחו לה את כל הגוף...

מקסימום אני אחליף ניק...מרוב בושה..

מצטערת שזה כ"כ מזעזע פה רבים, אבל נתתי לחתול שלי ללקק לי גבינה מה-אתם יודעים מאיפה. ושנינו מאד נהננו, בעיקר אני.

וואי...וואי...וואי...

עכשיו יתחילו המסיבות... תיראי... אני לא אבוא ואגיד שזה מזעזע וגועלי, סך הכל החתול לא צריך פסיכולוג עכשיו... אבל השאלה הנשאלת המיידית היא : למה? למה לא לאונן ללא עזרת הלשון של החתול שלך... מאקסימום... כל כך רוצה לשון? יש פה את ספיריט, את בן אדם אחד, את אנדר את בארי, אותי ועוד הרבה הרבה גברים שלא נמצאים פה שישמחו לעזור לך בעיניין... חוצמזה שזה נשמע לי קצת בעייתי, ברגע שהגבינה ניגמרת - נגמר הליקוק... ומצד שני, צריך לכוון אותו למקומות המתאימים על ידי זה שמורחים עוד גבינה באיזור המיידי, מה שדיי מוציא מריכוז... זו גם בעיה אם החתול מחליט פתאום שהוא שבע... שלא לדבר על זה שהוא יכול להחליט פתאום לשחק עם האוכל... מה עוד שאני בטוח שהוא היה מעדיף את זה מקערה רגילה ולא גבינה שמעורבת במיצי כוס... אני רק שואל דבר אחד... למה חתול ולא כלב???? נכון שלחתול הלשון יותר מחוספסת אבל היא ממש ממש קטנה... לכלב לעומת זאת... יש פוטנציאל ללקק הרבה יותר במרץ בהתלהבות ועל יותר שטח.... טוב זהו הסתבכתי עם כולם כאן....

../images/Emo6.gif הרגת אותי!!!!!../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif

מה שמפריע לך שזה היה חתול ולא כלב? אני מתה. מה לעשות...אני...יש לי חתול ולא כלב. לא מתה על כלבים.

הממממ....

האמת שזו פעם ראשונה שאני יכול לדבר עם מישהי שהתנסתה בסקס עם חית מחמד, כך שאני לא יכול לבוא בדרישות... אבל מה... בת'כלס לא ענית על השאלות שלי... למה להשתמש בכלל בחתול לצורך הזה? בגלל שזה קינקי כזה אז זה יותר מחרמן אותך? למה לא להביא גבר הביתה במקום חתול? (תוכלי לבקש ממנו להגיד מייאו מעת לעת... ולהלביש לו זנב ואוזניים... ) לא סתם, זה בצחוק, אני לא לועג לך, אני אומר לך כל הכבוד על החשיפה, כי עוד מעט יגיע הלינ'ץ של כולם... ואולי בצדק. אנשים תופסים מין עם חיה כמו מין עם ילדים, זהו ניצול של התמימים והנאיבים... למרות שחתול יפגע קצת פחות מנטאלית מילד... בקיצור, תסבירי לי כמה דברים : 1. למה להשתמש בחתול? האם זה בגלל שזה קינקי אז זה מחרמן אותך יותר? 2. למה לא להשתמש בגבר? האם פעם גבר ירד לך? 3. יש הבדל בין לשון של גבר ללשון של חתול רעב לגבינה? 4. חתול הרי לא יודע שהוא אמור לענג, הוא מלקק איפה שיש גבינה בצורה אקראית, ללא אבחנה בין הדגדגן לנרתיק, זה מספיק בשביל לגמור או שצריך למרוח את הגבינה על איזורים מסויימים שבהם את אוהבת את הליקוק? 5. כמה פעמים עשית את זה עם מיצי? 6. האם את משתמשת במיצי גם היום לצורך זה? (תיזהרי עלולים לעשות לך לינ'ץ טוטאלי אם התשובה היא כן) 7. איך היה? והאם היה כל כך כיף בהשוואה לאצבעות שלך, או ללשון של גבר? אם בא לך לענות על כל השאלות האלה במסר... אני חושב שזה יהיה עדיף... למען בריאות הנפש שלך, פשוט תביני... הפורומים הכי הכי בוטים של נושא ה BDSM למשל אוסרים פירסומים על פדופיליה זואופיליה, אונס וגילוי עריות... אני מניח שגם כאן יש רוב מוחץ נגד העיניין... וגם אני לא מתלהבה מזה. למרות שאתם תמותו אם אגיד לכם... שהסרט הכחול הראשון שטדי הדוב ראה בימי חייו נגנב מהסיפרייה של אבא ואמא, והיה סרט אדום - או מה שאומרים בעיברית סרט שבו יש מין עם חיות בלבד... ראיתם פעם זין של חזיר? זה מצחיק... כמו ביסלי גריל.... אני וחבר שלי מריצים על זה בדיחות עד היום....

למעלה