סקס עם חיות...

למה? כובע

מי יכולה לקבוע ש"אין אישה שלא תרצה... " או "כל אישה באשר היא..."? מי היא שתדבר בשמי? אני לא היחידה שההכללות האלה מפריעות לה, אז אם היא חכמה, שתכתוב בפעם הבאה על עצמה והחברות שלה, לא שזה מעניין. קראתי לא רק את המאמר הזה שלה, היו לה הרבה כתבות במקומונים, כולן באותה רמה, וזה שהיא טחונת בתי קפה בשינקין בלי רחמים אני יודעת, פשוט כי אני גרה שם. זאת לא הייתה איזו מטאפורה.

SrCumaLot

New member
איך את לא מבינה

שהנחרצות שבה את מדברת עליה, בלי להכיר אותה בגרוש, היא לא פחות גרועה מהנחרצות שאת מייחסת לכתביה? טלי קורה וכאלה. ואין לך מושג, אני ידיד קרוב שלה והיא בקושי דורכת בשינקין אז תפסיקי בבקשה ללכלך על אנשים שאת לא מכירה רק בגלל שאת לא אוהבת מה שהם כותבים.

בשלושה חודשים אחרונים

ראיתי אותה פעמים או שלוש. יותר מדי, בהתחשב בגורם האקראיות. אם אתה חבר שלה, אני יכולה להבין למה נפגעת, אבל כתביו של אדם יכולים להעיד על רמת האינטליגנציה לא פחות מההיכרות האישית. בכל מקרה, זאת דעתי האישית בלבד, כל עוד לא כתבתי "אין אישה בעולם שלא חושבת שקארין ארד טפשה כמו כפית", מותר לי להביע אותה...

השם קארין ארד נשמע מוכר

היא לא היתה בתוכנית של טל ברמן והכינה איזו כתבה על איך צריך לעשות סקקס?, וגם נדמה לי בתכונית של איה ושירלי"(אנחנו רק נראות לסביות)"

נ י נ י

New member
קארין ארד ...

עיתונאית שכתבה מאמר " איך לא לעצבן לנו את הדגדגן " ולא מזמן הוציאה ספר "יש אלוהים"

bar666xp

New member
בעיקרון אני מסכים איתך ...

אבל כאחד שלא מכיר את הכותבת אני לא יכול שלא להעלות תאוריה שאולי במכוון סיגנון הכתיבה הורד כדי שיתפוס קהל רחב יותר. מצד שני יכול להיות שהצדק איתך ואולי אפילו זאת כתיבה קבוצתית של כל החבורה הצפונבונית. באשר למאמר (
) עד איפה שעוד הייתי יכול לסבול את סיגנון הכתיבה קראתי, איזה הכללות חופשי למה לא. אחד המשפטים שבכלל הביא לי את הסעיף ואני סבור שיש גם גרועים ממנו במאמר
הזה "אין אישה שלא תתחרמן ממגעים איטימיים באמצע מקום ציבורי" למה מי את בכלל לקבוע לאישה אחרת אם זה turn on או off בשבילה.

והמשפט

"אישה תמיד מתאהבת בגבר שמזיין אותה"? כבר הסברתי עד כמה המילה מזיין לא מתארת את יחסי המין שאני מקיימת, אבל מילא, מאיפה הבחורונת הזאת יודעת מה מרגישה כל אישה בכל עת, אחרי כל סטוץ, אחרי כל ביקור של כל יזיז? על התסביכים שלה עצמה כולם יודעים, היא העמיסה אותם עלינו במנות גדושות כדי למכור את הכתבים שלה (כנראה שתיאוריות מפגרות לא מוכרות לבדן מספיק). אבל מה היא יודעת עלי, על אחותי, על שתי החברות הטובות שלי, על האקסית שלי, על עמיתותיי לעבודה? דרך אגב, אני מסוגלת להפגין סובלנות גם כלפי בינוניות וחוסר אינטליגנציה, מעולם לא ירדתי כאן בפורום על מישהו רק בגלל שהוא טיפש, אבל מאדם שמתיימר לדבר בשמי, אני כן מצפה להפגנת אינטליגנציה גבוהה מאוד (לא מספיק שתהיה לה, אבל היא תסתיר אותה כדי למכור), ולא רק, גם להבנה עמוקה של תהליכים חברתיים, ובעצם כל מה שרלוונטי לחיים ולעולם המושגים שלי. אחרת, תמיד לכל אחד יש את האפשרות לדבר בשמו.

