סקס עם חיות...

מאיה1983

New member
זוכרים שסיפרתי לכם על היורד בתשלום?

הבחור שיורד לבחורות תמורת כסף? אז הוא סיפר לי שהוא ירד פעם לבחורה שסיפרה לו שהיא שמה חמאת בוטנים על הכוס ונותנת לכלב שלה ללקק אותה. הוא לא הסכים לרדת לה שוב. זה ממש דוחה לדעתי.

הספרנית

New member
הכלבה של הספרנית ניסתה....

כן, כן, לכלבה של הספרנית יש בובת תנין בעזרתה היא מספקת את עצמה
התנין עצמו, כבודו נרמס אבל הנסיכה נראית מאוד מסופקת ממנו

להב 31

New member
אני מנסה לדמיין

איך בדיוק היא מספקת את עצמה........ דימיון לא חסר לי והייתי בעבר בעליה הגאים של כלבה ובכל זאת אני לא מצליח להבין...... ספרנית, אני דורש הסבר המלווה בדיאגרמות, תרשימים ושקופיות...... פאאאאאאקקקק אני מנסה להבין..... לא מצליח!!!!!!!!

נוAה תנסה לתפוס אותה בצלמה...

חייבים לראות את זה!!!
זה משהו מיוחד. ולא תאמינו... אבל הכלבה מעוקרת, איך יכול להיות שיש לה יצר מיני?

שאייאן

New member
בואנה האמת היא *מסמיק* ש...

וואלה הסרט כחול שהכי חירמן אותי אי פעם היה סרט שראו איזה ברזילאית פצצצצצצצה מזדיינת עם איזה סוס ומוצצת והוא גומר לה בפה פעם אחרי פעם אחרי פעם והיא מכניסה תזין שלו וזה היה אחלה זין לכוס והיה נראה שוואלה היא מדברת ומלטפת תסוס והיא הייתה פצצה והסוס פשוט גמר עוד ועוד ועוד וזה היה חייתי בטירוף... זה היה אחד הסרטים הכי בני זונות שיש. עכשיו כמובן שיש הבדל בין לעשות לבין לראות. כל מצב שאני אזיין תרנגולת או סנאי נראה לי מסריח לגמרי...אני חופשי נגד לזיין בעלי חיים אבל אני בעד שבעלי חיים יזיינו אתכן...ולאו דווקא בגלל שאני גבר ואתם נשים אלא רק בגלל אלמנט ההשפלה או אלמנט החייתיות ... נראה לי מדליק לראות את זה... אם אישתי תזדיין עם סוס היא תקבל מכות רצח לא לפני שאני אפרק לה תתת מודע ואשאיר אותה לחיי נכות נפשיים אבל בתור רעיון היי...זה יכול להיות מדליק. אבל איפה עובר הקו? איפה מתחילה החברה להגיד מה בריא ומה לא בריא מה מותר ומה אסור. אצלי בבית אין טבואים אין חוקים מלבד אלו שלי של האישה שלי ושל העולם שאנחנו חיים בו. אז מי שבא לא לבוא מרחבא מי שנראה לו שהוא לא יכול לאכול תחוקים...וואלה תשארו בעולם שלכם.

שאייאן

New member
פאק איזה זין...כל התמונות של ה..

חיות ונשים מסריחות רצח אין בזה שום אלמנט של אמת או משהו כזה זה כל מזוייף תחת... עצה שלי לכו לקאזזה ותנו בחיפושים הקשים אחרי הברזילאית הזו... ואגב סתם ככה בשביל הקטע לכל המזיינות מוח באשר הן... מתוך עשר מכן...6 יגידו שזה מחרמן תחת לראות תסרט ואם ה4 הנותרות היו מרגישות בנוח עם עצמן ועם החיים אז לפחות עוד שניים היו אומרות אותו דבר. ולגבי השתיים הנותרות וואלה לא כל כך מפריע לי הרי גם ככה פולניות זה לא הקהל יעד שלי...

שאייאן

New member
גועל נפש אין רמה בתמונות בשיט...

כאלו תמונות מוציאות למזדיינות עם חיות שם רע... במקום שיכבדו אותן על פועלן...

שאייאן

New member
סופית אני פוצח בקווסט למציאת

תמונות של ביסטיאלטי ברמה ואמיתיות בניגוד לכל הזבל שיש ברשת...

יכול להיות שזה מגרה לראות סוס

עם כל הגודל שלו אבל זה רק בגדר לראות. נורא מגעיל לחשוב על מציאות :) בכל מקרה הייתי עם מספיק גברים שהיו חיות רעות במיטה! אז את החיות הטובות אני לא מזיינת
נשמע דיי מגעיל

שאייאן

New member
תגידי לי משהו...פעם ממש זיינו אותך?

