שמנמונת יקרה
המאמר ששמת אליו לינק, הוא סתם קשקשת יומנרית ומטופשת של גרפומאנית שנקינאית. כדי שאתייחס לזה ב10% רצינות, היא הייתה צריכה לציין, שהקביעות הנחרצות, ה"אקסיומות" שהיא עושה שם תקפות לגביה ולגבי החברות, שהיא יושבת אתן ב"אורנה ואלה". אין לה מאיפה לדעת איך מרגישות כל הנשים, היא לא סוציולוגית בעלת שם עולמי, אלא בחורה בינונית ומטה עם כתיבה בינונית ומטה. את הראשונה שצריכה לדעת, שהתיאוריה הסוציוביולוגית שלה לגבי יחסי גברים נשים שווה לתחת. זה לא לרמתך, את אישה משכילה, אולי תמצאי מחקר מעניין ותשימי לינק אליו, או תסכמי כדי שכולם כאן יוכלו לקרוא. בכל אופן, לא זה מה שרציתי להגיד, סתם נגררתי. רציתי בעצם להסכים אתך, כי גם אני שונאת לחיצות חזקות מדי. כשיורדים לי, אני חייבת שהלשון תגע בדגדגן רק בעדינות, אחרת זה לא מגרה ולא נעים לי. וגם שלא יקרבו לשם אצבעות. ובכלל, הגעתי למסקנה שלהיות טוב במיטה זה משהו שלא תלוי בכמות הטכניקות והפרקטיקות. יש לי תחושה שזה עניין מולד, ולכל היותר תלוי התאמה בין השניים. הייתי מעדיפה להיות עם אחד חסר ניסיון, ש"יש לו את זה", מאשר עם אחד שבא למיטה להפגין ידע ולא מרגיש בכלל את הגוף שלי, כי הוא עסוק בהגברת הקצב לתדירות, שלא עושה לי כלום למעט חיכוך לא נעים.