bar666xp

New member
כפי שאמרתי אני מסכים איתך מעוד

אבל שאלה לי .... אם משהוא/יא מפגין את האינטליגנציה שלו/ה את לא חושבת שבמכום "כל" היה כתוב "רוב" או "כאישה" סיגנון הכתיבה שלה בכלל גרם לי לחשק להפסיק לקרוא אבל השתדלתי מעוד עד שבסוף ריפרפתי והגעתי למסקנה שגם זה היה דיי מיותר.... יש פה ושם בכתוב דברים שנכונים נורמטיבית ואולי יותר מפה ושם אבל בכלל הכתוב שם יוצר אצלי בכל אופן תחושת אנטי. המשפט שצינת הוא דוגמא מעולה ולמה... לפי המשפט הזה איזה יופי איזה אולם ורוד.... העולם כולו מאוהב. אין זונות כי הן מזדינות בשביל אהבה לא בישביל כסף. מה זה לא ברור (הלווווווווו) ובכלל בחירת המילים "אישה תמיד מתאהבת בגבר שמזיין אותה"
!| את יודעת מה אם היא היתה כותבת אישה תמיד מתאהבת בגבר שהיא שוכבת איתו. גם אז לא הייתי מסכים אם העובדה (לכאורה) אבל לא הייתי מרגיש אנטי כזה חזק נגד ה""מאמר"". גם אם הוא נשאר יומרני ומלא בהכללות.

אני חושב שבילתי מתרגזת רק בגלל

שההיא יוצאת בהכללות גורפות בכתביה... ואילו בילתי לא יוצאת בהכללה, אלא אומרת שהיא נשמעת לה טיפשה - בגלל ההכללות הגורפות שלה ותוכן המאמרים שלה... זו זכותה. יהיו כאלה שיגידו שרם אורן הוא גאון סיפרותי וכאלה שיגידו שהוא כותב ספרים לעקרות בית משועממות זו זכותם. אני חושב שאפשר לבקר מישהו בגלל רמת הכתיבה שלו, אפשר לשנוא אותו בגלל הדברים שהוא כותב, אפשר לבוז לו, ואפשר גם לסגוד לו. אולי זה קיצוני מידי לבוא ולהגיד שהיא טיפשה... כי בילתי, ה.."טיפשות" הזו שלה - מוכרת... והקפיצה אותה למעלה דיי מהר. אולי המאמר שלה טיפשי ולא נכון ברובו, אבל הוא כתוב בצורה כזו שכל כך הרבה אנשים אהבו אותו והעבירו אותו ממחשב למחשב ומפה לאוזן עד שהיא קודמה בקריירה הסיפרותית שלה.. שבואי נגיד שהמון היו רוצות להחליף אותה בתפקיד ובמעמד (למרות שאולי היא כותבת זבל אורגאני) זה מזכיר לי קטע מהסרט לב אמיץ, בזמן שמל גיבסון מבקש מהמנהיג ההוא (שבגד בו) להנהיג את הסקוטים... הוא אמר שם משפט מאוד יפה, בקשר לזה שהאנשים צמאים להנהגה טובה רק הם לא מבדילים בין מנהיג טוב לבין מנהיג רע אויי אני לא זוכר את זה בדיוק... ואני הורס הכל... יאללה טדי לרוץ ולראות שוב ת'די וי די ומייד!!!!!!!!!! מה שרציתי לומר לך בילתי שלפעמים קיט'ץ ובררה נימכרים טוב אפילו אם הם דביליים... ואם אותה כותבת מודעת לזה שמה שהיא כתבה זה זבל אורגאני, אבל היא כתבה את זה בשביל לזעזע אנשים מספיק כדי שהקריירה שלה תעלה דרגה.... אז אולי היא ויתרה על כמה עקרונות, אבל היא השיגה את המטרה שלה. ואם זה אכן המצב - אז היא מאוד מאוד חכמה...

מה שאמרת הוא נכון וחכם בעיני

אני יוצאת בדרך כלל מנקודת הנחה, שאישיות היוצר משתקפת מהיצירה, בייחוד כשהיא מעבירה מסרים עקביים מאוד לאורך זמן. אבל יכול להיות שהכל תרגיל שיווקי, והיא רק גאונה שזיהתה דרך קלה לפרסום.

הספרנית

New member
../images/Emo124.gif להב....... ../images/Emo9.gif

זוהי בובת תנין גדולה, היא פשוט עולה עליה ובועלת אותה, ולא רק זה...יש לבובה גם סנפירים על הגב לתיגבור ההנאה
- הרבה שמעו, לא האמינו, זכו לראות ונדהמו
נוAה - את מקסימום מורשת להעלות תמונה של התנין, את הנסיכה של הספרנית תשאירי בעילום שם, אם החברים שלה יראו אותה ברשת ועוד בפורום סקס זה יפגע קשות בתדמית שלה

אוף אוף אוףףףף ../images/Emo10.gif

טוב נו.... נוAה לא רוצה לריב עם אישתה
חבל שלא רואים טוב את הסנפירים בגב התנין...

הספרנית

New member
../images/Emo12.gif חשיפה שלא לצורך!!! ../images/Emo12.gif

ככה? ככה נוAה חושפת את החבר של הקטנה שלנו? הספרנית רק מקווה שלא תקבלי מסרים בעקבות התמונה ויתחילו לחזר אחריו, הוא שייך לנסיכה ולנסיכה בלבד!!!

הליויתן

New member
מה אתה לא מבין להב?

יש כאלו שמוצצות ויש כאלה שהקיק שלהן זה נשיכות הנושכות הן הכלבות.....................

למעלה