סקס עם חיות...

מה לא ידעת שזה ביסלי???

תארי לך את הפרצוף של ילד בן 13 שרואה את *זה* פעם ראשונה...

Great Blue

New member
ההשוואנ למין עם ילדים היא לא במקום.

מין שמעורבים בו קטינים הוא פלילי, שלא לדבר על זה שאני ארדוף את האשם עד שיפול לידיי!!! מין עם בעלי חיים זהו victimless Crime..., שלגטימי לה]יק ממנו הנאה, יכול להתפתח דיון על מגעיל\דוחה\קינקי\ביזארי\שווה אבל אין מקום להשוות לדבר השפל (לא אתה אלא ההשוואה, כן?) הזה.

מי עשה השוואה?

בהמון פורומים פדופיליה וזואופיליה ונקרופיליה הםא טאבואים שאסור לפתוח דיון עליהם.... או שאולי מותר, אבל אסור לכתוב סיפורים ופנטזיות על הנושא... כדי לא לעודד אותו. אני אולי טענתי שבשניהם יש ניצול של יצור תמים וחף מפשע אבל בטח ובטח שלא עשיתי השוואה.. בכל אופן לדעתי, מי שמנצל בעלי חיים לצורך מיני - תוך כדי התעללות בחיה צריך להיות נירדף נשפט ונכלא לא פחות מאדם שיקיים יחסי מין עם ילד. צריך להוציא חוק נגד התעללות בבעלי חיים - ללא קשר לזה שההתעללות היא על רקע מיני או לא ... ואני אישית ארדוף את אותו אדם שהתעלל באותו בעל חיים לצורך סיפוקו המיני האישי.

שאייאן

New member
זרבובית...כל הכבוד ..אל תראי בעינים

שימי זין כל הדרך... וחוצ מזה מה שאת עושה בבית שלך בטירופ שלך...ובפרטיות שלך זה שלך ורק שלך ואפ אחד לא יכול לשפוט. אבל ליקוקים זה פאסה...מה עם לרדת נמוך כמו למצוצ לסוס יפה... או לשחק עם נחשים...(היי ביייביי...לא לכעוס...) זה לא היה בשבילך ידידיתי....

הליויתן

New member
הבחירה שלך מאד נבונה זרבובית../images/Emo9.gif

מה את צריכה כלב שידבק אלייך כל הזמן ולא יתן לך לזוז בלי לילל? בשביל זה מספיק גבר................ ככה זה תמיד רק כשלשניכם מתאים ועוד לא הזכרנו כמה הלשון של החתול מחוספסת................ ואת זה שהוא בכלל מפתל את הלשון כלפי מטה כשהוא מלקק............. בקיצור,חתול יכול לתת צלילה סוף הדרך.............
יופי של בחירה

afeine

New member
אז הנה תמונה של הזונה שלי

בפיסוק רגליים רציני מוכנה לתנוחה המיסיונרית...
זאת הבייבי שלי בגיל 3 חודשים

afeine

New member
וכאן היא כבר מבוגרת

(אני מת על סקס עם מבוגרות) עם מבט של FUCK ME, YOU BIG STUD או שלא...

afeine

New member
ואני גם אוהב סקס עם חתולים...

קבלו את החתלתולונת שלי... מ-י-י-א-ו-ו-ו-ו-ו-ו-ו-ו-ו

../images/Emo5.gif יצורים שלא בוחרים להיות איתך

חיות, ילדים ובני זוג שאינם מעונינים זה בדיוק נופל בקטגוריה הזו.

למעלה