אני לא מנסה לגרות אותך אבל וואלה פעם ממש נכנסו לתוכך ושברו את כל החוקים שהמצאת...את כל הגדרות האלו שלא יכלו לבלאגן שעף מזה שחדר אלייך ... פעם ממש הסבירו לך מה זה לשבור טבואים...?לחרבן על מוסכמות...לכעוס ולדעת שזה הדבר הנכון...וזו הדרך... קראתי אותך קצת בימים האחרונים. הייתי יכול לעשות לך סמינר שהיה יכול לשנות לך את צורת המחשבה.. אבל גם אני לא מזיין תחיות הטובות. אולי כדאי לך להתחיל להפסיק לזיין חיות ולעבור לגברים...אפילו שלא יהיה להם כסף אה?

שאייאן

New member
ותפסיקי להיות סטודנטית נצחית...

זה לא בריא ללמוד בקמפוס כל החיים...

שאייאן יקירי ../images/Emo124.gif

כשאני אומרת שהזדיינתי עם לא מעט גברים שהיו חיות במיטה זה לא נאמר לחיוב!!! הרבה גברים חושבים שככל שהם ברוטליים במיטה הם יותר טובים, ככל שהם מושכים יותר חזק בפיטמה או מוצצים יותר חזק את הדגדגן אנחנו יותר נהנות. והכי מעצבן שהם חושבים שאם הם יקדחו לנו בכוח עם הידיים בכוס גם נהנה. נכון יש הרבה נשים שאוהבות את זה. אני לא!!!!! אוהבת מין אבל שלא יהיה אגריסיבי מידי ולא עדין מידי. בקשר לטבואים - לכל אחד יש שבירת טבואים משלו הטבואים שלך יכולים להיות משהו מאוד שגרתי והפוך. וכשאני מאוהבת אני מזדיינת בלי לחשוב מה נכנס לארנק
אבל זאת בדרך כלל החלטה שלי
מאמר ישן מאוד ונחמד מאוד

שמנמונת יקרה

המאמר ששמת אליו לינק, הוא סתם קשקשת יומנרית ומטופשת של גרפומאנית שנקינאית. כדי שאתייחס לזה ב10% רצינות, היא הייתה צריכה לציין, שהקביעות הנחרצות, ה"אקסיומות" שהיא עושה שם תקפות לגביה ולגבי החברות, שהיא יושבת אתן ב"אורנה ואלה". אין לה מאיפה לדעת איך מרגישות כל הנשים, היא לא סוציולוגית בעלת שם עולמי, אלא בחורה בינונית ומטה עם כתיבה בינונית ומטה. את הראשונה שצריכה לדעת, שהתיאוריה הסוציוביולוגית שלה לגבי יחסי גברים נשים שווה לתחת. זה לא לרמתך, את אישה משכילה, אולי תמצאי מחקר מעניין ותשימי לינק אליו, או תסכמי כדי שכולם כאן יוכלו לקרוא. בכל אופן, לא זה מה שרציתי להגיד, סתם נגררתי. רציתי בעצם להסכים אתך, כי גם אני שונאת לחיצות חזקות מדי. כשיורדים לי, אני חייבת שהלשון תגע בדגדגן רק בעדינות, אחרת זה לא מגרה ולא נעים לי. וגם שלא יקרבו לשם אצבעות. ובכלל, הגעתי למסקנה שלהיות טוב במיטה זה משהו שלא תלוי בכמות הטכניקות והפרקטיקות. יש לי תחושה שזה עניין מולד, ולכל היותר תלוי התאמה בין השניים. הייתי מעדיפה להיות עם אחד חסר ניסיון, ש"יש לו את זה", מאשר עם אחד שבא למיטה להפגין ידע ולא מרגיש בכלל את הגוף שלי, כי הוא עסוק בהגברת הקצב לתדירות, שלא עושה לי כלום למעט חיכוך לא נעים.

SrCumaLot

New member
אבל לקבוע

שבחורה מסויימת היא ברמה בינונית ומטה שמבזבזת את זמנה בשינקין על סמך מאמר שהיא כתבה זה לא יומרני ומטופש. הבנתי אותך. יש לך לינק למחקר שערכת על הבחורה? מעניין למה האיזכור שלה או של המאמר שלה מקפיץ אותך כל פעם וגורם לך לצאת בשלל גידופים. אתמהה

למעלה