סקס, סקס ו..סקס?

basket case

New member
סקס, סקס ו..סקס?

לפעמים נדמה לי, כאילו הכל סובב סביב סקס. זה ללא ספק הרושם שמקבלים מYTV, מעיתונים וגם מהפורום הזה. אז תגידו לי, עד כמה סקס משחק תפקיד מרכזי בחיים שלך? איזה מספר הוא בסדר העדיפויות שלו? אילו עוד תחומי עניין יש לכם?

nescafe

New member
טוב נו..

גם חדר כושר. עכשיו זה פחות עמוק?

tokit

New member
יו.. יש לנו את אותם התחביבים..

אם כי אני בצימצומים בנושא האוכל.. לי יש עוד שניים: קריאה וקולנוע.

P u s s i c a t

New member
../images/Emo12.gif

הכל סובב סביב סקס בפורום סקס????????. לא יכול להיות. בטוח?
אז לא. סקס מוכר. בגלל זה הוא בכל מקום. סקס מלווה אותי בכל החיים - אבל בטח לא משחק תפקיד מרכזי בחיים שלי אחרת הייתי על הספסל הרבה זמן...
סקס הוא לא בשום מספר בסדר העדיפויות שלי, כי הוא לא בעדיפות על פני שום דבר. אפשר להנות מסקס במקביל לחיים "רגילים"... (נו, טוב, ככה לפחות זכור לי..) ולגבי השאלה האחרונה - סליחה, אבל אני אפילו לא אענה עליה.

נ י נ י

New member
פורום סקס.. לא?

אז על מה ידברו כאן , לפחות אם לא עושים אז מדברים
סקס הוא דבר חשוב אבל בטחשלא מרכזי , אי אפשר לבנות חיים שלמים מסביב לסקס , מה קורה אם אלו שאין להם סקס תקופה ארוכה ?מה הם לא חיים? תשמעי , את אומרת YTV מצאת לך דוגמא באמת , זה נראה לי ערוץ של בני נוער מתבגרים שמפוצצים בהורמונים - עיתונים , המממ... מפוצץ בדוגמנים ודוגמניות חצי ערומים כי אין מה לעשות סקס מוכר. בקיצור אני אישית חיה יפה מאוד בלי סקס ושיש לי סקס הוא לא ממלא את כל החיים שלי באותה תקופה ( אני גם נושמת ומתקלחת לפעמים
)

טלויזיה היום זה מסחריות..

קפיטליזם, שוק חופשי, "אין אלוהים" וכו' ככה שהולכים על המכנה המשותף הרחב ביותר, שידבר פוטנציאלית לכל אחד, שמה לעשות והוא הנמוך ביותר, וסקס, כמובן, שולט, יחד עם העיסוק סמלי סטטוס שטחיים וכיו"ב.. וכמובן שזה משפיע בעיקר על אלה שעוד לא בנו להם ציר אחר בחיים, ובני הנוער הם טרף קליל עבורם.. אני לא מקנא במי שחי/חושב/מחקה/מעריך וכו' את עולם התוכן של הטלויזיה.. או כמו שאת קראת לזה-"בונה חיים שלמים" סביבה.. זה כ"כ מוטרף שזה לא נראה לי אפילו הגיוני.. ואני לא נכנס לקצב הקליפי של הטלויזיה שהוא בכלל לא סקסי, לזיוף של ה"ריאליטי טיוי", לשטחיות, וכו וכו וכי.. קיצור.. טלויזיה זה אחד הדברים הכי לא סקסיים שאני מכיר.. מספיק ודי..

למעלה